Mamma kom & räddade mig!

Tur att mamma kom hem! Skrev en lång köplista & hon stack och handlade. Sen gav hon mig godis, gjorde varm choklad & nu ligger jag i soffan med 3 täcken över mig & fryser (det har blivit istid i min kropp) & väntar på att det ska bli Thailand igen (kommer väl om 5 min kanske).
ÄLSKADE ÄLSKLINGS MAMMA <333333333333333333333333333

39 graders feber

kokhet, iskall, kokhet, ipren, iskall, kokhet sådär har min natt/dag varit. Just nu är jag kokhet och håller på att dö... har legat sängen i 16 timmar i stäck (rekord tror jag). Har inte ätit nåt på hela dagen för jag orkar inte resa mig + att jag inte kan svälja.. Fan va jag tycker synd om mig själv nu!

IBLAND HATAR JAG DIG GINMAN.BLOGG.SE

ASSSSSSSOOOOOOOO SKIIIIIIIITSKITSKITSKIT! sitter och skakar som en gris i sängen även fast jag har två täcken över mig och en varm data, har så jävla ont i huvudet att jag tror jag ska svimma och SJÄLVKLART skitont i halsen oxå. Amen varför inte liksom?! FAN VA JAG ÄLSKAR LIVET JUST NU.

Hatar mitt huvud

Hela jävla kvällen har jag suttit o laddat ner en jäkla massa ny musik till min iPod. De behöves verkligen kan ja säga.. kollade på fångarna på fortet medans också o nu ska jag flytta mig till sängen och sätta på en film tror ja. MITT HUVUD SPRÄNGS! har så jäääääääääävla ont, orkar inte ens gå till medicinskåpet och ta en ipren, då äre ILLAA.

förresten har jag ett nytt linne (det som är på bilden), köpte de i lördags i brist på andra kläder HA


Love killer

Blir alltid så dålig på att uppdatera när det är helg, inte så konstigt kanske?
I lördags var vi iaf hemma hos Sosso med lite gammaltfolk. Igår hängde jag lite med Miranda och Ellen, och sen med Mathias. Idag har jag varit i skolan och dött lite allmänt bara. Käkat Subway och köpt lotter (haha..). Nu väntar jag på att tiden ska gå lite fortare... har fett tråkigt och blev nyss lite sugen på att plugga :S fml.
Anna, Ellen och jag hos Sophie.

Bebisar

hahaha satt och kollade på gamla bilder på datan och hittade den här bilden. FYFAN va söta småttinggrabbar asso. SAKNAR ER KILLAR!

Dynamite

Det blev en filmkväll hemma hos mig med Ullis Miranda Lukas Ellen och Anna. Ullis och Lukas drog typ nyss och de andra ganska långt innan. Även fast vi var sugna på att hitta på nåt blev de ändå helt okej, lite mysigt istället.
Imorgon ska jag sova tills jag vaknar(=länge) sen ska jag fan hitta på nåt jäkligt roligt!! Godnatt på er.

Fail

Försov mig även fast jag började 11. Lyckat. Nu ska jag iaf kila iväg till skolan & träffa en tjurig Miranda, ska bli kul!

hej mattis idag.

jag skrattar idag


Bill & bull måste nog börja plugga lite mer... eller?

Jag & Miranda satt & pluggade matte flitigt vid ett bord i skolan...

Marcus (våran rektor): TITTA NINA (vår lärare)! DEM PLUGGAR!!!!!!
 
hahahahaa helt chockad att vi kunde plugga typ.....

AMEN TJO

sholäääään jao eller nåt sånt kanske... :S:$xP
idag har jag varit på min första lektion som började 8 i mitt liv typ(?) helt i jävla onödan, för att fittkiss schemat var fel gjort på självklart BARA mig & Miranda (gud, du måste älska oss). Å sen har jag varit på en andra massa lektioner & ja har varit allmänt deppig & ful. Efter vi slutat satte sig jag & Miranda å pluggade matte (FETT MED DUKTIGA VA VI) sen chilla vi i centrum med Martin å company. Vi käkade på Subway också förresten......
hahaha & såhär söt känner jag mig nu. vill bara sätta på en påse & täcka äckelansiktet typ....

Elleeeeeeeeer?

Slutade efter idrotten. Då chillade jag & Miranda i Centrum ett tag, jag köpte en söt ring B-) & käk. Sen mötte jag Ullis, Stina & Ellen å drog hem till Ellen & mös lite sådär. Sen har jag hängt hemma med en "cool" person & nu ska jag försöka sova. Ska fan upp 7 imorgon.... skulle behöva ett lycka till!
jag va rätt sexii redan som liten, elllllleeeeeeer?

Morsning

Igår efter skolan drog jag, Miranda & Ullis hem till Agnes. Sen sov Ullis här & vi nördade fångarna på fortet (taggad inför ikväll med wooh).
Imorse försov jag mig & missade min första företagsekonomi lektion, good job! För några timmar sen kom Miranda hit & nu ligger hon & sover i min soffa. & snart ska vi kila iväg & ha gympa!

hahahah jag just nu, taggad tjej på idrott!

SKOLA HEJJJ


Fångarna på fortet

Sitter & käkar glass medans jag kollar på fångarna på fortet. Fina grejjer!

Piss helvette

Det var SKIT att börja skolan igen, verkligen SKIT. Har fått en helvettes äckel matsal, nya småt ettor som kommer ta våra soffplatser, hängt i fula centrum hela dagen (som vi kommer göra varje dag nu tack vare cp skolan), slösat mina pengar på massa mat och ja livet suger igen kan man säga... de enda som va liiiite ok är vårat schema, men de kommer dom säkert också ändra till piss. assså efter en dag i skolan utan ens några vanliga lektioner längtar jag redan till loven, speciellt jullovet. då drar jag till Egypten, oh fan va nice de ska bli.
OCH något som va ännu roligare när jag kom hem va att min ring som jag beställt hade kommit i posten, OCH gissa vad? Jo den va självkart av på mitten. fan va livet leker just nu. JAA

ångest

Igår blev det bara mys framför en tv, vilket var jäkligt mysigt också..  idag har jag chillat med Camilla & sen vart i Kista & käkat med mina älskade bästaste tjjejer. Ett bra slut på sommarlovet iaf, tack & lov. FAN vilken ångest jag har, de e sjukt. Har haft ångest hela jävla dagen för skolan börjar imorn & nu börjar ångesten gå över till att jag inte vet va jag ska ha på mig imorn. jag e sjuk ibland....

såhär känner jag JUST nu. (fast inte om min babyladypady bill mirre såklart)

"Jag pallar inte med livet, det är för roligt"

Det var mysigt att äta kräftor hos Nils, det var mysigt hemma hos mig & det var lite mysigt i Nynäshamn. Vettefan varför hur när eller var vi (jag Anna, Miranda, Lydia & Ellen) bestämde oss för att dra till Nynäshamn. De va riktigt impuls & det var STÖRT verkligen STÖRT mycket längre bort än vi trodde.
Nu är jag iaf hemma & är trött som FAN men pallar inte sova :S. Vet inte riktigt va jag ska göra ikväll, de får jag se senare. PoK.
P.S. Jag & Anna har ett nytt motto, "jag pallar inte med livet, det är för roligt"

Kräftskiva

Snart ska jag möta Miranda på Stuna (enligt mig iaf), sen ska vi dra till Nils & ha kräftskiva. Lite tjejer & killar. Super mysigt! Efter det är planen att vi ska dra hem till mig med nåra & va där hela kvällen. Känner på mig att det här kommer bli en nice kväll :))))

BILDBOMB: BILL & BULL.


Nu ska vi möta Fred, Ellen & Camilla. Sen blir de filmmys hos Nils! JA :D

Ny ring


Helt gittiiiiiiiiiiiiiii hahahah

Sociala gänget här. Miranda & jag ligger i sängen men varsin data & nördar...typ. Igår va roligt, mest pga att vi tjejer va riktigt flummiga men ja. Ikväll blir det bio (om vi lyckas komma överrens om vilken film vi ska se). SÅ hej.

Det bästa som finns..

Snart är dessa mina också.

Nätshopping

Håller på att köper lite nya ringar (EFTERSOM jävlarna snodde min väska med alla mina ringar i, RIP) medan Ullis ligger & sover i soffan, mycket roligt sällskap ja vet.
Här är dom iaf. Älskar tigerringen...
PS. tack världens bästa syster. DS.

Saknar lite sådära

SAKNAR MITT GAMLA HÅR!!!! gråter lite när jag tänker på¨hur långt de faktiskt var. det var helt underbart. fan också....

INSANE

Rubriken är lite intern från igår haha. Men det var iaf sjukt kul på grönan, jag blev som en tioåring igen typ. Väntar på att Erika ska ladda upp bilder därifrån, så ska jag lägga ut de här sen. Vi var iaf där från att det öppnade kl 3 & gick när de stängde. Så vi hade kulkul! Efter det åkte jag, Camilla & Miranda hem till en kille i stan & var där hela kvällen/natten. Hade en rolig dag faktiskt :-)

Idag har jag vaknat med Miranda vid mig, sen klippt mig & nu sitter jag här & gör inte ett skit. Vet inte om jag pallar göra nåt heller, är stört trött.. så hej orkar inte skriva mera!
PS ringde nyss TRÖGA tele2 & de sa att mitt simkort kommer imorgon!!!!!!! DÅ kan jag ha mobil igen JAAAAA!!!!!!!!! Har varit handikapad i mer än en vecka nu, inte så himla kul faktiskt. Saknar mobilen <3<3<3<3<3333 DS.
OCH förresten funderar jag på att färga mitt hår i nån av de här färgerna. Pratade med Ingrid (min frisör & systers kompis) idag när jag var där och klippte mig och då kollade vi lite hårfärger för min hårfärg nu är hemsk. Ska nog dit snart igen och färga såhär, vad tror ni? :D

GRÖNALUND!

haha visst är jag snygg idag? aah jag vet..
MEN nu sticker jag till grönalund med mina BABES. BYE.

Födelsedagsfirande

Har två sovande slöfockar här bredvid mig. Jag väntar på att dom ska vakna & på att mamma ska komma hem. Vi var några hemma hos mig igår, det var helt okej. & nu idag ska jag fira min storkusin som fyller 20 år. Grattis! Hörs nån gång senare.

SKIT

Har lovat mig själv 1000000000000000000 gånger att inte göra samma misstag igen & igen & igen. Men varje gång sviker jag mig själv & de leder varje gång till att jag blir ledsen. Jag fattar inte hur jävla korkad man kan va. FAN va jag hatar mig ibland. FAN. Stå upp för dig själv.


Live the life, live the dream, no fear.

"Jag blir arg när jag inte får som jag vill. & just nu får jag inte som jag vill. Det gör mig sur."

Hemma!

Är fortfarande helt handikappad pga att jag inte längre har någon mobil att kontakta folk med. Är iaf hemma nu & har fixat lite saker, även fått låna en nyckel hem. TACK!
Snart ska jag iväg till Ellen sen ska jag nog antagligen vara där hela kvällen också. Ska duscha & vika lite tvätt nu. Hej så länge :)
ha liten :)

hemlös

JA HEJ. jag har typ inget hem längre eftersom HELA min väska blev snodd igår. Nya mobilen (RIP), kameran & mina nycklar + typ 10 ringar som är värda mycket..... fett ledsen. Så nu kommer jag inte hem.. typ. så får bo lite här och där.
MEN bortsett från det hade jag iaf en helt okej kväll :)
 hahahahhaha åh va söt min nya rumskompis och jag är... eller va.


jajemän

hejhejhejehejehje.
igår var vi i danderyd hos nån kille. de va inte så jätte kul så drog hem ganska tidigt med ullis & kollade på film. idag ska vi till nån kille i spånga som har feeeeeeest. hejehjehejehjeheje.
anna är iaf väldigt exalterad om saken...

fiesta

TJABBA TJENA. Igår mös jag bara hemma hos mig med Ullis & Ellen.
Idag kom mor hem & även syster på besök. Vi shoppade lite, köpte en ny höst/vinter jacka (tidigt ute, jaja), en skjorta & fick lite små saker av mamma!
Ikväll är de osäkert vad vi ska göra men alla är taggade iaf & jag ska få träffa min saknade bebis CAMILLA :D
Nu ska jag käka, sminka mig sen möta Campan. TJA.
hahahahhaaha snygg bild från mobben jag hittade nyss

SHO

Hinner inte skriva mycket alls. Men försvann 2 dagar till Djurö, kom hem idag. Nu ska jag iväg till Ullis & partajja.
OCH DETTA ÄR JAG JUST NU! SHOOOOO.

TAgGAAAAAAAAAA

TJENA TJENA TJENA! Här har vi en galet flipp taggad brutta som håller på att kolla på sista minuten resor, hittar massor & blir helt exalterad. Ska snacka med mamma imorgon & se om jag lyckas övertala henne om att jag sticker om några dagar ;) HOPE SO! Isåfall ser de ut att bli Rhodos eller vi tjejer är iaf taggade på Grekland. Så ja vi får väl se, önska mig lycka till! PUSSSS :D:D::D
BTW, spelade bowling tidigare ikväll & ja de är väl ganska självklart men aaah jag vann :)

Tjabba tjena hallå

Ullis är & duschar, snart är det min tur. Vid 4 ska vi möta Agnes i Sollentuna för hon ska klippa sig (hos min frisör..) & sen får vi se vart de leder oss. FEST kanske? (får försöka övertala Ullis igen mohaha).
Nu kallar duschen, TJA.

Filmmys

Gårkvällen var rolig, fick skjuts hem av Shayans bror vid halv 4 eller nåt kanske så då kom jag hem. Kollade på några avsnitt av oth & sen somnade.
Idag har jag bara vaknat, kollat på massa avsnitt av oth & ätit lite.. typ.
Snart ska jag möta lite tjejer och grabbs i stuna för att köpa godis & hyra film, sen drar vi hem till Ullis & myser hela kvällen. Mysigt va?
Ha en bra kväll, pusspusspussss från mig.
& detta är jag idag!

RSS 2.0