Krigare

Idag har jag Miranda och Ellen paddlat HELA dagen, från kl 10-17. Tack gud för alla utflykter är slut i natur och friluftslivs kursen. Skulle hellre dö än göra det igen. Mina armar är döda och vi krigade fan i motvind hela tiden... Blev solbrända i ansiktet och efter solade vi så nu är jag väldigt solbränd i ansiktet men de e nääs.
Imorgon blir det tidigt till skolan för att göra uppgifter och sen på Sophies utspring och mottagning, kul!


Effektivaste dagen genom hela skolgången

Var i skolan runt 10, då vart de möte med rektorn med Miranda om hur vi skulle hinna klara att få g i allt tills studenten. Resultatet kommer bli SVINmycket jobb enda fram till den 15e juni (vi har fått förlängt). Så idag var jag och mirre kvar i skolan till kl 6 och pluggade ärslet av oss. Fixat 3 feta uppgifter och G i 3 ämnen på en dag! Grymt är bara förnamnet.
Önska mig lycka till med resten nu!


Dvd

Idag har jag bara vart hemma, gjort en uppgift, sen bara kollat på himym, tv och lagat mat. Imorgon blir det heldag i skolan, för att få massa dumma uppgifter gjorda!


Internetshopping

Blev kär i den här tröjan, så blev tvungen att köpa den! tjoho

Godmorgon

Igår firade jag morsdag med mamma och resten av familjen, åt ute på balkongen, god mat och sen blåbärspaj. Efter de skjutsade mamma hem mig och då kom Sophie Stina och Ellen. Vi kollade bb och förade till godmorgon skivan. Tummen upp för kvällen, jag hade skitkul!


Så jävla bra

I fredags flyttade jag in hos Stina med henne och Sophie. Så vi har hängt här hela helgen. Fredagskväll blev det förning hos Stina med oss tre + Daniel Daniel och Mathias. Sen var det tänkt att dra till sommar, men det blev hem igen med lite boys.
Igår slappade vi hela dagen, beställde frestas avokadosallad och myste framför Eurovision. Så jävla rätt att vi vann, Loreen <3.
Nu ligger jag ute på Stinas altan och solar, som är svintråkigt när man är själv.... De andra har inte vaknat än.


Som väntat

Nu är jag hemma hos mor igen efter en lång dag i solen med mina sambos (Sophie och Stina). Vi var hos sosso, gjorde lunch, solade och lekte att vi pluggade. Senare gick vi en prommis till Sollentuna, först till um och sen till Lilla rött och åt gooooood middag! Mycket fin dag.


Sol

Var hos Sophie hela dagen igår, solade, åt jätte god lunch och myste ända fram till kl 23. Nu ska jag dit igen och försöka plugga, får se hur det går!


vem?

Vem fan blir förskyld nu när det är som varmast? Så jävla störigt. Nyser typ 60 gånger om dagen och nu gråter jag för jag är snufsig. INTE ALLS KUL.

Mysdag 2

Var uppe tidigt och cyklade iväg till Stina. Vi har solat, promenerat och myst hela dagen (på eftermiddagen även Sophie och Kajsa). På kvällen har jag hängt med mamma, försökt plugga men har gått skit och istället kollat på nån film på 3:an. Snart är det Wermland forever och sen ska jag sova.


Mysdag

Blev ingen skola, istället hade jag och Stina picknick vid vattnet hela dagen. Vid 6 gick vi till Ica och jag handlade middag hem. Typ vid 8 åkte jag hem till Nils och hängde med han, Fred och Zlatan. Kom precis hem och nu ska jag hoppa i säng och somna till himym!


Helgmys

Igårkväll blev det mysigt "grillande" innan vi drog in till Sommar. Hade skitkul ibörjan av kvällen men sen blev det bara trångt och jobbigt, FÖR mycket folk...
Idag har jag solat med Ellen. Fick faktiskt mycket färg, tro det eller ej. Efter det mötte jag upp syster och vi lagade mat och kollade på nog brother. Tummen upp för denna långhelg imorgon!!!


Nytt


Fest hela natten

Igår åkte vi till Kupolen och shoppade lite. På kvällen festade vi lite med trevligt folk. Idag har vi ätit på en äcklig restaurang och åkt på äventyr med fyrhjulingen.
Nu är de fest i huset igen, men jag och Ullis drog just upp och la oss för vi ska åka hem om ca 5 timmar (as jobbigt). Så godnatt på er, nu ska vi sussa!


Dalarna

Nu är jag tillbaka i skogen igen! Åkte nästan direkt när vi kommit hem från det hemska till Stinas landställe i Dalarna med Ullis och Ellen också. Nu har vi precis vaknat och idag ska vi hitta på massa roligt bus!


Hemma bäst

Har aldrig vart såhär skönt att komma hem och lägga mig i min egen säng. Tack tack tack världens bästa Johan som räddade oss från den förbannade skogen!


Krigare

Idag har vart bland den jobbigaste dagen i mitt liv. Vi har vandrat kl 10-18, flera mil, med flera kilos ryggsäckar. Vi har gråtit, skrattat, fiskat och krigat sönder. Är bokstavligen helt jävla död, med blåsor på fötterna och ont i ryggen/axlarna och döda jävla ben. Tur att jag har haft mina älsklingar med mig så vi har haft jävligt kul samtidigt!!
Nu ligger vi 3 i världens minsta tält och berättar skräckisar, sen ska vi sova och bli upphämtade av Ellens pappa tidigt imorgon bitti!


På nya äventyr

Imorgon ska jag Miranda och Ellen upp tidigt och börja vår vandring med vår Natur och frilufsliv klass. Kommer ha ryggsäck, sovsäck, tält, liggerunderlag, fleece och hela köret. ALLTID REDO! Vi kommer att gå ca 4 mil och sova i tält en natt. Hoppas verkligen vi överlever och att ingen stor björn eller nåt äter upp oss!! Hejdo.

Lejonkungen


Myspys

När vi kom hem till mig var det så sjukt fint väder så vi la oss och solade igenom mitt fönster, va sjukt nice. Hann bara diska och städa badrummet innan vi gick till Sollentuna och mötte Stina och köpte mat. Blev grymma grillade burgare från Ellens grill. Ditt efter maten tog vi en prommis tillbaka till mig och fortsatte myset. Nu har jag precis städat klart hela lägenheten och ligger i sängen och kollar CSI med Stinisen. Godnatt på er.


Helg

Gårkvällen slutade på Ollan med tjejerna (eller aa utanför Ollan). Blev sleepover hos Ullis!
Nu är jag hemma hos Ellen och väntar på att hon ska städa klart, sen ska vi vidare hem till mig och fortsätta städningen. Ikväll blir det FET myskväll med mina bästa.

 


Friday

Kom precis hem till Ellen. Hon och Betty mötte mig på Sollentuna, så gick vi förbi mig en snabbis och sen hit. Nu ska vi kolla på HIMYM och dricka smoothie!


P&L

Jag och Stina anmälde oss som funktionärer till peace and love festivalen igår och blev intagna bara några timmar senare! Vi ska jobba inom området saftey, och det ska även Ellen och Miranda göra. Detta kommer bli mer än grymt!


If only you

Idag har det vart skola, mys med Stina och Ellen och senare mer mys och fix med mamma.

och tydligen var jag jävligt lack när jag vaknade och skulle gå till skolan imorse...

 


Inte långt kvar

Helvete vad jag längtar


3 av samma

Köpte linnet i svart också, kunde inte hålla mig!

Lång skoldag idag, slutade vid 5. Så nu är jag hos mamma igen och försöker göra lite vettiga saker, går sådär... Vill ut på promenad men är så sjukt tråkigt väder! Så får se vad det blir.

image description

 


Shopping

Hittade ett linne idag och blev kär, så fick bli 2 samma fast i olika färger. Grönt och vitt, funderar på att gå och köpa ett svart imorgon också (hehe)...

 


Springtur

Kom precis hem från en jättejobbig springtur med mamma. Vi sprang i 40 min och jag är död nu eftersom jag knappt ätit nåt idag. Ett ägg och gröt på hela dagen... Har fan bränt mer än jag fått i mig idag. Bra där!

 

 


Summer

Såhär vill jag gå klädd i sommar


If you want

Födelsedagsfirandet hos Carro var jätte trevligt och kul. Vid 11 åkte vi vidare till stan och Sommar. Var för lång kö så jag bangade ur och satte mig på tåget hem. Idag har det vart jobb hela dagen, fullt upp hela tiden iprincip. Så jag är sjukt trött just nu, men är ändå sugen på en prommis senare konstigt nog! Får se hur det blir med det.

https://cdn3.cdnme.se/cdn/6-2/1738584/images/2012/pic_201487041.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/cdn/6-2/1738584/images/2012/pic_201487057.jpg" class="image">


Fredag & lördag

Igår efter skolan gick jag till Stinsen och sökte lite jobb i olika affärer. På kvällen åt jag kebab med Stina Sophie och Ellen och sen åkte vi hem till Stina och chillade med Malin och Niklas.

Idag ringde mamma och väckte mig 11.30 och ditt åkte vi till bögs gård och sprang i naturen i typ 50 min. Nu är jag hos mamma och äter lite, sen ska jag fixa mig och bege mig iväg till sent födelsedagsfirande hos Carro. Kul!


Hahahaha

Den här bilden är LÄSKIGT mycket mig, somnar alltid exakt som (sorgligt nog) den sista bilden hahah...


Beach 12

Jag och mamma drog ut och sprang i 40 min och nu är jag hemma hos mamma igen och äter fruktsallad. Hej nya sunda liv! Hörs sen.


Long time

Ojoj va länge sen jag skrev, och OJ vad det har hänt grejer. Min egen skiva, födelsedagsfest, Valborg, Uppsala och sist men inte minst ambulans och akuten en hel natt. Vad ska man säga? Ingen alkohol för mig förrän studenten! Har lärt mig en rejäl läxa.

Ikväll har iaf vart hur mysig som helst. Åkte till Vapiano och käkade middag med Stina Anna och Ullis. Och efter det drog vi och köpte varmoboy och gick promenad. Jag har världens finaste vänner!


RSS 2.0