Hejdå inlägg!

OK nu kommer mitt hejdå inlägg!
Mamma är här om typ 10 min så snart är det dags att åka. Är faktiskt liiiiiiiite lite (rätt mycket) ledsen för att lämna min älskade familj oroliga (iof mest mormor, mamma och till och med min storasyster skulle jag tro, även om hon inte skulle erkänna det ;)) Kommer sakna er meeeeeest och ska tänka på er hela tiden, LOVAR! (okej nu börjar ja typ gråta....)

Pusssssssssssss på alla mina fina vänner familj och släktingar. Ha så kul här hemma så ses vi om 2 veckor!! PUSSPUSSPUSSPUSSSSSSSSSSSSSSPUSSS!!!!!!!!!!!!!!

PS AMANDA (syster) grattis i förskott på födelsedagen, du får din present när jag kommer hem! Hoppas din dag blir grym :) DS
hejdå hälsningar från en glaaaaad matilda (inte alls gråtfärdig) :*

Inte långt kvar!

Nu är det prick 15 timmar tills vi sitter i bilen till Arlanda. Kan inte fatta att de är så kort kvar & att tiden har gått så sjukt jävla fort!!
Tänkte skriva hejdå inlägget nu, men ångrade mig så jag lovar att ni får ett av mig senare!
Nu ska jag packa ner det sista, fixa lite i mitt rum och sen bara invänta skjuts av mamma till Sophie där jag ska tillbringa natten (känner redan nu att jag typ kommer gråta när jag säger hejdå till mamma.... de trodde jag inte!)
Men jaja, igårkväll var iaf jättesuper trevlig, Sam och Sophie är så söta :)
PUSS PÅ ALLA SÅ LÄNGE (pallar ej skriva mer)
en allvarlig matilda igår

tjarå

Nu sticker jag iväg och möter Ullis för lite ärenden. Sen ikväll blir det mysfest hos Sophie för att fira henne och Sam 2 år, grattis finisar!

sh0 mattizz

typ såhär kommer jag se ut i sommar, färgglada linnen & shorts. deeeeeee blir soft.

WTF

Idag har jag bannemig gjort nytta!! Laddar ner 75 låtar på luren till magaluf och tvättat kläder. Nu har jag ryggont för jag har suttit som en kratta medan jag har gjort detta. så tjarå nu ska jag koppla av med LIGGANDES i sängen.
uttråkad tjej igår

Direkt från nya lägenheten

Tjäääänare världen! Har haft fullt upp med allt annat än bloggen och typ inte varit hemma någonting.. Nu är jag faktiskt i mitt andra hem;));) fick nycklarna idag, så nu känns de toppen. Har även haft skolavslutning idag som va på tiden!! Nu är det bara 3 dagar kvar till vi (12 tjejer) drar iväg till magaluf! Och fyfan va ja längtar... De kommer bli sjukt! Bara att jag o mirre ska vara rumskamrater i 2 veckor kommer skapa kaos;) Nä nu orkar ja inte skriva mer, snart kommer 6 girls hit och ska föra och checka in nya tomma lägenheten! Men de blir soft. Hade bra!

go with the flow

idag har jag bokstavligt talat vart bäst. storshoppat med ullis och hittat EXAKT de jag behöver (och lite till he he). så nu är man väldigt mycket fattigare, men med ett par gaaaaalna byxor, 3 shorts och ett par skor. kan inte bli nöjdare! och allt jag har att säga, TOPSHOP♥, helt seriöst bästa butiken någonsin utan tvekan. Om ja hade varit rikare hade jag fan köpt upp hela affären.

utom att shoppa idag har jag haft möte med banken och tränat skiten ur med med ullis (känner mig helt sinnessjukt duktig), sen har jag och ullis haft lite skönhetsstudio hemma hos mig och även käkat körv :)
Bildboooomb från dagarna jag inte skrivit så mycket om (den närmsta veckan typ)

soft

Har nyss laddat upp lite bilder från min b-days firande! Och nu tänkte jag hoppa in i duschen, sen fixa klart mig för vår jobb"fest". Så blir nog inte mer update än detta idag heller. PUssssss på alla :)

HOME

HEJHEJHEJ ALLA SÖTA SOM FORTFARANDE VILL LÄSA MIN BLOGG B-) :D
jag kom hem från djurö igår men har haft FULLT upp så har ej varit hemma nånting. galet.
har shoppat, vart i stan, myst, käkat, käkat igen, varit i kista och myst.
ja o mina babes.
ville bara säga att jag lever. hejdå!

drar till djurö

sticker till djurö med annisen. vi pallar ej med bb final eftersom vi e svin döda + inte orkar gå o har ont i fossingarna.
så vi sticker till djurö istället. så imorgon blir det stek på hög nivå. ikväll blir det kolla på finalen eller skräckfilms maraton, haha fan va vi kommer skita på oss.
bara för vi e söta (förlåt anna... hittade ingen annan bild på oss:S)

Grymmaste dagen på riktigt länge!

Hela min 18 årsdag var helt underbar. Helt jävla sjukt oslagbar. På riktigt.
Förkröket hos Carro, alla fina personer vi hängde med och hela Summer Burst. ÅH!
David Guetta och Avicii var grymma ♥
PUSSSSSSSSS PÅ ALLT!
lycklig 18 åring :)

Summerburst whoop

Blev väckt med frukost på sängen av finaste mamma och en till present.
La precis in drickan i kylen och jag taggar SÖNDER till idag! Nu ska jag hoppa in i duschen och försöka göra mig lite snygg. Pussssspusss!
Uppvärmningsbild (notera uppvärmning!!) från i torsdags.
Bilderna är så jävla grymma därifrån haha!
PS inte meningen att trosan ska synas :(:(:( DS

18 barre!

WEOEOEOEWWWWWWWEOeQOW½!
Är så jävla glad just nu, äntligen 18 år, som jag har längtat till den här dagen!!
Imorgon(/idag) blir det Summer Burst (perfekt timing) och jag är så jääääääääääääääävla lycklig. Livet älskar mig och jag älskar livet. Pusss på min familj, alla mina bästa tjejer, alla andra jag känner och ja ALLA andra helt enkelt!
en glad 18 åring :D

Firande Matilda 18!

Min dag har varit hur trevlig som helst. Med släkt och familj ♥ och har fått så himla fina presenter och dessutom världsen coolaste tårta, och jag är så nöjd och glad man kan vara!
TACK!♥

fest hos mig

Igår var GRYMT. Allt var toppen, middagen med tjejerna, presenterna och resten av folket!
Är såååå sjukt jävla tacksam över alla presenter, ni är helt underbara ♥
Nu sitter jag och väntar på att släkten ska komma och fira mig. Har fått världens finaste tårta och grym present av Pelle. Lägger upp en riktig bildbomb ikväll! :)

Ekkkkkko in my head

Nu har jag enormt tråkigt! Allt är klart utom mitt hår, ombyte och värma maten. Men det går ju på ett kick. Vettefan vad jag ska göra nu :) Taggar tills om en timme då alla kommer WIE.

FÖRRESTEN håret blev jäääääääääääätte mycket bättre en de va innan. Jag är faktiskt SKITnöjd. Tack Erko♥

Dehär

Igår efter en rätt jobbig och lång skoldag mötte jag upp mamma. Vi drog och STORhandlade till både min middag idag, lite festsaker, snacks, champange osv.. Direkt efter det åkte vi hem och fixade iordning ALLT inför idag/kväll. Lagade maten, dukade, städade och sådär!
Sen mitt i allt dog både internet och vår tv för att det tydligen brann i porten bredvid? Och jag fick PANIK för då skulle de inte gå att lyssna på spotify, MEN nu är allt som vanligt igen och jag är SKITGLAD.
Är nöjd med hela huset nu, så snart skjutsar mamma mig till Erika där hon ska färga mitt hår (hoppas till gud att det blir bra!) och sen ska vi hit igen och fixa oss :) Kommer bli grymt dehär! PUSS
Mamma ♥
CBO SHIT VA GOD. Hade inte smakat den innan, ååååh ny kärlek typ.

RSS 2.0