Myspys

I måndags blev det bio och käk i Kista med Stina och Ellen. Vi såg this means war, och den var GRYM. Köpte även två spetströjor som jag letat efter ett tag nu:)
Igår hängde jag med Mira hela dagen (och gör fortfarande). Vi tränade och köpte gott och gick hem till syster och myste hela kvällen. Och hon bjöd oss på pizza!
Ikväll blir det utgång och innan har jag och sosso planerat att vara här i min lilla lägenhet och köra beerpong innan. Taggat!

 

 


Hej hej hallå

Ville bara säga att jag lever och att jag redan saknar Dalarna. Vi hade det GRYMT där uppe. Önskar att vi aldrig åkt hem, för här står tiden helt stilla.
Snart ska jag iaf hem till Ellen och mysa och ikväll blir det troligen bio.

TAAGGGGGA RÅ

Jag dööööööööööööööör. Vill bara dra nunununuu. Sitter hemma och taggar till med gamla låtar jag saknat! ROADTRIP!
Fick mess av ullis att hon snart åker, tjoflöjt dags o dra.

Go hard or go home

Kom precis hem från ett träningspass. Körde först massa rumpa i gymmet och sen blev det 1 timmes pass. Är helt slut nu, så kommer sova gott!

Förresten imorgon bär det av till Dalarna med Stina, Ullis, Anna och Ellen. Kan inte bli mer taggad, tjena sportlov!!

sen lite dagens shopping sådär (blev mycke bilder på toffsar idag javet)

 


Jag kommer

Är i skolan och lyssnar på vår syo (?) som pratar om universitet och högskolor. Kommer somna vilken sekund som helst.
Har världens jobbigaste skoldag idag så lär komma hem hyffsat sent. Ikväll ska jag träna. Måste sätta igång rejält nu innan studenten, så blir mycket tid på Friskis från och med nu!


Dvd

Idag har jag varit på UF mässan och kollat lite med Stina och Miranda. Efter det blev det lite shopping (äntligen!!!) och kebeb hoho. Ikväll måste jag göra en psykologi grej och kolla tv.

Min shopping idag. ÄR KÄR I SHORTSEN mycket snyggare irl och på så ni vet!!

 


Fit som fan

En lektion i skolan, sen blev det hem och sova igen. Ikväll har jag tränat core med mamma. Nu blir det tvkväll!


Fat

Det blev igen myskväll hos mig för mig och Mira som vi planerat. Istället blev det roligt chillkrök hemma hos Stina (saknat de<3). Idag har jag och Mira bara lökat. Kollat på mer än en halv säsong how i met your mother, käkat på donken (3:e dagen irad, hej tjock), ätit godis och kollat på Crazy stupid love. Nu gick Mira precis så jag har tråkigt igen. Jaja tja.


Donken

Kom precis hem från Mc Donalds rekryteringsdag. De va sjuuuuuuukt mycket folk och jag var all alone:) jaja, jag fick iaf en Big Mac och en cola så jag var glad ändå.
Nu väntar jag på att Mira ska komma på besök. Puss!


It's a date

Åkte och gymmade med Ellen en snabbis. Och om ett tag ska jag på date med Fred. Vi äta onyttigt (donken eller bk). Sen ska vi ha myskväll i min lilla lägenhet med Nils också. Ha de bra poss ciao.


Partyparty

Tjena! Länge sen.
Igår firades Agnes, först hemma hos henne med massa tjejer och sen på Collage. Kvällen var lyckad, men blev lite för mycket dricka som resulterade i att jag inte orkat göra ett skit idag. Bara sovit. Nu håller jag dock på och tvättar, känner mig lika duktig varje gång;)


Alla hjärtansdag

Kom hem från Sosso för ett tag sen. Har ätit så mycket att jag vill spy nu! Det var jag Miranda Ellen och Sophie där. Vi mös med mat från fresta, film och lite mer gottis efter. Ren ångest på den onyttiga maten just nu... Men nu blir det godnatt. Puss.


Dreams

Drömde världens mysigaste dröm inatt. Det var sommar. Allt var helt perfekt. Åh, fan varför var jag tvungen att vakna?


Varje jävla morgon


Fyfaaaan

Tränade 1 timmes core med mamma. Direkt efter kollar jag på mobilen och hela jävla kontaktlistan har försvunnit. Så ja döda mig. Det här var ju typ det jobbigaste som kunde hända just nu. Fan i helvete.


Helg

I fredags blev det filmkväll hos Nils. Vi kollade på Abduction och Horrible bosses.
Igår blev en hetsdag. Först tränade jag med mamma och sen var det bara att åka hem, duscha och fixa mig sen åka vidare till Fanny.
Idag har jag bara degat hemma. Typ aldrig vart såhär trött......


Hejdå sparpengar

Var precis i Sollentuna med syster. Fick damp på min gamla puderborste som ger mig mustasch (den fäller små svarta hårstrån) imorse, så bestämde mig för att köpa en ny liten och bra som får plats i neccesären. Hittade en jätte liten och söt MEN dyr på body shop så var tvungen att köpa den... För mina sparpengar (för jag har ca 30 kr på kortet). Och på köpet lyckades jag även bli kär i en bh, så var tvungen att köpa den med... För mina sparpengar. Det går bra nu.

 


Bäst i Sverige

På geografin hade vi jeopardy (stavning?) och mitt lag vann!! Vi vann en Marabou. Jag är typ stolt...

Nu ligger jag hemma i sängen och väntar på min syster, vi ska till centrum och handla lite ;)


Friday baby

Efterlängtade fredag imorgon. SJUKT SKÖNT. 2 lektioner och sen mys med mina boys Fred och Nils. Och på lördag blir det födelsedagsfirande hemma hos Fanny. Kan inte bli mycket bättre!


Fuck

Träningen gick sådär. Var med på uppvärmningen i ett medelpass och sen körde jag gym resten av timmen. Men nu när jag kom hem blev det ännu värre i min jävla höft. Nu har jag ont igen när jag böjer och vrider på mig. Fan asså. Vill bara kunna träna och må bra!


Äntligen träning

Som jag har längtat efter att träna. Har inte kunnat göra det på typ 2 veckor(?), först pga min äckliga "skada" på min höft som gjorde jävligt ont, och sen blev jag förskyld/är fortfarande... Men skiter i de nu och tränar lite lugnt istället. Måste ju hinna bli fit till juni ;);)


Sometimes

Idag har jag vart duktig och städat hela lägenheten. Nu ska jag käka och sen ska jag till Nils och hänga lite.

 


Bilder från helgen


Slit

Sitter på jobbet och väntar på att mamma ska hämta mig, blev ett kort pass idag. Är helt slut från igårkväll. Kom hem kl 5 och va tvungen att gå till jobbet några timmar senare.

Ikväll ska jag fira mormor som fyller 80 på en restaurang med massa folk. Mys.

 

 


Jobb

Är påväg till jobbet nu. Ska jobba till 5 och Ellens middag börjar 6, så det blir jävligt tajt. Får hoppas att jag kan sluta lite tidigare så jag hinner! Tja.


Life is too short

Snart ska jag till Kista med Nils och köpa present till Ellen som ska firas imorgon. Sen blir det mysspelkväll!


Kryssning osv

Kryssningen var roooolig!! Firade min kära bästis Ellen och festade.
(orkar inte skriva mer)


RSS 2.0