godnatt

ligger i sängen nu o kollar himym. tänkte bara säga godnatt.

Sommar och sol

Direkt efter 2 timmars matte stack jag Ellen Miranda & Sophie till Ellens bror och hämtade ett par grymma högtalare till mitt partaj heheeehe.
Efter det har vi chillat på min balkong i solen, ätit varma mackor och gjort spellistor på spotify!
Längtar som faaaaaaaasen tills på torsdag, fast mest till middagen med alla älskade flickor ♥

Yep

Idag har jag sovit, vaknat, åkt till Ellen, skrattat, solat min ena arm och hälften av bröstet, skrattat igen, gjort en idrottsuppgift, gått promenad och ätit.
Betty sov creepy i mitt knä.. såg ut att bryta nacken.

Bildbomd, lördag.


18 års fest

Gjorde nyss evenemang på fb om mitt lilla partaj jag ska ha på torsdag.......... och.. de blev ju en del. Hur fan ska vi få plats undrar jag nu? Men jaja, hoppas det löser sig braaoo!

BB live va grymt IGEN. Dooooooooog när ja trodde Peter åkte och typ började gråta, men sen visade de sig att han är i final HUR BRA?

Morsdag

Är helt död från gårdagens roligheter. Nu ska jag och mamma kila iväg till nya lägenheten o kolla lite, sen blir det käk och sen till BB live ;) Haaaaaaaa en grym söndag och morsdag!

Nya grejz

(Miljoner gånger finare på än på bilden)

Shame on you

Detta är skam! REN SKAM. Jag skäms och har lovat mig det här! JAG SKA ALDRIG I HELA MITT LIV SPELA BOWLING IGEN (eller iaf inte betala för de..). JAG FÖRLORADE. Fy.........................................

Igår FÖRUTOM bowlingen hängde vi hemma hos Stina hela kvällen med mina fina tjejer. Åt chips så jag spydde och snackade skit. Ritktigt mysigt faktiskt.
Just nu väntar jag på att Stina ska svara på mig, jag börjar undra när vi ska mötas och köpa Subway och fixa oss osv...... (antagligen typ 6 och det betyder att jag kommer få fixa mig själv, KUL). Jaja får väl se hur det blir.
Erika in action
ser drogad, skelögd och läskig ut, men vafan.

Lazy song

Jag har varit sjukt seg ända sen jag kom hem vid typ 5. Inte gjort ett skit förutom att ha glott på How i met your mother, som är standard.. Mamma och Pelle är inte hemma, så de är jätte dött och tråkigt här. Böäöäöäööääölä. Har försökt somna i typ 1 timme nu, men går ingeeeee vidare. Nu ska jag göra ett till försök. Puss och godnatt. IMORGON är de helg wiieieieeeeeeeiee.

Dagens

Asså jag är så fin nu för tiden. Klär verkligen upp mig för skolan och på vardagar... verkligen! :)
... Men ni får ändå stå ut med mina ruttna dagens bilder för jag har typ tvångstankar när det gäller de... SRY.

Fest i hela huset

Sho bröder. Har nyss varit GRYM och gjort ett till arbete med hjälp av Sophie. LOVE :)
Idag tänker jag inte göra ett skit mer som handlar om skolan.. Utan ska bara chillpilla här.
Imorgon är det fredag och det betyder discobowling med tjejerna. Är galet taggad, för jag måste hålla min standard och vinna ;)


Helgen kommer bli GALEN och jag har typ helt seriöst aldrig varit mer taggad inför en helg...... haha fan vad mobbad jag e B-)

Gaaaaaaaaaaalen

(Jag e så jävla galet grym. Har skrivit klart sista (för mig näst sista) uppgiften i Svenska B, skickade precis in den. Har suttit med den där jävla skit uppgiften sen jag kom hem typ vid 6... inte kul asså, inte kul.
Men nu känner jag mig för en gång skull JÄVLIGT duktig och kan lägga mig och sova som en gris!



På den här veckan har jag lyckats göra klart 4 arbeten. Sammanlagt skrivit 9 HELA SIDOR. Det är mer än vad jag skrivit på hela året tillsammans kan jag lova. Fyfan vad stolt jag blir över mig själv....


O idag var jag fett snygg med min blåa mjukisdress(♥), äckligt hår och osminkad.
Kan det bli bättre?

Nytt!


Give med everything

Idag har jag varit förbi rudbeck och köpt gubbskivebiljetter. Direkt efter det åkte jag Stina & Sophie till Kista och shoppade. Sen ännu lite senare åkte vi till Ellen med lite andra brudar.

E man grym så e man

Matilda är glaaaaaaaaaaaaaaad. Jättttttttte glad.
Klarade bildarbetet galant = MVG i bild nu. Tyska arbetet klart. & några till How i met your mother avsnitt avklarade ;)
Och imorn ska jag Stina och Ellen svänga förbi Rudbeck på deras lunchblock och köpa gubbskivebiljetter. Efter det blir det shopping med lilla Stinisen.

Tired

I am tiiiiiiiiiiiiiiiired! Sitter i skolan på FEK B lektion och dör lite smått. Ingen förstår nog hur kunglig jag varit idag! Skrivit 4 sidor om en jävla konstnär (= klar med världens jobbigaste arbete) & efter denna lektion ska jag sitta kvar i skolan och plugga med Stina till jag vet inte hur länge. Hoppas på att bli klar med ett till arbete efter dagens slut!
Önska mig lycka till!

NY!

Tack syster♥

I know you want me

Gårkvällen var härlig hemma hos Fanny!
Idag har jag solat och haft picknick med mami. Och även hämtat min kamera från lagning :):) O så har jag bränt mig i ansiktet såg jag nu..... kommer va ett äkta redface imorgon. snyggt!
Min gårkväll + dag/kväll i bilder

Domedagen

Vadå att jorden ska gå under idag? Alla säger olika tider, så jag fattar ingenting.. Kan inte ens förbereda mig på min död. Tragiskt!

Jaja ska snart sticka iväg och möta Ellen och käka donken.
Som jag förövrigt hängt med hela dagen + Ullis.
JUST NU!

Yesterday

Igår solade jag, klippte mig och kaosade.
Klippningen blev asbra, jag är skitnöjd. Tack Ingrid :) Jag Ellen Stina Anna & Camilla började med att föra på min ballkong, sen drog vi vidare till Dannnee.
Alla bilder är från igår

Jag flagnar!!!!!!!

Jag har börjat FLAGNAR på bröstet sen jag råkade bränna mig i solen... så jävla äckligt. Dör lite. Har smörjt in mig och allt men nä blir bara värre. Får typ skrubba bort hela skiten i duschen imorgon och börja sola solarium igen. Fyfan alltså.

Jag skulle platsa i en skräckfilm

... inget snack om saken!

My day

Min skoldag var skitkort. En lektion bara. Direkt efter den åkte jag hem till Ellen och pluggade. Lite senare åkte vi vidare hem till mig med Camilla. Sen dess har vi myst här och nyss gick dom hem.

Dagens

Och såhär såg jag ut idag :):))=))

What happens?

Idag har jag varit i skolan, shoppat, hängt med tjejerna + Mackan, jobbat & hängt mer med mina kära kollegor.
Blev mobbad på idrotten för att jag inte kunde vara med pga min hals. Så fick ta en prommis (=sitta på en bänk i solen) helt ensam...
Och när jag kom tillbaka från "prommisen" körde klassen flaggleken (jätte avis)

My mistake

Idag har jag inte gjort något annat förutom kollat på HIMYM och jobbat. Kul liv. Nu blir det mer HIMYM och sen slagg.

Jordens undergång

HELT SERIÖST! Jag är fett rädd. Nu på lördag kommer jorden gå under enligt en liten skitgubbe som jag just nu hatar för jag är rädd...:'(
Kolla

2 summer dresses

Hahahah okej. Onödigt att ens lägga ut dem här bilderna.
Klänningarna ser ju helt förjävliga ut.
Men whatever.
Mycketmycket finare på.
Tänk så!

True story true story


Just chillin

Idag har jag varit hemma från skolan pga min hals, min röst och min förkylning. Men typ runt 3 tröttnade jag på att vara hemma och drog till Kista med Anna & köpte 2 klänningar. Sen jag kom hem därifrån har jag bara legat hemma i soffan och kollat på How I met your mother.
söt osminkad tjej, ja :)

PANIK SNÄLLA HJÄLP

Just nu är jag så jävla nära på att bara färga håret mörkt igen.
Om ni tycker jag ska göra det SNÄLLA kommentera MÖRKT,
eller om ni vill stoppa mig SNÄLLA kommentera LJUST.
//////Panikslagen Matilda K
VS

Min riktiga kärlek♥

Helt seriöst. Har haft min mobil i exakt en vecka nu & vill aldrig lämna den. Bästa som hänt mig. TYP. Puss till dig iaf baby ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

Filmmys

Just nu har jag och Ellen filmmys hemma hos mig. Vi äter chips och kollar på The hangover.
Och ikväll är det final i Fenomen OCH någon ska lämna BB huset. Taggat.

Helgen

Min helg har varit totally awesome. Galen.
I fredags var vi hemma hos Stina och festade & fan vad kul jag hade. Bästa kvällen på länge. Om man räknar bort att jag blev/är CP hes och inte kan prata.
I lördags jobbade jag från 12-19 och direkt efter det drog jag & mitt jobbcrew hem till Ullis där resten av tjejerna var samlade. Vi åt och kollade på Eurovision. Eric Saade ♥.

Godnatt Sverige!

Nu hälsar en trött tränad tjej godnatt! PUSS & KRAM.

Kan ni höra oss ropa?

Träningen va STÖRT jobbig, asså SJUK! Det märktes att jag inte gjort det på ett tag kan man ju lugnt säga..........
Imorgon är det fredag, fan va skönt!
bild på mig och Carro från första utgången (i lördags) heheheeehehe
Sosso min ängel♥

Thanks heaven

Efter skolan åt jag Subway med finaste tjejerna. Direkt efter det drog jag in till stan och mötte saknade Mira. Vi gick  runt på alla möjliga ställen (har fan ont under fötterna och i benen för vi gick så mycket...) och jag hittade lite saker jag önskar mig i present!
Nu snart ska jag dra iväg och träna med Ullis. Var ett bra tag sen sedan sist.....
Fick en gratis slush tack vare min älskade mobil & 7-eleven♥. Fina Mira på donken.

"ledig" igen

Idag blev det ledigt igen! Ellen mötte mig på Sollentuna med Betty vid halv 10 och sen gick vi hem till henne. Där solade vi ännu mer och efter en stund kom Ullis och Pikka. Sen från kl 3-9 har jag jobbat!
Min dag i bilder kan man väl säga

Nya & inte lika nya grejer

Massa sommar linnen i olika färger och former
Byxdress & långklänning
Två bininis & tajtklänning
Silver klocka

Min dag

Idag blev jag ledig från skolan. Gick dit 9.20 och trodde jag hade 3 lektioner gick hem 5 min senare och visste att jag inte hade någon alls. Drog direkt hem till Ellen & stekte där hela dagen med henne & Bettan (hund).
& kl 4-9 JOBB.
Efter 30 min i solen men shortsen för långt ner........ (syntes mer irl :'()

Big Brother Live

Jag & Anna var ju på BB Live igår. Typ det roligaste jag gjort.... va så jävla taggad & blev överlycklig att inte Peter åkte!
hahhaaah zoooom, tvkändisar.....



Min nya babe

Min iPhone är äntligen min! Det blev en vit också, för att sticka ut liiiiiite i mängden iaf. Men jag är typ världens lyckligaste & har lovat mig själv att behandla den här telen som om den vore min GUD! (går inte att ladda upp bild?! :'()

Och jaaa nu kommer säkert DEN PERSONEN som kommenterar massa grejer om hur bortskämd jag är tycka jag är ännu mer bortskämd, men vet DU vad? Du känner inte mig och nä jag är faktiskt inte så bortskämd som du verkar tro!!

Shopping på G

Har varit på Ladies Night i Stinsen med lilla mamma. Fick med mig en klänning, en bikini & även VÄRLDENS bästa donken meny, nya 1955 SJUKT GOD JAG DOG!

Jajajaaaja har iaf köpt stört mycket grejer nu på senaste tiden som jag inte har visat er pga min skitiga trasiga kamera som för övrigt är på lagning nu. Lovar att lägga upp massa bilder soon!

Hej. Hejdå.


Nu borstar jag tänderna och ser BB, direkt efter tandborstningen ska jag till skolan. SHO.
BRB har klippt page hohhho.

Min nya bästis kommer vara du!

Mamma sa nyss att jag skulle få en iPhone 4 som jag vill! YEEEEEEEY.
Nu är de enda att jag måste gå till nån tele2 butik och säga att jag vill avbryta mitt abonnemang och det ska jag göra imorgon, sen ska vi beställa hem en till mig. Detta blir grymt!

Missssssssss you

Jag saknar mitt bruna hår som faaaaaaaaaaaaaaan. De enda jag vill är typ att färga de riktigt brunt nu. Men eftersom jag har slitit som fan för att få detta skit hår så ska jag fan ha kvar det halva sommarn iaf.. Sen får vi se hur det blir!
SAKNAR JUST DENNA FÄRG. ge mig asså.

Efterlyser

Senaste (eller näst senaste) gången det var folk här, på en lördag försvann min oranga klocka (som jag älskade!) och även mitt nya silver armband. Båda låg inne på toan. Någon dum jävel tog dem antagligen, men om den dumma jäveln vill bli en snäll jävel igen och lämna tillbaka dem sakerna skulle det vara toppen.
PALLA ATT FOLK SKA SNO........................ argh

SUMMERBURST BOKAT

YEEEEEES! nu har vi äntligen bokat Summerburst (som förövrigt är på min 18 årsdag, 4 juni!!!) LÄNGTAR SOM FASEN!
och tack sosso & empan för ni bokade åt mig!

...

nu drar jag till skolan, sen jobb. Hej.

RSS 2.0