Doggie dog.

Idag har jag varit hundvakt åt Ellens knasiga hund Betty. Den hunden är riktigt riktigt speciell, oftast helt galen (tex springer runt som en tok i hela huset), otroligt klumpig men ändå samtidigt världens mysigaste och sällskapssjukaste hund nånsin.
Vill jääääätte gärna ha en egen liten skithund nu när jag flyttar hemifrån och allt, skulle vara helt perfekt! Får fasen se till att skaffa mig en liten vovve så jag slipper vara ensam så mycket. Tror faktiskt jag hade klarat det (med lite hjälp av syrran? ;))

No words.


You belong to me.

Imorgon börjar jag ett så blir en skön sovmorgon för mig.
Laddade precis ner en av Beck filmerna, så tänkte kolla på den. Godnatt på er!
För 2 sekunder sedan

Dröm. Minns. Lev.


Fem stjärnor.

HEJ HEJ HALLÅ.
Lördagen blev GRYMT jävla lyckad. Hade skitskit kul (det jag minns hoho...) TACK ERIKA :)
Idag har jag haft 2 lektioner och sedan varit på bio med Ellen (standard på måndagar). Vi såg Harry Potter, sista filmen. Jag som tyckte del 1 var den sämsta film i världshistorien kan ju säga att del 2 var JÄVLIGT mycket bättre. Diggade den stenhårt!!
Nu hade jag tänkt att laga lite middag. Hörs sen!
Lördagens bilder från mobben!

PARTY!


Nu sticker jag iväg på Erikas efterlängtade 18 års fest. Kommer bli kanon, riktigt bra!

Finns inte längre.

Det blev ledigt idag. Och igår blev det sleepover party med Ellen! Nu väntar jag på att mamma ska komma hem så vi kan sticka iväg till lägenheten/IKEA och sedan kl 4 blir det jobbmöte. PUSS.
....haha!

TRUE.


Ny platttåg/locktång

Beställde precis hem den här platttången/locktången som jag velat ha stört länge. Den ska tydligen vara JÄTTEbra enligt massa bloggare, så jag litar på dom nu ;)

It's time

Gröna Lund var riktigt jävla bra. Knappt några folk överhuvudtaget och alltså ingen kö alls. Vi åkte tills vi stupade kan man säga. 15-23 blir rätt slitet och idag är benen trötta och ryggen gör ont med en bula på..!

Idag har jag varit i skolan en kortisdag och sen glidigt runt på stan, Kista och även Sollentuna för att kolla på klänning tills på lördag och köpa present till Erika. Fick med mig ett halsband och en present hem!
Bilder från Gröna Lund!

Gröna Lund

Vaknade ungefär nyss. Blir ingen skola idag eftersom det är bara onödig dag i typ en timme, så istället ska jag och mina gamla skoltjejer iväg till Gröna Lund. ÄNTLIGEN! Det öppnar 15 idag och stänger 23 och tanken är att vi ska palla vara där hela dagen, får se hur det går ;) Puss så länge.
Igår.

Det regnar i Stockholm idag.


Hej hej hemskt mycket hej!

HEEEEEEEJ igen! Har fan saknat dig lilla blogg (♥) Men nu lovar jag dig att jag är tillbaka och ska ta hand om dig bra!.. Skolan har ju börjat nu så har ändå inget liv längre.

Nu är som sagt skolan igång. Började idag. Det var tyngre än jag trodde det skulle vara. Ren jävla ångest! Även fast jag bara gick 11-12. Hela den här veckan i skolan blir iaf lugn, som tur är. Blir bara nån timme per dag för vi ska göra ett projekt arbete.
För att pigga upp dagen efter vi slutat idag åkte jag iväg till Kista med Miranda och Sophie för att kolla lite grejer. Fick med mig en tröja och en radio hem, som gjorde mig lite gladare!
Och för att pigga upp dagen ännu lite mer mötte jag Ellen och gick på bio. Vi såg "Jag saknar dig". Jag hade typ inga förväntningar alls för den. Men JÄVLAR vilken känslosam film. Grät ögonen ur mig. Men den var riktigt bra faktiskt! Se den!!
Och såhär ser jag ut nu förtiden. Eller ja imorse iaf!

RSS 2.0