Nyckelproblem och sjuk

Jättekul att man ska vakna upp sjuk nu dagen innan skivan. Så jävla otajmat. Får hoppas att det blir bättre mot kvällen och imorgon. Sen mitt på allt detta måste jag lägga ännu mer jävla pengar på skitlås, för att komma in till källaren, porten och tvättstugan osv. Snacka om att jag kommer få sitta hemma det närmsta månaderna. Skitkul. Är så irriterad på den personen som tog mina nycklar (och pälskrage såklart), må du brinna i helvetet!


Familjen<3

Igår hade jag och min syster myskväll hos henne med pizza och film.
Idag har jag umgåtts med mamma och syster. Mamma har vart borta i 2 veckor i USA så har saknat henne jätte mycket! Fick massa fina saker, så jag kan inte vara gladare!! Mamma och Pelle förlovade sig även där borta, så det var superkul också :)


Bästa som finns

Släktfoto från när jag var liten. Hittar ni mig?


Glitter

Stannar hos moster en natt till. Idag har vi gått pw och ätit gott! Nu har vi precis fixat naglarna och kollar på Shutter Island. Imorgon blir det skola, byta lås och rudbeck.


Flyr landet

Flyr ifrån alls ruttna Sollentuna människor till landet. Ska möta upp Mira och sen moster och dra hem till dom för fet jävla myskväll. Ses sen!


Idioter

Herregud vad jag har otur. När jag äntligen fick komma till Sam igår var det någon som tog både min pälskrage och mina enda nycklar. Idioter som snor saker borde fan förvisas från landet eller något. Så jag har gråtit nu sen kl 9 imorse, är helt förstörd och ser helt sjuk ut. Har iaf gjort en polisanmälan och snackat runt med massa personer hit och dit. Så nu kommer jag behöva byta lås och hela skiten, som kostar som fasen... Livet suger balle helt enkelt.
Btw, jag har världens bästa släkt som hjälper mig i alla lägen nu när mamma är borta (och annars också). Kan inte önska om nåt bättre än dem. Jag älskar er hur mycket som helst ska ni veta♥

Systermys

Ikväll har jag och min syster haft systermys hemma hos mamma. Vi handlade mat och vindruvor och gick hem till mamma och lagade mat och såg på film. Supermys.
Imorgon är det full skoldag som gäller, så nu ska jag försöka sova! Puss.


Ge mig please


Deprimerad

Jag är så jävla trött på livet nu så det är helt sjukt. Har typ gått in i depression. Helt seriöst. Skolan suger och jag vill bara flytta från Sverige eller nåt. Vill släppa taget om hur mycket som helst, men gör det aldrig helhjärtat så det blir samma skit igen. Vill träna 20 gånger om dagen, men det händer ju inte heller. ALLT är ren skit just nu helt enkelt.

Skiva

Middagen hos mormor var jätte mysig! Direkt efter träffade jag Sophie Miranda och Ellen och förade till skivan. Skivan var sjukt rolig, bästa jag vart på hittills faktiskt!


My new love


Myspys

Hade världens mysmiddag hemma hos Ellen med bästa Ullis och såklart Ellen. Fick även min älskade Victoria Secret bikini, som Ullis köpte åt mig i Miami (visar bild imorgon).
Nu blir det Vänner och sen slagg, för imorgon är det fullt upp, mormor och skolskiva står på schemat.


New girl

Har börjat kolla på nya serien New girl. Har redan kollat mer än halva första säsongen. Och jag diggar den!
Idag kommer saknade Ullis hem igen, som vart borta alldeles för länge. Hon lär vara brun som en pepparkaka och jag lär få fet ångest när jag ser henne och springa till ett solarium. Men men har saknat henne så ska bli superkul ändå ;)


Varje dag

Skulle vart myskväll igår. Men icke! Blev fest i Viby istället. Och jag hade kul! Nu har jag festat nog, blir chill nu ett tag framöver. Har legat död i soffan hela dagen, pga sömnbrist. Imorgon är det skola, hej fet jävla ångest. Fyfan.


Barn i Afrika

Känner mig som ett barn i Afrika. De enda ja ätit på hela idag och igår är 2 omeletter. Och krökat på det! Jättebra mattan.
Igårkväll var iaf skitkul så jag lever på det! Är dock svintrött nu för ja knappt sovit, men de får funka ändå.


Shoppis

Kom precis hem från Kista med Erika. Fick med mig 2 shorts hem och min studentklänning som hade kommit i posten! Den var fin, men lite stor, så får be mormor sy in den åt mig:)
Nu ska jag hoppa i duschen och sen fixa mig, ikväll blir det troligen hemmafest hos sossos classmate.


Home

Kom precis hem till min kära lilla lägenhet. Tänkte sätta på en film att sova till, men icke, kom på att jag lämnade datan hos mamma....
Igår blev de chillkrök hos Ellen med lite girls and boys. Och idag har det bara vart deg + finmiddag och kortkväll.
Imorgon blir det en sväng till Kista på morgonen med Erika och på kvällen ska jag fan festa loss!

https://cdn2.cdnme.se/cdn/6-2/1738584/images/2012/pic_198192206.jpg" class="image">


Chiiiiiiill


Sh0

Ligger i Ellens soffa igen och kollar på morgonprogrammet, igen! Igår blev det chillkväll här hos Ellen med henne och Stina. Idag har jag tänkt att jag ska till mamma och tvätta osv. Sen ikväll vill jag hitta på nåt riktigt roligt!
Nu blir det skräckis:)


If you want me

Igårkväll blev det chillkrök hos Ellen med lite tjejer och killar. Det blev deck i Ellens säng vid 4.
Just nu ligger jag i Ellens soffa och kollar på ett morgonprogram på 4an, som faktiskt var jätte intressant, vuxenpoäng!!


Bästa påsken

Ikväll har vart bästa påskfirandet nånsin. Utan tvekan. Suuuupergod mat och bästa familjen och släkten. Fick 2 stora påskägg som innehöll massa godis, 850 kr, en vattenflaska, sovshorts och två dubbel trisslotter! Tack mina fina:)
Nu ligger jag i Miras säng med mina nya sovshorts och kollar how i met your mother. Bästa.


Myspys

Igår blev det fet pokerkväll hos Ellen med mysiga tjejer. Det behövdes som fan!
Nu är jag hemma och väntar på att mamma och Pelle ska hämta upp mig och åka till kusinerna för att äta påskmiddag.


By someone

Det blev förkrök hos Ellen, men 4 av tjejerna. Sen drog vi vidare till en kille i edsviken/tegel där det var partaj. Vid typ 1(?) åkte jag mirre och ellen vidare till en kille vid stinsen och ännu senare åkte jag och mirre vidare till en kille i helenelund (eller nåt). Jag och mirre deckare vid 6 hemma hos mig och sov fint. Kuli.


Jobb

Sitter på tåget på g till jobbet. Det blir jobb 10:30-17. Efter det blir det hem fort och fixa mig, sen ikväll blir det hemmafekke haha.


You will miss me when i'm gone

Fact.
Skivan igår var skitkul! Blev kvar till typ halv 3 och lyckades vara hemma vid 4. Det blev en lååååång prommis i gamla stan barfota med donken och Nils Erika och Danne, vi var helt lost haha...
Idag ska jag inte göra ett skit. Dö typ. Förhoppningsvis ska jag dö med Ellen, om hon vaknar någongång..
image description

Prommis

Sådär! Nu har jag packat ner alla mina rockgrejer, så nu ska jag promenera hem till Ellen och fixa mig där.


Lyckan i LA

Ligger i sängen och kollar på Lyckan i LA. Det är utan tvekan mitt favoritprogram just nu. Tjejerna är skitsköna och det är roligt att följa dom. Ni som inte sett det innan, KOLLA!

Sex pistols

Stack in till stan ännu en vända med Miranda och Ellen för att leta rockkläder. Blev ett coolt Sex Pistols linne och lite nitar, som jag tänkt ska pimpa lite shorts med eller nåt.
Det blir imorgon hos fina Fanny och sen mot Götakällare och Rockskivan. Jag är lagom taggad!!

 


Great

Var ju hos tandläkaren imorse 9.20. Hon lagade min tand som jag råkat bita av och så slipade hon till mina framtänder. Just framtänderna har jag velat slipa till jättelänge nu, och det blev sjukt bra! Så nu är jag typ nöjd med mina tänder igen hehe...
Efter tandisen passade jag på att sola och nu sitter jag i skolan och väntar på att min lektion ska börja. Har prov så önska mig lycka till!


Tandis

Kul att jag ska till tandläkaren enda morgonen jag börjar 12... As kul!


Studentklänning♥

Nu är den påväg hem till mig. Min studentklänning. Jag är kär!

FML moment

Cyklade hem från mamma, när jag ska ta upp nyckeln och öppna dörren är den inte där. Jag har alltså tappat nyckjäveln igår, så kom inte in hemma. Så jag fick cykla tillbaka till mamma och hämta extranyckeln och sen tillbaka hem igen. Jag dör. Riktig ångest. På mina nycklar är även min källarnyckel och min tvättstugenyckel. Jätte kul.

Lördag

Igår blev det mysmiddag med tjejerna hos Stina, och sen hemmafest i Viby. Jag och Anna stannade för länge och lyckades därför inte ta oss där ifrån så blev sleepover (typ 2 timmar iof).
Idag har det vart deg med lite girls och middag hos mamma.


RSS 2.0