Dagens

Jag idag

+ dagens köp:

söt ring, får aldrig nog av ringar!



30/9

Skolan va helt ok förutom att vi hade de där ångestprovet! Som gick lika bra (dåligt) som jag trott. Om jag har tur får jag G och då har jag TUR. Efter skolan drog jag Mirran o Sosso till Wayne's och fikade. Sen mötte jag Ellen och vi gick hem till mig för att plugga... vilket vi inte alls gjorde, utan vi kollade på TV B-) kulkul.
Tjejerna på Waynes för nåra timmar sen

Företagsskitekonomi

faaaaaaaaaan va arg jag är att ja har prov. har läst nåra rader i boken om och om och om igen men fattar fortfarande inte ett piss. skiten fastnar inte i min hjärna AH. önska mig fan lycka till nu *lyckospark*!

Only girl


1337

Skoldagen var SKIT verkligen SKIT. Hade iof en riktig lektion som inte ens va jobbig o idrott som iof va kul (jag e kung på basket förresten)... kanske inte va så hemsk när ja tänker efter, men är helt död i kroppen. Efter skolan åkte jag till Kista med Ellen Ulrika och Anna. Hittade inte ett skit faktiskt, inte ens en ring :S
SÅHÄR såg ja ut idag. tjoheiiiiiiiiiiii
ÅJUSTEFAN plugga vare ja skulle göra, hej IG på provet imorn.

ANDREAS FÖR FAN!

Sitter i soffan o håller tummarna för att Andreas ska vidare bland killarna i Idol. Har fan röstat o allt! Dör om han inte kommer med.... eller nåt liknande.
HAHAHAH UPDATE ELLER VAFAN JA SKA SÄGA: (UR IDOL)
Peter Jihde: en fråga till Andreas, "hur skulle din drömdejt se ut? ps jag betalar." från Matilda.
hahahahhaha la ni märke till va tjejen hette, JO MATILDA! vi har en framtid ihop helt enkelt!... ah så måste det va

Matilda Kjellström


Dagens köp

Pallade inte ens tänka på plugg.. så här kan ni få se min kofta jag köpte idag istället!
SKITSKÖN!

yeyeyeyeee

Hade en lektion idag, skulle börja 10 och gå till 16 men istället slutade man kl 11. SWEEEEET.
Har lekt med Miranda, Anna & även Ullis (ett tag iaf) tills nu o nu ska jag sätta igång o plugga tills Idol börjar (HEJA ANDREAS!)

Dags att soooooova

PUUUUUUUUUUUSSSSSSZZZZZ :*

Tro det eller ej...

... nu drar jag iväg o tränar!

2 ringar & 1 tröja rikare

Var o shoppade med Ulrika & Miranda i Stinsen.
Hittade detta!
BILD 1: döskalleringen som jag redan haft o älskade, va tvungen att köpa en ny B-)
BILD 2: ringen jag letat efter i en vecka, ÄNTLIGEN!
BILD 3 & 4: beige mysig tröja med armbågslappar.
SORRY för de kefffffa bilderna men så får de bli tills jag har en ny kamera igen.

HIPP HIPP HURRA! (en timme tidigt grattis)

GRATTTTTTTTTTIIIIIIZ BILL!
Älskade Miranda, så söt så gullig så snäll.
Brukar inte säga så gulliga saker till dig men seriöst du är typ den snällaste och omtänksammaste person jag träffat. Haha stackare som tvingas vara med hatiska Matilda i skolan... VI tillsammans är FLIPPADE o spontana o det är de jag älskar mest med dig! Äh fan att va såhär gullig är inte min grej, men fan du är en helt grym jävla tjej Miranda Ginman, i love you bebi :*

nu nu nu

haha fan vilka fula bilder men ja e het ändå. myser i min rosa mjukisdress o kollar på parlamentet. o nu kom mamma med glass :)

Acne

Hybria Lea SEK 3495, Acne - NELLY.COM Admire SEK 3999, Acne - NELLY.COM
Jag dödar för de här skorna. SÅ JÄVLA SNYGGA!
Synd bara att de kostar ca 4000 kr styck.. fan.

Lite skillnad iaf..

ändrat headern lite, hade haft den andra i hundratusen år så kände att de va dags. tjohej den blev inte så bra men pallar ej.

The animal comes alive

Middagen hos Camilla igår va jättemysig. Alltid lika kul att träffa den bruden! Efter vi hade käkat god pasta carbonara och tjockat i oss massa kladdkaka drog vi till Bengan som hade partaj. De va väl nice sådärrrrr.
hahhahahahahahha agnes din sjuka jäveeeeeeeeeel

MOT CAMPAN

jag i torsdags

Looking for something wild

Kom hem från stan för ett tag sen, var där med Ullisknullis. Letade efter en ring som är slutsåld överallt och hittade den inte heller... as arg. Så istället köpte jag en annan ring, en kalender o en penna B-)
nya ringen o fina kalendern

Nya grejorna

BILD 1: ringen <3<3<3<33<3
BILD 2: mössan

tjabba tjena

Har inte varit inne på datan på evigheter, jobbat (barnvakt) både torsdag och idag. Var även i kista en snabbis igår o köpte en mössa och en till ring som jag blev lite kär i. ska visa bild sen :) nu ligger jag med ullis i sängen o vi skulle se toy story 3 men allt fuckade bara ur så vi sket i de.
jag idag tro de eller ej

Halmstad

Varje sommar förut åkte vi alltid till en stuga i halmstad och var där en vecka. Jag, min syster och mina två låtsas kusiner Anna och Tova. Nu har vi inte varit där på 3 år och jag saknar det skitmycket. Det var jätte mysigt och vi 4 hade jättekul ihop..

Kom faktiskt och tänka på de när jag kollade på Kungarna av Tylösand (ja tylösand ligger i halmstad), vi var mycket där dom är i serien nämligen.

Bilderna är från 2007.

Andreas Weise

Ingen som läser min blogg har nog missat att jag e liiiiiiite kär i Olle från Idol... Här har ni min andra favvis! B-D

Kill me

har varit hemma hela dagen idag o pluggat o pluggat o pluggat. skulle egentligen vara med Sammy nu men hinner inte ens träffa han för jag har så jävla mycket plugg. de suger! har skrivit 6 sidor sammanlagt och är inte klar alls. fyfan asso.

FML.. på riktigt!

nu vill jag att någon skjuter mig, assssooooooo seriöst. vettfan hur jag ska hinna allt plugg eller hur jag ska orka. har inte ens öppnat en enda bok och jag är redan trött, va är de liksom? fannnn asså. hinner inte plugga på torsdag heller eftersom jag jobbar då, så måste plugga o göra klart 2 stora arbeten tills imorn. någon som har lust att hjälpa mig att överleva kanske?
dedär hade jag på mig idag iaf. FAN va jag saknar min kamera.

IDOOOOOOOOL

sitter med ullis o väntar på att idol ska börja. idol = snyggolle (my looove).
de är nu jag är lycklig B-)


Blonda tider...

ah herreeeeeeeeee-guuuuud säger ja bara. men här har ni iaf lite av blonda matida B-)
.. fan att jag inte hittade den bilden jag mest ville visa. den värsta! fast alla vet nog iof ungefär hur den ser ut, eller?

såäre

Var inte i skolan idag, när jag vaknade hade jag ont i magen o var hostig så stannade hemma och vilade istället.. Nu kom mamma precis hem och jag är hungrig så jag ska äta :) pussss
Konfirmationen 2008. Saknar som faaaaaaaan!
(ja jag e den blonda bruttan längst till vänster...)

fl1pp

Igår va knaaaaaaaaaaas..
Började hemma hos Agnes med en massa tjejer, där vi stannade ett bra tag innan vi drog vidare till Ulriksdal. Jag hade kulkul bara att jag aaaaaaaaah skämde ut mig en hel del om man säger så.. men vafan, vad gör det om hundra år?
Bild från Agnes. Ellen tog hål i örat med nål, galet!!

Ego


Nu ska jag möta Agnes & troligtvis de andra tjejerna också. Liiiiite ego pics som togs för ca 1 minut sedan.

SATURDAY

Jag och Ullis vaknade, åt, kollade tv, drog till Kista, shoppade, såg Adam Tensta och Lazee live (cool), drog hem. O nu sitter jag här hemma, nyss ätit o ska duscha.
detta fick jag med mig hem, 3 ringar o ett linne.
OCH! klaga fan inte på min mobilkamera.....................

Fredagen

Igår alltså... efter skolan drog jag miranda ullis o ellen ut med 2 hundar (ellens vovve o ullis gå-ut-vovve). Senare kom mami o hämtade mig o vi åkte till mormor för att fira miras födelsedag med släkten. Vilket var super mysigt. Vid 11 skjutsade mamma mig till ellen där de andra tjejerna jag var med innan var. Sen drog jag o ullis hem o sov. de var allt typ.
O SÅHÄR SÅG JAG UT

Jobbat idag!

Idag har jag varit i skolan o jobbat (suttit barnvakt, eller näh har fan sprungitbarnvakt). Hämtade lille Melvin halv fyra & sedan kom även storsyrran (Smilla) hem o vi spelade 17 olika spel, spelade fotboll, basket, kung, åkte linbana, åkte kickboard osv osv osv osv osv. Helt seriöst! Jag är heeeeelt slut!!!!!! Shit vilken energi barn har.. Men kul var de o tjäna pengar gjorde man. Så det är ett +++++++. Nu snart dör både jag o min dator så hej på er.

BTW grattis världens bästa kusin som fyller 16 år idag!
Födelsedagsbarnet på landet år 2008.

ja man

Mirre ligger i soffan o slaggaaaar. Jag kollar på vänner o snart top model. Sex drar jag till familjen som ja sa innan, hoppas jag hittar och att dom vill ha mig...... sen blire idol o film skulle jag tro :) hejhje.
Ellen på wanes igår

GONARRE

haha helt flintskallig xPppPPPppP
Palla ej m livet mer så nu ska ja sussa.

Plugg=skiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiit

Vilken jäkla skitdag det här har varit!! Blev inte att jag hälsade på familjen som jag skulle gjort (ska göra de imorn istället) utan istället har vi pluggat svenska HELA HELA HELA dagen. FYFAN! Satt på Wanes i ca 4 timmar o kämpade (FAn va dåliga vi är på att plugga...) o lyckas skriva 2 sidor, misslyckade tjejer eller vadå.??
Det som räddade mig lite va iaf Ullis som kom o snackade minnen med mig så båda vi dog av garv (TACK, va nära på att dö) och min Ellens o Ullis middag + när Ellens glasögon gjorde att de såg ut som hon hade mcdonals m B-))
hahahahahhaha kan inte sluta garva hahahahhahaaehehehahahahahhahahah fyfan hahahahha

.

Nu ska jag lägga mig i sängen o antingen sova eller kolla på Toy story 3.



OCH FYFAN vet inte va jag ska göra. Är på riktigt kär i Olle Hedberg från Idol (klippet längre ner) tror ja dör. Skitsnygg o grym som fan. SKIT asso palla de.

Fullspäckad dag

Imorgon är min dag helt proppad kom jag just på. Brukar verkligen aldrig vara så därför jag är lite chockad hä!
Och tro mig det är ingen rolig dag om man säger så:
- 9.50 - 16.50 SKOLA. (världens jobbigaste kissdag i skolan javet + prov oxå)
- 17.00 hem, äta.
- Lite innan 19.00 ska jag till Silverdal o hälsa på en familj jag troligtvis ska bli barnvakt åt några gånger i veckan (hoppas ungarna är söta o snälla)
- Springa hem o hoppas på att jag hinner se hela Idol (kommer säkert ha missat halva o börja gråta)
- SOVA DIRRRRRRRR EFTER IDOL typ...

Insåg precis att de inte va så fullt, men fan va jobbigt de kommer va.......

Tv kväll

Camilla gick precis härifrån. Vi har myst i soffan hela eftermiddagen! Nu kollar jag på Biggest loser (bra) o snart ska ja se Biggest loser Sverige (bättre) och SEN lite sällskap (BÄST). Verkar bli en tv kväll att se fram emot... :*
min nuttesnutta mirpan<33333333

Min nya baby!

Har säkert kollat på de här klippet 20 gånger i rad. JAG ÄLSKAR HONOM!!!!!!!!!! & det bästa av allt är att min lärare är kompis med han, o han ska försöka göra så han kommer o hälsar på mig i skolan :):):):):):):):):))))) hade vart nåt!

8-|

Har städat heeela mitt rum, heeeela dagen. Rensat ut skitkläder som ja inte använder, massa skor o andra saker. Men nu är det snart klart, vilket känns helt grymt. Ska ta kort på mitt rum o mina skor som en läsare tjatat om några gånger (o lovade att jag skulle göra de för typ 4 månader sen, ajabaja på mig). Lovar att ta kort när jag fått en kamera igen (min väska blev ju snodd med alla mina saker i för de som inte minns de). SÅ NU har ni mitt ord :)
SAKNAR ER!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! o sommarn

Torsdagen

TJENA FAN! Det var en riktigt lååååång torsdag för mig. Först var jag tvungen att gå upp tidigt o dra in till stan med skolan o vara där hela dagen (ah okej de va helt ok). O sen när ja slutade sprang jag vidare till frissan o färgade håret där (tog 2 och en halv timme), sen sprang jag hem i typ 10 min, bytte kläder o sen skjutsade mor mig till hld där jag mötte upp skolcrew+ tjejerna. Det var nämligen SKOLPARTAJ då (bra som vi är fixar vi gratis biljetter, ah vet skitcoola B-)). I Bromma där fekkkeeeeeeen höll till vare mycke folk o jag hade faktiskt skitkul (över mina förväntningar helt) vilket var AWESOME.
Nu orkar ja inte skriva mer fan.. ska sova. no lifer som ja är.





BTW håret blev skiiiiiiiiiitbra (de va hemskt innan för de som inte sett de). Tack bästaste Ingrid ;)))
ps. lärde mig en ny grej då, färga alltid håret hos frisören!!!!!!!!!! ds

hejhej

Tänkte precis skriva väärldens inlägg om idag men nu ångra ja mig. orkar inte. hejhej.

Your'e my best friend

(gammal bild)

Jajemän

Häftigt! Jag kände igen en tjej (på idol alltså) som gick på mitt ridläger när jag gick i femman(?), lägger upp klippet när de kommit ut på vem. COOL.

Idag börjar Idol!

& jag är FETT taggad. Ska sitta framför tvn med chips o dipp & va glad.
några favvisar :)))))))

B-)

skolan va ju skitkul, förutom att jag hade mer än 2 timmars hål.. + matteprov (som jag fick G på känner mig som värsta geniet med tanke på att jag fick reda på de igår o pluggade inte ett piss). efter skolan gick jag till Ica o handlade massa mat (mamma e i paris så måste handla själv) & att bära hem allt dedär va heeeemskt, skitvarmt med mina varma kläder + 15 cm klackar. de va fan inte kul. de va gaaalet jobbigt!!
lilltjejen mattiz, lite tjurig sådär...

D.Z


16 timmars sömn

Behövde verkligen sova ut så länge som jag gjort idag. Hur jävla skönt som helst!! Nu känns de som jag mår bättre också, så imorgon ska jag verkligen försöka gå till skolan. Och ikväll ska jag plugga ikapp lite som jag har missat när jag varit borta.
Anna, jag & Miranda

Upp o ner

Igår va lite flippat knas faktikst. Allt va typ upp o ner och hit o dit kändes de som. Mer orkar jag inte ens berätta. Idag har vi käkat bakismat i centrum o sen chillat här nåra st. Skola imorgon, va länge sen och skulle egetngligen behöva va hemma några dagar till men de pallar jag faasen inte så jag går dit o kämpar igenom dagen, får se hur de går ;)))))))))

I wanna know your name

SHOSAN! nu väntar jag på att de 10 bruttorna ska komma igen. Ikväll blire flipp. TYP.
farlig

hahaaaha

fan va avundsjuk jag e serri
måste ligga i helgen
min vagina kommer sprängas
Anonym: .......måste ligga i helgen...........min vagina kommer sprängas!!

Is that a smile on your face?

Ikväll blev det tjejfest hos mig. Tio snygga brudar. Spelat så det kan låta. U & jag har gjort lite secret stuffs(;)). Och NEJ jag kom inte utanför dörren idag heller. Är alltså inne på min 5e dag i stäck utan att lämna huset. Världsrekord snart? Nä men det blev en rolig kväll, tack bruttor!!!

ps blev liiiiiiiiite galen nyss... tjejen som garvar mest vet varför. fyfan... detta e scary!!!

Tror jag var sur första dagen i ettan, vad tror ni?



Snart frisk

Yes, var hemma idag igen. Har alltså inte satt min fot utanför mitt hus på 4 dagar, inte ens på min ballkong!! Fatta hur sjukt det är! Så ja vid det här lagret ligger jag fan i koma på riktigt... Nu försöker jag iaf locka hit min vän Miranda, tror hon kommer nappa ;))) vem skulle inte liksom eller nåt.?
Får se om foten kommer utanför dörren senare idag... TJOHEJSAN!
skoltjejerna!! Stackars M, hon måste ha haft världens tråkigaste vecka nu när ja vart borta från skolan.... gumman då.

SKJUT MIG!

JAG DÖR om jag måste stanna hemma en dag till. Vilket mamma säger att jag ska göra. Får se hur jag gör imorgon. PUSSSSSSSSSSS PÅ ER.

Fräs

JAAA Miranda och Ellen räddade min dag (mina små gullizzzzar!!! :*). Dom kom hit när dem slutat och va här tills nu (iaf Mirre). Mår typ bra nu oxå, har jag bra tajming eller vaaaaad? helt grym ju.
vilken litenskit :) 2006. as fräsig.

Teenage dream

MIN HALS GÖR SÅ JÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄVLA ONT, klarar inte av att svälja även fast jag tar massa bra halstabletter!!!! Tror den har växt ihop eller nåt för FAN va ont det gör! Annars har natten varit lite bättre än de senaste nätterna vilket är skitbra, men det som är ännu bättre är att jag vaknade UTAN 39 graders feber, hade faktiskt INGEN feber alls. SÅ JÄVLA GRYMT. Hoppas fan jag blir frisk idag.... BE åt mig!

Koma

Ligger i soffan o kollar på So you think you can dance, det är final. Vet redan vem som vinner för min syster berättade det för mig förut (inteeee kul). Ska vara hemma imorgon också, de behövs verkligen jag ligger i koma just nu nämligen. Hoppas fan jag blir frisk tills fredag annars blir det riktigt deppmode!!!!

Förövrigt lever jsg på strepsils nu.. vilket inte var så jävla bra såg jag på förpackningen nu. ÄH fUCK LIFE :)

Grrrrrrrrrrrrrrrrrr

FUCK va det är hemskt att vara sjuk. Har knappt kunnat sova överhuvudtaget. Tror jag är nära på att dö. Vill bara bli frisk nu för det här är heeeeeeelt galet jobbigt asso!!!
Nu ligger jag i soffan och kollar på oth medan jag väntar på att mamma ska komma hem och ge mig strepsil (eller va de nu heter) för jag kan knappt svälja de gör så jäkla ont.
OCH ja vet att hela min blogg har blivit DEPP nu när jag är sjuk... kan tyvärr inte hjälpa de. Vänta tills jag blir frisk bara då kommer jag må som en gud ;);));)
vi har tjejen bredvid mig att hata.......dummirran

RSS 2.0