Mästerkock

Lagade just GODASTE middagen ever! Lax pasta med tomat och röd pesto. Asså riktig foodgasm. Är fan rejält stolt, bästa på riktigt länge.


When life gives you a hundred reasons to cry, show life that you have thousand reasons to smile.


Godnatt puss


Blabla

Hittade presenter till Ellen som jag själv tycker är awesome! Efter centrum drog vi hem till Sophie och spelade spel och sen åt tidig middag, min favoritpizza! Sen köpte jag hem lite efterlängtad fil och åkte hem.
Nu är jag hemma och tar det lugnt. Är dock redan väldigt uttråkad...


RIP och välkommen

Har ännu inte vågat ta bort mitt fina skal jag haft på mobilen i evigheter, men nu hittade jag ett liknande som jag tyckte var ännu finare och då fick de åka av. Dock har jag ett skal över nu men de får väl användas en annan tid i livet.


Centrum

Ska rulla mot centrum och möta Stina och Sophie. Vi ska leta present till kära Ellen som blir 20 år på lördag, BIG NUMBER!!! Önska oss lycka till.


Såja

Blev lite shopping innan middagen. Köpte ett halsband (kompishalsband med Erika hehe), en tshirt, foundation, puder och även massa olika random grejer från ÖB.
Till middag blev det chicken tikka masala och efterrätten blev donken glass haha..
Nu är jag hemma och kollar himym och ska snart sussa. Godnatt.


Kista

Nu sitter jag på bussen på g till Kista för att möta lite tjejer.


Träning och mat

Var och tränade med Sophie i ca 1 timme. Nu har jag lagat sen lunch och kollar på himym. Snart blir det hoppa in i duschen och sen vidare till kista för lite shopping och middag med tjejerna.


Sälen sum 2

Fredagen blev det hemmafest i Sälen som jag sa. Jag hade jättekul hela kvällen. På lördagen var alla rätt bakis så det blev chilldag i soffan utan någon skidåkning. På kvällen drog vi till Fjällis igen och festade till stängning (igen haha...). I söndags var alla ännu mer bakis och då var det time för storstädning i stugan och sen hemfärd. Tog typ hundra år att åka hem. Alla höll på att dö av hunger så när vi äntligen var framme på donken beställde jag de mesta jag nånsin ätit på donken. En big Mac meny med fanta och pommes, fyra chicken mcnuggets, två dippsåser och en mcflurry.... Herregud.


Sälen sum

Igår blev det krök i Sälen, på en nattklubb som låg typ 10 min från vårt hus (sooooofta puckar). Hade jättekul hela kvällen och skaffade lite nya vänner. Var där till stängning och sen gick vi hem och sussade.
Idag blev det skidåkning för fulla muggar i Lindvallen. Åkte hemåt vid 3 och sov middag. Tacokväll och fet chillkväll på det.
Imorgon blir det skidåkning och feeest. Är bjudna på hemmafest osv (coola tjejer javet) godnatt!


Roadtrip

Nu sitter vi i bilen (har gjort ett bra tag nu iof). Stannat och ätit på BK och även handlat på Maxi. Snart är vi framme, TAGGA!


Sälen nästa

Gick till centrum och handlade naturgodis och festis till bilresan imorgon. Direkt efter åt jag Sophie Stina Anna och Ellen middag på Sams. Satt där ett tag och pratade och så vidare. Nu ligger jag hemma i sängen och kollar på Vänner som vanligt och har precis packat klart allt, utom tandborste och såna saker. 
Vid 10 imorgon åker vi. Ska bli stööööööööört roligt!!!
Här ska vi åka massa skidor (tror det var där iaf).

12:35

Träningen gick bra. Körde kondition och lite rumpa. Nu är jag hemma igen och ska äta lunch. Stekt ägg på knäckemacka (ja ser äckligt ut men whatever). Snart ska jag sätta igång med packningen, får se hur det går! TAGGA Sälen imorgon.


Planer

Blir gym tidigt imorgon. Sen hem och packa och senare äta middag med ett gäng tjejer.


Check

Andra träningspasset för dagen är avklarad. Nu blir det omelett och vänner!


Packlista Sälen:

Är så sjukligt taggad!!!!!!


17:13

Sosso hämtade mig och vi åkte till Stinsen och hon köpte nya träningsskor och jag köpte nya träningsbyxor. Sen gick vi till Friskis och tränade en stund. Planerade Sälen lite också och skrev packningslista!


Full som en kastrull

Blev utgång igår till en bar för jag mådde bra och hade tråkigt! Förade hos mig med Erika Sophie och Miranda och sen mätta vi upp lite hld boys. Blev för full, och drack ur folks glas (fattig och snål tjej hej!). Men det var faktiskt jätte trevligt ändå!


Mitt liv


SJUK

I torsdags hade jag och mamma supermysigt. Lagade wook, åt godis och kollade på tv. När jag vaknade upp där mådde jag stöööört dåligt och fortsatte må dåligt hela fredagen. Stackars Erika som fick jobba med mig första gången när jag mådde piss hela dagen... Vi stängde en timme tidigare för jag var tvungen att dra hem och ta hand om mig själv lite. Sov typ hela dagen och nu mår jag jätte mycket bättre! Inte ätit på hela fredagen eller idag så tänkte käka lite fil nu. Sen blir det väl hemma hela kvällen idag helt själv precis som igår... Kul liv.


Överallt

Hahaha sorry för de skeva inlägget nedan.....

Fick iaf skjuts till jobbet av världens bästa Sophie (TUSEN TACK!!!!), hade aldrig pallat mig dit annars... Jobbade tre och en halv timme och nu är jag på g till min kära mormor. Jag ska få nya sockor som hon stickat till mig och så blir det säkert lite fika, mysigt. Efter mormor ska jag direkt hem till min efterlängtade mamma som jag inte träffat på evigheter för hon har varit i Cuba och blivit brun... Vi ska laga middag och sen ska jag sova där också. Imorgon blir det jobb igen 9-15!


Bästa

Fick skjuts av Frida till Agnes (tack Frida och sosso). Hade det suuuupertrevligt där med Erika Sosso Ullis Carro Emelie och Agnes som hade gjort världens finaste och godaste kakbuffe (som jag inte kunde sluta äta på....). Fick också ett sms av min chef från på cafet om att jag ska jobba imorgon kl 9 men de hindrade inte mig för jag har världens bästa kompis (sosso) som skjutsar mig dit!
Blev iaf taxi till collage där vi dansade sönder! Och sen fick skjuts hem av Frida och två cheeseburgare från donken. Godnatt puss.


15:56

Tränade en snabbis med Ullis och Sosso. Nu ska jag hoppa in i duschen och sen börja fixa iordning mig för kvällen. Ska hem till Agnes som ska ha "Hejdå förkrök" och sen till Collage med alla tjejer som är där!


Bästa som finns

... Är utan tvekan nybäddade rena mysiga lakan! Precis vad jag behöver just nu. Godnatt.


The Hobbit

Filmen vad GRYM! Trodde inte att jag skulle tycka den var så bra, men det var den verkligen. Om det är någon som inte redan sett The Hobbit som gillar de andra Sagan om ringen filmerna MÅSTE se den! GRYM som sagt.


19:31

Nu snart sticker vi iväg på bion. Vi lagade korvstroganoff (stavning?) och jag fixade klart all min tvätt. Får se om jag hinner köpa nya träningsbrallor innan filmen början också.


Duktig tjej

Blev hämtad vid 11 av Ullis så drog vi direkt till gymmet och köttade med Sophie, Anna och Ellen. Gick jättebra faktiskt, kommer kännas rejält i magen och rumpan imorgon!

Kl 16 ska jag tvätta och emellan de sticka till ICA med syster och handla middag och gottis till bion, för kl 20.40 ska vi på bio och se The Hobbit.


Kötta

Idag körde vi två träningspass. Ett på morgonen i gymmet och sen core på kvällen. Ska tusan börja träna två gånger om dagen ofta nu. Har inget bättre för mig så haha...
Mellan träningspassen kollade jag Ullis och Sosso på Hannah Montana the movie och försökte hitta ett par schyssta färgglada träningsbyxor till mig. Vi började även planera att dra till sälen nästa vecka och att flytta till Norge snart. Båda ska fan bli av. GE MIG PENGAR NÅGON.

Myskväll

Åkte till Ellen efter jag sovit några timmar. Sosso lagade god mat till oss och sen åkte vi till Sollentuna en snabbis och köpte vindruvor och därefter kollade vi på Björn bröder och Fish tank (världens sämsta film!!). Världens bästa sosso skjutsade hem mig och nu ligger jag och kollar vänner. Godnatt!


Lördag

Kajsas 18 års fest var mycket lyckad. Kände mig otroligt gammal dock! Blev slagg där och idag har jag hängt med Kajsa, Meja och Maja (jaa jag är gammal!!). Vi fick skjuts av pappa Mats till centrum och så käkade vi subway. Nu kom jag precis hem, ska sova liiiiiivet tja!


Smartass

Tagit samma tåg som går 42 två dagar nu, så tänkte att jag tar samma idag också, men ICKE! Nu kommer ja komma försent och så måste ja vänta på stationen ett tag... Ingen bra start på dagen!


Jobb mat och träning

Jobbet var super kul med Ellen. Vi bakade massa havrebollar och så vidare. När vi började stänga kom Sophie och Ullis och efter typ en timme åkte vi direkt till Friskis och tränade. Har vart super duktig denna vecka och tränat mån-fre, och så ska det va alla veckor!
Efter träningen åkte vi och köpte mat och lagade hemma hos Ellen. Nu kollar vi gladiatorerna och efter de ska jag hem och sussa för det blir jobb imorgon också.


Nöjd

Blev gym med både Ullis och Sophie efter jobbet. Nu sitter jag och äter min fina omelett jag lyckades göra, saknar dock lite grönsaker som jag måste handla hem!
Imorgon blir det jobb 9-15 som idag med världens grymmaste jobbpartner, nämligen Ellen! Älskar när vi jobbar själva i kafét, känns knappt som man jobbar. Som bonus på det kommer även Ullis och Sophie förbi och hänger med oss och sen blir det direkt till gymmet. Kan inte bli bättre!


Fegis

Tog med mitt nya skal (eller klister) till mobilen idag för jag tänkte byta det här på jobbet. Men jag vågar fan inte! Jag älskar mitt skal som jag haft i tusen år (ett halvår) och vågar inte ta av det för då finns de ingen återvändo. Men det är sönder på framsidan så jag måste väl antar jag. Önska mig lycka till att ta modet!


Nope

Blev inte alls att jag fick sluta kl 13 som det var planerat. Istället ska jag nu sluta kl 15. Gjorde nyss havrebollsdeg och det DÖDADE mina händer eftersom man måste göra så sjukt mycket mer satser här på kafét... Så nu tar jag en paus på kontoret. Tänkte leta upp något gott att äta snart, börjar bli hungrig, åt ju faktiskt vid 7 imorse senast!
Jaja, direkt efter jobbet blir det iaf träning med Ullis. Sen ska jag hem och slagga FETT och tagga till en ny jobbdag.


TPL

Aaaaaah blir galen på mig själv. Har inte kunnat sova en blund på hela natten (utom typ 10 min hit och dit). Känns skitkul att gå till jobbet trött som tusan... Tur att jag bara ska jobba en kortis (9-13) och fixa lite smågrejer, dessutom kommer jag vara ensam. Aja ska käka min frulle nu och deppa på mitt liv.


Mätt som en plätt

Blev världens godaste köttfärssås och nu äter vi fruktsallad till Grannpatrullen som vi hyrt.
Fortfarande ångest över jobb imorgon och känner att jag måste hem och sova snart så jag pallrar mig upp imorgon!


I väntan

Sitter och chillar i min fräsiga badrock, väntar på att övningskörar Ellen ska hämta mig så vi kan åka till henne och laga middag.
Har lite ångest för att jag måste gå upp tidigt imorgon och jobba. Sjuuuuukt länge sen nu, behöver pengarna!


Wohoo

Precis varit och tränat med ett gäng tjejer. Körde ett hårt pass med Anna, mage, rumpa, ben!
Nu kollar jag vänner och lite käkar fil, sen blir det att hoppa in i duschen och sen ska jag käka hos Ellen med henne och Ullis!


Ny hobby

Har kommit på en ny hobby. Hålla på och fixa mina naglar, i brist på annat här i livet liksom. Blev taggad på att köpa massa nya nagellack och fixa med mammas nagelfix som gör så naglarna blir jättefina när hon kommer hem från Cuba.


Tacokväll

Nu har jag och Sosso ätit vår tacomiddag och det var supergott! Är proppmätt...
Vi har kollat på Sveriges mästerkock och nu kollar vi på Svenska Hollywood fruar. Sen blir det hem och sussa för min del! Imorgon står träning på schemat.


Lilla My

Ska möta Sophie i centrum snart. Jag vill köpa ett till Thomas sabo armband. När jag och Stina var och shoppade såg vi ett litet jättefint som jag fastnade för!
Lilla My frippan är på också.


Great

Träningen gick sjukt bra idag! Vi var duktiga och körde extra länge. Efter de gick jag och köpte ett nytt skal och sen handlade lite mat till hemmet. Ikväll blir det som jag vill med tacokväll med Sossan, fett!


Hello

Käkade nyss frulle, två stekta ägg blev de (ja de ser as äckliga ut) och nu ska jag sticka iväg och träna med sosso. Sen hade jag tänkt handla och köpa ett nytt skal till mobilen (om sosso är på hoho). Sen ikväll vill jag as gärna käka tacos, så hoppas ja får göra de!


Posera mera


Lördag

Var inställd på en chillkväll, alla var typ taggade på att göra nåt men blev att alla bara satt och klagade på sina liv typ. MEN precis när jag blivit hem skjutsad (typ halv 11) av Sophie så säger Andreas att vi ska komma till Filip så jag hoppar in i duschen och börjar förfesta med mig One direction och en cider. Möter upp Miranda och Ellen Z på Olearys en snabbis och sen åker vi vidare till Filip där alla rotan killar är och några av mina tjejer. Blev sleepover där, somnade vid 8 och gick upp igen vid 11. Vart dödstrött enda sen dess!

Idag har jag sovit massor och vart och tränat. Snart kommer Sosso och Ullis hit på våffelmiddag!


God middag


Myskväll

Snart ska jag börja röra mig mot Sollentuna. Möta Sophie och Stina och äta lite kebab. Sen blir det chill hos Stina. Ska även hämta ut min nyårsklänning som äntligen kommit... Kul.


13:45

Middagen hos mormor med kusinerna var jätte mysig och supergod. Vid 10 följde jag med hem till kussarna som bor precis vid mormor. Jag och Mira kollade på en rätt knäpp film som heter Easy A och sen somnade vi till Vänner. Nu är jag hemma igen och ska nörda klipp på mina älsklingar (one direction) och deppa tills jag ska möta Stina på Sams för middag.


Tjena

Kollar på vänner och ska snart bege mig till stationen och köpa busskort, efter det vidare hem till mormor där mina tre kusiner och jag ska äta. Sen sover jag över där borta hos Mira. Tja tja.


2/1 2013

Igår hyrde jag och Ellen två filmer och lagade god mat. Lite senare kom även Ullis och joinade tredje filmen vi såg. Sen sleepover party på de!


Nyår

Hade så jävla bra nyår, bästa nånsin typ. Först middag hos Ullis med alla mina tjejer och sen vidare på fest hos Gooden och senare till Max. Dansade och hade kul hela kvällen.

Igår vart det fet chilldag och idag ska jag träna och vara med Ellen.


RSS 2.0