MERA SHOPPING

Är KÄR i mina nya träningsskor och toppar. Ska rocka loss i dom på gymmet!


Tråkmåns

Halv 4 mötte jag upp min syster och drog in till stan för att möta mamma och Pelle i bilen för att senare åka till moster och kusinerna för påskmiddag. Stört god mat var de som vanligt (ingen äcklig påskmat). Åt för mycket av maten/godiset/nötterna så blev sjukt illamående dock...
Vid 10 var jag hemma hos Stina för att fira hennes 20 årsdag. Var mycket trevligt att träffa alla fina tjejer, men mådde/mår dåligt så var inte så blev inget drickande för mig tyvärr... Tog sista bussen som gick 01:15 och nu ligger jag i sängen och ska sova.


SHOPPING

Idag blev de ännu mer shopping! Stört jävla nice. Två jeans, en stickad kofta, en stickad tröja, en jacka och två par örhängen. Och även mina 3 nya hål i örat B-)


LÅNGHELG

Så sjuuuuukt skönt med långhelg måste jag bara säga!
Direkt efter jobbet drog jag iaf till Kista med Miranda och Anna. Tog 3 nya hål i ena mitt öra (rött och fint nu) och köpte en ny jacka (visar bilder sen, promizzze) . Efter de drog vi dirr till gymmet. Gick dock skitdåligt för mig så gav upp efter konditionen och två maskiner haha...
Sen köpte vi feta frallor och drog hem till Anna och här är vi nu!


Heja heja

Gymmet gick helt okej. 25 min kondition och sen massa mage och lite väl mycket prat med Anna och Miranda haha... Efter träningen drog jag och Mirre till H&M och jag köpte en ny mascara och torrshampoo, välbehövliga grejer!
Nu la jag mig precis i sängen och ska försöka sova tidigt. Jobbigt jobbpass imorgon 6:45-16:00!


Poppis

Idag var det extra mysigt på jobbet. Vi gick till biblan, åt sjukt god chicken tikka masala och alla (eller de mesta iaf) ville mysa med mig och sa att de älskade mig och var kära i mig. Blir så glad när dom lyssnar och är snälla (för dom är tyvärr inte alltid så snälla haha...)
Nu fryser min hand ihjäl för jag går pw till gymmet. Tja.


Slut

Efter jobbet blev hem, äta banan, byta om och gå till gymmet. Körde cirkelfys med Anna och Ellen 1 timme. Sen promenad hem igen. Nu har jag precis käkat två ägg och ska hoppa in i duschen.


Tjafan

Nu ska jag bege mig till jobbet. Vill gratta bästa Stina som fyller 20 idag också!

Ps den som ringde mig kl 2 inatt med dolt, kan dra åt pipsvängen!!!!


KBK

Började med 1 timmes kondition på crossen och sedan blev det 1 timmes magpass i gymmet. Ligger i sängen nu nyduschad och borde egentligen somnat för ett tag sen... Imorgon blir det jobb 8.45-16.45.

https://cdn2.cdnme.se/1738584/6-3/pic_5150ccc8ddf2b36e27428a10.jpg" class="image">


Lång dag

Blir en lååååång arbetsdag idag. Så nu sitter jag på rasten i personalrummet och äter godis. Försöker få lite energi för att orka enda till kl 18. Blir 11 timmar och en kvart totalt idag..... Kul.
Sen blir det direkt till gymmet och springs bort allt skit man ätit i helgen.


Myskväll

Blev myskväll och middag med Miranda ikväll. Är trött som tusan så nu blir det sova. Jobbar 6.45-18.00 imorgon, ska försöka att överleva!


HOME SWEET HOME

Tja. Zoombie Matilda här! De som vanligtvis tar mig 4 min till och från tåget tog 30 min ikväll, vilket resulterar i döda ben som jobbat hela dagen/hängt i högklackat hela kvällen.

Iaf har min kväll vart grym! Började hemma hos mamma och Pelle (som sagt) med vodka redbull och sen fortsatte det bara. Drog till ett grymt ställe några meter ifrån på söder där allt innehåller vitlök (så ja, jag stinker som tusan nu). Maten var GALEN, typ bästa jag käkat! Efter de drog vi vidare till ännu ett ställe nära som heter Malmen där vi mötte upp massa polare till Jens. Dansade där någon timma eller så och sen blev ja för trött och drog hem. Så nu är det läggdags för lilla Mattan!


Jobb

Jobb på cafet hela dagen idag. Är helt slut i benen, det var stört mycket folk där idag!
Nu sitter jag på tåget på g hem till mamma och Pelle. Det blir middag ute på någon restaurang med hela tjocka familjen och sen är det tänkt att jag ska möta upp tjejerna för lite fest!


MM

Föret var jätte mysigt med Miranda och Ullis. Sedan gick vi hem till Anna M som bor nära mig där det var lite fekke. Blev prommis hem rätt tidigt för att orka med morgondagen. Nu är det läggdags. Godnatt!


Brått

Mötte upp mirre och gick till gymmet. Blev 35 min på crossen och sen kötta mage. Mitt i allt ändrade vi även våra Kvällsposten som var att chilla till hemmafest. Så blev väldigt bråttom nu!
Kom precis ut ur duschen och ska sminka om mig. Sen hoppas jag Miranda och Ullis kommer hit snart och förar lite med mig!


SÖTA

Jobb 08:00-16:15 för mig idag. Och nu är jag på rast, dricker te. Har vart en GRYM dag på jobbet än så länge. Har vart ute och lekt i 2 timmar, jag var monster, spöke, haj, krokodil osv osv. Och en supersöt tjej som inte kommer från min avdelning kom fram till mig och sa "Matilda, jag tycker du är fin" och sen kramade hon mig. Så himla gullig, ja dog lite.

Efter jobbet blir det att pallra sig till gymmet. Vill köra massa kondition så lär bli cykeln idag om foten fortfarande är dålig. Sen blir det FET chillkväll.


REN SKIT

Direkt efter jobbet blev det alltså att dra till gymmet. Började på bandet med pw för att se om de skulle göra ont i foten, och jaaa de gjorde de såklart! Gick iaf 20 min pw och sen körde jag lite mage i gymmet. Ellen kom på att jag kunde cykla så vi gjorde de i 25 min. Lär va fast på den där tråkiga cykeln ett tag nu...
Efter gymmet handlade jag mat hem. Har lagat middag, duschat och gjort mig klar för sängen och snart blir det sovdags!

DUMMA FOT!!


FML

Jobbar 08:45-17:15. Ska stänga idag för första gången. Direkt efter jobbet ska jag springa till gymmet och köra hårt som tusan! Sen ska jag hem och sova tidigt så jag orkar jobba imorgon.


Jensens

Gymmet gick helt ok. Körde ingen kondition alls dock för att inte förvärra foten mer, så blev bara mage. Men har iaf köpt Voltaten T nu som jag ska knarka så foten blir bra!

Direkt efter gymmet blev det lite stressigt så blev raka vägen hem, duscha fort och fixa sig sen dra till tåget. Mötte upp Linda Miranda Ellen och Stina. Blev lite knas med var vi skulle äta osv men slutade iaf på Jensens Böfhus. Galen mat och man fick hur mycket sås och pommes man orkade. Har säkert gått upp 8 kg efter denna kväll. Så imorgon efter jobbet blir det raka vägen till gymmet och köra till stängning typ.


Jobb

Första dagen på detta jobb nurå. Fått ett schema över hur jag ska jobba några veckor framöver. Barnen är hur söta som helst, men vääääldigt busiga (ibland lite för haha). Men detta ska nog gå bra!
Slutar kl 15 idag och då drar jag iväg direkt till gymmet. Sen ska jag käka middag i stan med grymma tjejer!


Tja dagisfröken

Hänger med Erika och tjockar oss och då ringer en dagisfröken och undrar om jag kan ta över en kille som blivit sjukskriven som arbetar heltid på ett dagis som ligger 100 m ifrån mig. Så självklart tackar jag ja och börjar då redan imorgon kl 08.00.
Sugit att jag inte längre kan träna lika mycket, men sjukt kul med heltidsjobb!


JÄVLA FOTFAN

Har haft ont under foten sen i söndags. Och nu gör det ont både när jag springer och kör på crossen. Blev så himla arg idag på träningen för att jag inte kunde konditioners lika mycket som jag ville, så träningen slutade med att jag googlade massa på vad det är jag kan åkt på och troligen är det en början av en inflammation. Så nu får jag väl köpa voltaten och så ska jag stretcha vaden som mycket som möjligt och även rulla foten mot en tennisboll. Hoppas fan det går över fort som tusan!


Hit the gym

Nu sticker jag och Ellen iväg till gymmet. Ska kötts kondition, rygg och lite bröst.


GRYM

Två grymma träningspass idag! Sammanlagt 1 timme och 10 min kondition och ca 2 och en halvtimme mage och rumpa. Kommer ha rejäl träningsvärk imorgon!
Nu ska jag få i mig nåt att äta och sen ska jag dra till syrran och kolla på TWD och Top model Sverige.


TUTA O KÖR

Nästa träningspass på G. Ska lämna in ett cv innan bara, sen så!


Jobb

Jobb 11.30 (fast jobbade från 10.30 lol)-19.30. Fick turen att jobba med världens bästa Sophie och Jennie, så det gick fort och bra!
Direkt efter jobbet kom Mattepatte hem till mig och vi degade bara framför tvn hela kvällen med lite chips och dipp.
Idag blir det gym två gånger. Först med Ellen vid 11 och sen med Sophie (och Anna?) vid halv 5-5. Dock jävligt tveksamt om jag ens hinner hem emellan allt dedär haha...


22.18

Somnade vid 7-8 hos mig med Erika (fast Erika drog typ direkt men). Ellen kom till mig vid 11-12 nånting med massa gottis! Ben and Jerry, godis, naturgodis och brownie, världens bästa vän eller vad?!
Vid 4 mötte jag upp syster, vi drog och handlade massa gott och gick hem till henne. Vi har kollat på TWD, män som hatar kvinnor, fångarna på fortet osv.
Fick bästa namnsdagspresenten av henne också, en 1D film! Nu ska vi ladda in lite musik i min mobil och sen ska jag hem och sova. Jobb imorgon!


Gårkväll


DRÖMMEN

Myskväll med Ullis och Ellen igår. Ellen sov kvar och vi klockan var ställd hyfsat tidigt. Frulle och sen promenad till gymmet. Körde bara kondition idag, 1 h på crossen och 45 min på bandet. Anledningen till att de bara blev kondition är för det var en Tom Hardy kopia som installerade alla nya konditionsmaskiner så jag kunde inte sluta kolla på honom. Asså han såg for real typ EXAKT ut som Tom Hardy!! Jag måste söka upp den där snubben alltså... Försökte smygfota han lite (läskig tjej haha), så kolla här (de suddiga dåliga bilderna är kopian)


Morgonunderhållning


Namnsdag

Två söta släktingar kom ihåg min namnsdag. Fina<3 

Update: Haha ville att någon av mina kära vänner skulle gratta mig på namnsdagen, OCH äntligen fattade söta Anna att jag behövde ett litet grattis :* hahah!

 

 


Bästa som finns

Har städat, tvättat ALLT smutsigt jag äger, dammsugit, diskat, torkat av alla ytor och bara varit galet duktig helt enkelt.
Och det finns fan inget bättre än en nystädad lägenhet som känns mysig och fräsch!


Effektiv tjej

Vi var på gymmet 13.30-15.30. 30 min kondition och resten dödade jag både mage och rumpa. Effektivaste passet den här veckan, så det känns grymt.

Efter gymmet köpte vi ägg och fil och gick hem till mig igen och käkade lunch. Åt två kokta ägg! Nu ska Ellen snart sticka iväg till jobbet och jag ska bädda sängen och lägga alla rena kläder på rätt plats. Kanske blir en till sväng till gymmet senare, får se!


Grattis till mig

Vaknade för ett tag sen, ska snart sticka iväg och tvätta all tvätt (har hur mycket som helst så fattar inte hur allt ska få plats i bara tre maskiner).
Vid 11 kommer Ellen hit och då ska vi gå prommis medan min tvätt torkar och sen när tvätten är klar vandra till gymmet.

Ville bara passa på att gratta mig själv på namnsdagen idag också (eftersom jag lär bli den enda, buhu!). GRATTIS MATILDA!!!!!!!!

Tips på presenter: Anton Ewald/Louis Tomlinson/Tom Hardy/Ryan Gosling/Mr. M på gymmet.


Mina <3

Kan knappt bärga mig tills dessa skönheter kommer hem till mig så jag kan flasha med dom på gymmet, haha.


Mormor

Kom precis hem från mormor. Vi spelade spel, lagade feeeet middag och hade det allmänt mysigt bara. Fick också med mig alla rester hem som jag kan leva på nu ett tag (y).


OSV

Tränade 10.30-12.45. 50 min kondition och resten av tiden dööödade jag mina armar (kan typ inte lyfta dom nu...) och bröst. Efter gymmet drog vi förbi H&M och jag shoppade nya träningsbyxor och bh. Nu har jag precis duschat och ska äta. Vid 3 sticker jag och syster iväg till mormor för att äta middag med henne och Mira.


To go

Blir en frukost to go idag bestående av kvarg, hallon och craze. Tagga gym!


23.10

Innan jag blev upphämtad av Sophie, gick jag förbi Sollentuna och hämtade ut grejerna jag beställt från Gymstar (Ellen skrev värsta meddelandet på min beställning så fick en shot på köpet haha..). Var på gymmet vid 17.00 och var där till typ 19.00. Körde 20 mins kondition och resten köttade jag mage och lite rumpa.
Direkt efter gymmet mötte jag och Sophie upp Stina så gick vi på promenad i 1 och en halv timme. Sen följde Stina med mig hem och lite senare kom också Ellen. Dom drog precis så fick fett tråkigt... Kl står på 06.55, blir tidigt tvättning och sen ska jag till gymmet med Ellen och troligtvis Ullis.


ALL IN

Kom till gymmet runt 7.30 och tränade enda fram till 10.30. Körde 1 timmes kondition på crossen och sen blev de lite halvbra träning av rygg, armar och mage resten av tiden.
Nu kom jag precis hem, ska hoppa in i duschen, käka något lite snabbt och sen lägga mig i sängen för att försöka lyckas sova lite tills nästa träningspass som blir ca 16.30!


Inte sovit en blund

Bästa som hänt mig inatt är att Ellen går med på att vi kan dra till gymmet tidigare. Tack! De räddar min rastlöshet en hel del. De tråkigaste som finns är fan när man inte kan sova en hel natt...


No sleep

Kan absolut inte sova, så jag ligger och kollar på massa fitspo bilder på instagram. Skrev förresten helt fel i förra inlägget, klockan står inte på 11 utan på 8! Längtar tills kl är 8 och jag får gå upp och käka frukost...

Och imorgon ska jag kriga på gymmet för att få kroppar som dessa!


Godnatt

Hemma från prommisen med Sosso nu. Ska hoppa i sängen och sova tidigt tänkte jag, eftersom jag ska träna så tidigt imorgon. Kl står på 11, nu jävlar ska de köttas.


Bra dag

Fick med mig en BH, torrshampoo och läppsyl hem från Kista. Direkt efter drog jag till gymmet med Ullis, Sophie och Ellen. Blev kondition och gym i ca 1,5 h. Och nu snart ska jag ut och gå prommis med Sophie. Bra dag.


Typical

Erika: "Ska vi fika?"
Jag: "Aa"

Bra fika.


Lekdags

Snart ska jag sticka iväg till Kista och möta Erika. Ska shoppa på H&M, för att jag har fått checkar där av snälla mamma. Får väl fönstershoppa i de andra butikerna eftersom jag är stenpank just nu...


Jobb fest jobb

Igår blev det jobb 10.30-17.00. Sedan raka vägen hem till mig för att fixa oss inför kvällen. Förade hemma hos mig lite snabbt med Sophie Erika Miranda och Stina och sen åkte vi till först Retro, sen till Amba och sist till Jimmy.
Idag blev det jobb 12.00-17.00. Och nu ligger jag i sängen och ska sova. Bara sovit 2 timmar inatt så behöver ta igen lite sömn.


TJA

Sov dåligt hela natten. Så jag och sosso låg och gjorde narr av alla i filmen vi kollade på istället.
Vid 11 tiden var vi bjudna på lunch hos efterlängtade Ullis, vilket var hur mysigt och gott som helst!
Sen blev det jobb 15:00-23:00. De minst händelserika passet någonsin. Men såg iaf lite kul av melodifestivalen! Var tänkt att sova med mina flickor idag också men vi kom på en bättre plan så det blir att sova helt ensam inatt, vilket jag inte gjort sen i söndags typ(?!) crazy. Godnatt/trött-mattan


GO CRAZE

Intervjun kändes bra, men får se hur det går om några dagar. Det var 300 som sökte tjänsten och jag är iaf en av de 15 som blev utvalda (alltid något B-)), så hoppas de andra 14 suger hårt på sina intervjuer!
Efter de mötte jag iaf upp Ellen i där i stan och kollade runt lite. Sen drog vi hem till mig och hämtade träningskläder och sen drog vi hem till Ellen och käkade fet köttfärssås. Sen drog vi + Sophie och Miranda till stinsen, köpte vita byxor och inlägg i mina förstora pumps (what up) och sen raka vägen till gymmet med craze i blodet för första gången! Och helvete vad bra de hjälpte. Körde kondition i 50 min och mage och rumpa i 80 min. Och på de gick vi prommis i ca 1 timme (glömde stoppa min runkeeper) efter de också. Nu ska jag, Sosso och Erika ha sleepover hos Erika!


Wuho

Blev mysig sleepover hos mig med Erika igår igen. Vi åt grymma avokado mackor till frukost och kollade på Vakna. Hon stack iväg till jobbet och då började jag fixa mig för min arbetsintervju jag är på väg till nu. Får se hur det går. Önska mig lycka till!


Jobb osv

Blev sleepover hos mig med Erika och på morgonen blev de att gå upp tidigt och åka till jobbet. Slet som djur 9.30-17.30. Träffade även på Danny och Erika råkade ta han på rumpan (xD).
Direkt efter jobbet drog vi till donken och hade date med lite efterlängtade tjejer (Sophie Stina Anna och Miranda). Satt där och snackade i typ hundra år. Och när jag hängt med bruna Stina så fick jag ångest, så jag och Erika drog till maxi och köpte brun utan sol och godis. Tjocka är vi.


Haha

Att dom aldrig lär sig....


18.55

När jag vaknade imorse fuckade mitt simkort ur totalt och slutade fungera. Så vid 4 mötte jag Miranda i centrum och vi drog till Tele2 butiken och jag fick ett nytt simkort (igeeeen!) och sen promenerade vi raka vägen till Friskis och tränade ett lite lugnare pass för allt var typ fullt... Sen promenerade vi tillbaka hem igen. Nu har jag nyss duschat av mig och väntar på att Anna och Erika ska komma och mysa med mig.


Systerdag

Hängt med min syster sen imorse. Började med fet frukost hemma hos henne framför nya The walking dead avsnittet. Sen gick vi prommis till Ica och handlade grym mat och snacks. Hemma hos henne igen skulle jag fixa ny musik i mobilen på nya telen och då hade jag tydligen säkerhetskopierat de mesta från min gamla telefon på hennes data. Så jag fick alltså tillbaka en hel del kontakter/bilder som jag trott vart försvunna föralltid så det var ju nice! Dock försvann alla de nya bilder (tex bilder från idag jag tänkte lägga upp) jag samlat på mig på två dagar. Men de överlever jag nog!


Kär kär kär

Asså jag är riktigt jävla kär i denna man. Snyggast i Sverige utan tvekan. Anton Ewald❤


Händelserikt

Har hänt helt sinnes mycket de senaste dagarna då jag inte uppdaterat nåt.
I onsdags blev det en fett rolig utgång. Började föra hos mig med Erika, Mathias, Aidin och Shayan. Sen blev det Magenta till stängning och sen efterfest och slagg hos Erika. Torsdagen var jag och Erika bakis på jobbet. Vi jobbade 13-18 typ sen blev det donken både innan och efter, haha... Blev slagg hos Erika även då.
Fredags blev det ångestkrök (FÖR MIN STACKARS IPHONE FÖRSVUNNIT och Erika hade också sina skäl). Förade lite hos mig med Erika, Sam och Miranda. Sen åkte vi vidare till Mathias och därefter tog vi taxi till Fargas och där blev de också slagg.
I lördags kom mamma och hjälpte mig städa lägenheten/rensa kläder/fixa i källaren. Sen hämtade vi syrran och drog till Ikea. Efter de fixade vi ny mobil (IPHONE 5 B-)) och då blev livet fulländat igen. Hemskt livet är utan mobil alltså!
Och nu idag har jag jobbat 9-17.
Bra jävla bok dehär blev.


RSS 2.0