Kalla på mig

Nä blev ingen grillning hos Camilla. Tråkigt! Men istället kommer alla girlsen hit och äter lite skitmat med mig och sen parta lite.
Jag och bästa Stina på Sandhamn!

Jag e tappad

Jaaaaaa jag har tappat bloggningen totalt. Vet inte riktigt vad jag gjort sen jag bloggade sist, men i stort sagt har jag haft det mysigt och roligt. Så det är ju tur!

Ikväll ska vi alla tjejer grilla hos Camilla, kommer bli GRYMT som alla andra grillningar vart som Campan styrt ;)
Pusssss puss nu får ni inte veta mer om mitt liv!
OCH JUSTE! I torsdags var vi ute.. det slutade med en fläskläpp/äckligt sår på läppen + sår på ryggen.. LYCKAT! (dessutom var såret faktiskt äckligare irl än den är på bilden!)

Djurö - Sandhamn - Djurö

Stack ju iväg till Djurö i lördags morse med Stina och Anna, där vi fixade oss och förade lite innan vi drog vidare till Sandhamn där vi var hela kvällen och natten. Skojskoj!
Dagen efter åkte vi med båten tillbaka till Djurö igen, och sen blev det att jag stannade kvar där tills idag också (var för trött för att orka åka hem...)
Idag har jag STORshoppat med mamma i Nacka Forum! Hittat helt grymma grejer.. Och nu är jag bara hemma i typ 30 min igen sen blir det bio med mamma och syster. Vi ska se Baksmällan 2!

Sen imorgon drar jag iväg iiiigen, och denna gång blir det RIKTIGA gamla landet som får besök. Ska bli jätte mysigt att komma dit igen och vara med släkt och famlij. PUSSS..... försöker skriva ett till inlägg senare med lite bilder och så!

inte alls sliten.........

Harry Potter 7 del 1, sämsta timmarna i mitt liv

VAFAN ÄR DE FÖR FILM?! Jag är så jääääävla sur!!!! Slösat bort 2 och en halv timme på vadå? Jo INGENTING, det hände INGET som va spännande överhuvudtaget, bara att min älskade lilla Dobby dog så jag började gråta TACK FÖR DET! Och slutet, vafan va det?!?! Nä jag är så jävla arg just nu, jävla skitfilm. Hamnar utan tvekan på topp 1 sämsta film jag sett i mitt liv.
Nu kan jag ju säga att jag inte blev så värst taggad på att se del 2 efter att ha sett den här. Alla som ens har längtat tills del 2 kommer ut är ju fan hjärndöda. Om ni inte har sett denna film ännu SE DEN INTE, gör nåt vettigt i 2 h 30 min istället för att slösa bort de som jag gjorde. Nä fybubblan!!!!!!
Nu ska jag sätta på älskade Vänner och sova och fortsätta va arg, fan vilken jävla skitfilm............................

Ego girl

Blev ingen jävla utgång, de mesta sket sig så istället blev det spelkväll hemma hos Ellen med henne och Fanny. Vilket också var mysigt!
Men nu är jag iaf hemma igen och ska lägga mina resterande timmar på att kolla på Harry Potter 7 del 1. Helt ensam haha...
Imorgon blir det att gå upp tidigt och fortsätta packa och även flytta lite saker. Kvällen kommer jag tillbringa hos Fanny, o DET ser jag fan fram emot!! :D
yep

It sucks to be you

Nu har jag börjat flytta lite. Det har ju tagit sin lilla tid, jag fick ju liksom nycklarna i början av juni haha..
En stor feeeeet hög med kläder som jag rensat ur från garderoben och även packat ner lite lite kläder och andra saker.
Nu väntar jag på att maten ska bli klar så jag kan käka och sen möta Ellen och sen ska vi uuuuuuuut. Hejdå :)
bilder från Skansen igår

Inga beskymmer

Min dag har varit GRYM. Mötte upp Amanda Karin och lilla Ludde vid Globen där vi först fikade och sen åkte på den dära skyview grejen på Globen. Efter det gick vi vidare till Thaibåten som ligger nånstans vid Skanstull i vattnet och drack drinkar och åt skiiiiiiiiitgod mat!
Saknade Karin och världens sötaste Ludde.
(lägger ut fler bilder sen när jag pallat koppla in mobben i datan)

Nya babe

Äntligen tog jag mig i kragen och köpte en ny orange klocka. Min förra blev ju snodd nån gång jag hade fest för några månader sen och jag har inte slutat tjata om den ännu, så kände att det var på tiden!! ;)

Varför är kärleken röd?

Gårkvällen hos Ullis var jätte mysig. Först tjejmiddag med dem bästa och sen lite sköna killar på det! Senare blev det även att jag Miranda Erika och Stina stack iväg en kortis till Svante. Och så slutade den med att vi tjejer käkade fyllekäk hemma hos mig!
Nu ska jag gå och käka middag, hejhejhej!
Bilder från igår

Hemma igen då

Såååja! Nu är jag hemma från Tylösand. Det var verkligen skiiitkul :) Orkar inte berätta några detaljer men jag kan ju säga att det blev mycket dricka... haha.

Idag ska jag köpa present till Ullis (frågan är bara med vem??) och sen förhoppningsvis sola lite och sen ska vi mötas hos Ullis vid 7 halv 8 för middag och sen mera mys! Kommer bli kanonernsssssssss.
Jag igår, orkar inte lägga upp fler bilder förtillfället!

i loved you in the colour red

Har packat upp nästan allt från resan och nu även hunnit tvätta två tvättar, och nu bara en tvätt kvar sen blir det till att packa igen! Imorgon sticker jag nämligen iväg iiiigen till Tylösand med fina Sophie. Kommer blir grymt! Vi kommer hem på fredag igen och dagen efter det ska vi förhoppningsvis fira Ullis som fyllt 18 år OCH ÄVEN KLARAT KÖRKORTSTEORIN IDAG, GRATTIS x2!

Ikväll hoppas hoppas jag på att vi ska hänga lite hos Mirpan. Måste bara prata med henne lite först :)
Häng vid Sossos pool förra sommaren. SAKNAR!♥

Nytt smink nästa!

Nu ska jag sticka iväg till Sollentuna i mina hunters (rip fina vädret i magaluf) och möta Ellen för att inhandla allt nytt smink till mig! Och jävlaaarrrrrr va onödigt det känns... enda kvällen jag tar med mig mitt smink ut tappar jag bort väskan, timing eller vadå? Jajaaaaaa life goes on med mitt nya smink. Pussssssssss och kjam.

Magaluf 2011

De två bästa veckorna i mitt liv är över nu. Har haft så stört jävla roligt att man inte ens kan tro det. Bättre än förväntat och inte längtat hem ett skit.

Citerar Agnes status hon skrev på fb :
"Efter 2 veckor har ett antal anonyma personer hunnit med att åka x antal oklara båt- och yachtturer, slagit av x antal tänder, tagit x antal tatueringar, haffat x antal amarillos och andra oklara snubbar, klättrat mellan balkonger x antal meter över marken, haft x antal dagsfyllor och massa annat däremellan som måste förbli censurerat."
True story.

FYFAN va jag vill tillbaka!!!!! Redan börjat kolla på sista minuten resor tillbaks. Den här sommarn kunde inte få en bättre början och jag är hundra på att den kommer få ett ännu bättre slut.

Pusssssss älsklingar som orkar läsa min blogg, nu ska tjejen som sovit 15 min lägga sig i sängen och kolla på vänner (kan inte fatta att jag övervägde att dra ut ikväll igen, tur att min hals och fulhet hindrade mig tänker jag
nu;))


EN ÖVERRASKNING ska jag visa senare (nån annan dag).

JUSTE, RIP till min väska också, det är helt enkelt ödet att jag inte ska ha nån jävla kamera (tappat bort/gjort sönder minst 15 st nu), och hejdå allt smink. Men inte deppa för deeeeeeeee, ja e glader ändå :) PoK
jäävlaRRRrrrrR va tight. OOOOOOOOOH YEAAAAAH.
Tack för världens bästa resa älsklings flickor, utan er hade det fan inte gått! LOVE♥

RSS 2.0