ÄR HON TILLBAKA?!

hahah jag har lite roligt med mig själv.... Nu ska jag bara platta mitt hår som jag inte hunnit göra än (som ni kanske ser på bilderna he) & sen ska jag nog flyga iväg till Erika.
OCH JA lite ego varning i detta inlägg, va länge sen sist ;)

hejhejhejhejhejhej och hej igen

TJA! Jag lever, trots allt. Jag är nog den lataste människan på jorden.. eller borde iaf vara med på top 10 listan AJA WHATEVER.
Igår shoppade jag & min bästaste vän (Annibanani) galet i Kista. Massa nya stuffs & även present till min andra bästaste vän (erikopiko) för ikväll ska hon FIRAS med stort kalas ( de jag taggat till sen typ 3 dagar tillbaka) så de kommer bli kulkulkul.
De senaste dagarna har jag kollat på en hel säsong av oth & en halv säsong av how i met your mother (no lifer, ja) + lite andra grejer.
Nu har jag redan skrivit FÖR långt enligt mig & ska hoppa in i duschen & sen fixa mig till ikväll.
BTW kul att läsarna inte tappar upp hoppet, blev lite förvånad där faktiskt hahahahe.
haha åååååh hittade just denna bild också. Agnes & min gourmé middag för några veckor sen.

-

GAAAAAAAALET LÄNGE SEN JAG SKREV. Har varken varit nära en data eller hemma. GALET. Har hunnit vara på Djurö, köpt en ny mobil, chillat med mina GIRLS & fuckat ur. MOHAHAaaaa.
Pallar inte ens skriva nu, he hej.
en sån har jag iaf nu KULKUL

Chillmode

Fortfarande kvar här på landet. Det är sjukt hur skönt det är. Har legat på bryggan nästan hela dagen. Nu gör jag typ ingenting, väntar på att maten ska bli klar & spelar spel. Drar hem imorgon, antagligen på kvällen eftersom att de ska va fint väder då också. HEJ HEJ HEJ så länge.
för övrigt är jag FÖR snygg för att visas :)

P.S. Saknar mina älsklingar där hemma, mina bästa vänner. Ni vet vilka ni är & ni är BÄST! D.S.

LANDETTTTTTTT

SHO BITCHES!!!!!
Sitter på landet med syrrans KEFFA mobila bredband som går segare än en sengångare. Idag har vi varit på äventyr, jag har även vunnit fia med knuff. NU PALLAR JAG INTE MER ÄR STÖRD. HEJ VI SKA köra land och stad, yeyyyysysyeyee.. HEHEHE EHJEDÅ!
åhh lill zoey, miss you babebeobeoeoeoee

I miss YOU.

Gick precis upp & helvete vad varmt det är!!! Skönt att Nilla kommer om om ca 1 timme & hämtar mig & Mira. Vi ska till landet & mysa! Ska vara där tills på torsdag så det blir nice som satan. Till alla ni andra: Ha det GÖTT!
Finaste Mira på landet för några år sedan.

Lat

TJA fan. Nä jag har inte varit på Djurö tills nu, kom faktiskt hem i lördags men har varit för lat för att skriva!

I lördags drog några guzzar & jag hem till Henke där de var lite folk.
Igår blev jag sjuk & dog tillsammans med M med feber & grejer. Men senare på kvällen mötte jag upp Aggan & då drog vi till Ellen Z där nåra tjejer redan var & kollade på matchen. Sen blev de badberget & sen hem till mig med några.
Nu är jag typ sjuk IGEN & ligger i soffan å önskar att någon kom hit & tog hand om mig :'(.......................

PUSSS

Nu åkeeeer jag & Anna till Djurö.... HARE!


-

JAG SERIÖST HATAR AAAAAAALLLLLA JUST NU. utom mamma. ALLA kan dra åt helvete. FUCK IT. Jävla skit asso

Burn

EH JA! Har man tråkigt & heter Matilda brukar de oftast sluta såhär.... ganska illa faktiskt men ahhh.
Fred skulle komma men han va allmänt seg i skallen så venne hur de blir med det. Måste komma ut iaf, klarar inte av att vara inne längre. Så ska hitta nån att möta & göra nåt kuligt :) PÖSSSSSSSS
P.S. Kattttttennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn vem är du?! HOHO

Katternas jävla fucking mamma

Har haft en stört NAJSIG dag på bryggan med A & U. Åkt ring, spelat spel & solat, kan det bli bättre? HE.
Nu e jag hemma igen & tror jag ska traska iväg hem till lilla rädda Annizen som inte vågar sova ensam hemma (mespropp) & imorgon blire stek.


BTW! I bilen påväg till Djurö igår såg jag KATTIGASTE killen & nu menar jag verkligen KATTIGASTE. Är helt galen & typ kär, desperat seriöst....... börjar gråta av tanken att vi inte stannade & raggade upp han. FUCK va snygg han var. Det är helt sjukt. KÄRLEK till han!!!!!!

P.S. NEJ TJEJER (anna & ullis) jag tänker fan heller sluta tjata om honom. han e min drömkille :'(........D.S.

I just haven't met you yet

ABOW ASSSSSOW. hahahah venne riktigt va jag ska säga om gårkvällen, tror jag skiter i att ta upp något alls från den.. FÖRUTOM att filmen (eclipse) var den bästa jag någonsin sett. Jag är kär i Jacob & jag önskar jag vore Bella. Helt sickt hur inne man kan bli i en film. Men fan SE DEN alla som inte redan gjort de. VERKLIGEN värd. AH VA BRA DEN ÄR, (kollar på den nu igen på datan faktiskt ehhehee :$). men sen aaah, sen glömmer vi de efter filmen som sagt :)

Sov hos Ellen iaf så vaknade där å mös med henne & Anna. Sen kom Sosso också & jag & hon drog hem till mig å käkade tacos. Nu drog hon för en stund sen & jag sitter SOM SAGT (igen) & kollar på världens bästa film, väntar även på min mamma, Anna & Ullis. För när alla de har kommit drar vi ut till bästa Djurö & är där en stund. Fan va jag älskar att vara där. de ska bli skönt att komma bort från människorna här igen också. Så hej då på ett tag!
vikken snögging till tjej, leker typ snygg eller nåt:S

Eclipse

Nu ska jag möta upp Erika, Anna & Ullis. Det blir bio, Eclipse! Vad som händer sen vet jag inte, men är super sugen på att hitta på nåt kul iaf.
P.S. Erkänn att jag är het i turban.... D.S.

fuckar urrrrrr

"pallar inte med livet"
"jaa.. fast nä"
KOM PÅ TVÅ TILLLLLLLLLLL HEHEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEe

BABY I'M HOME

JAG ÖVERLEVDE! ett tag trodde jag att jag skulle dö typ men nä jag e en riktig krigare. Fan va kul vi har haft de. GALET. lärt känna ett par riktigt jävla galna och grymma tjejer. TACK TILL ER TJEJER (de gamla också hiihih)! Har aldrig känt mig så äcklig som jag varit nu de senaste dagarna, de e sickt asså. har dött av värme! skönaste jag gjort va att ta en dusch nu assoooo bästa.

FRASERNA VI KÖRT PÅ HEEEEELA VECKAN:
"dags å dra"
"jajemän" (båda dom kommer från Carrroooo eller Carola som säger de med en grym dialekt ellelr va fan de kallas.)
"ELLER??!!?"
"why not liksom" (som jag har sagt 24)
å nu pallar jag inte skriva mer ihihihii HEJ.
BTW JAY-Z VA GRYYYYYYYMMMMM IGÅR. GALEN.

RSS 2.0