Helg

Lördagen blev jättetrevlig hemma hos Miranda med massa roliga tjejer. Efter tjejmiddagen drog vi vidare till Sam där det var lite småfest.
Igår blev det en riktig mysdag med Ellen och Erika.











FRIDAY

Igår vart det bara FET myskväll. Så idag var man uppvilad och uppe tidigt och mötte Ellen i centrum och käkade frukost/lunch. 
Taggad till tusen inför firandet av min kära vän Miranda ikväll!!




O'LEARYS

Efter jobbet mötte jag Anna och Stina i centrum. Vi köpte present till Miranda som fyller år imorgon och sen drog vi till Ollan där vi mötte resten av brudarna och käkade och kollade matchen. Mysig torsdagskväll!
Fick hem min nya mössa och inveg den 
Mitt goda käk


W & AW

Just nu sitter jag på jobbet. Har en timme kvar tills jag slutar ungefär. Efter jobbet ska träffa de andra tjejerna på olearys och äta middag osv till derbyt ikväll. Jag är sjukligt taggad!! 
Ser dock ut som jag inte sovit på ett år, blir nog att ta på lite spackel innan jag ska iväg.


DET GÅR INTE...

Jag är verkligen världens sämsta på att hålla i mina pengar. Var tvungen att köpa den här fina blusen jag hittade på Nelly ikväll. Hoppas den sitter som en smäck 😏 



TACK GUD

Fan vad skönt det känns att den här dagen börjar gå mot sitt slut. Städade klart för ca en timme sen och började vid 4 tiden....... Nu är iaf alla kläder, sänglakan, handdukar osv tvättat, all disk diskad, golvet dammsugit och borden torkade. Känns jävligt skönt nu!
Här ligger jag nu!


Städning + shopping

Det finns fan inget tråkigare än att tvätta, diska och städa. Så B R U T A L T tråkigt. 
Jag är redan så pank man kan bli iprincip så kände att jag lika gärna kunde spendera mina sista pengar på en fin höst/vintermössa också som matchar med min fina halsduk med pälsbollar jag köpte i helgen. Gjorde min städning väldigt mycket gladare!



PAJ

Mobilen pajade helt i fredags. Så därför det har varit dålig uppdatering! 

Nu ligger jag i soffan på jobbet och har rast. Efter jobbet idag blir det storstädning hemma och tvätt. Rolig dag va? 
Jag och min kära vän Ellen


FOREVER ALONE

Efter jobbet drog jag in till stan för att uträtta ett ärende (haha leker vuxen). Nu kom jag precis hem och har gosat ner mig i sängen framför tvn. Ska ha fet myskväll med min tv och mitt godis! 
TAGGA FREDAG IMORGON WEY!



INNAN TUPPEN

Började 6.30 idag. Dör när jag ska lämna sängen så tidigt... Känner mig riktigt trött idag faktiskt, men det är bara att kämpa på!
Efter jobbet ska jag till stan för att fixa en grej och sen kolla på idol, kanske med någon om jag har tur haha!
Jag idag.


KUNG

Efter jobbet kl 16 drog jag och Anna till gymmet på första gången på riktigt länge. Vi körde ben och rumpa och det kändes riktigt bra att vara tillbaka igen, nu ska jag börja vara duktig igen!...

...Efter den här feta påsen med godis som jag köpte direkt efter gymmet som belöning haha!



Idolkväll

Mötte upp Stina och Sophie samt deras jobbarkompis och hennes vän i centrum. Sen skildes vi från dom och drog till Ica och köpte snacks (eller ja vindruvor). Så blev det idoltittande hos Stina. 
Kom hem för inte så länge sen och myser i sängen framför Svenska Hollywood fruar. Så nu säger jag godnatt bloggen!
Haha tjena kexet


HÖST

Nu är verkligen höstvädret igång. Tråkigt, grått och regnar konstant. Det gör så det blir så sjukt mycket tråkigare på jobbet också eftersom vi är ute stor del av tiden... 
Nu slutade jag precis (lite tidigare sho). Vet inte om jag käkar med Stina och Co.  eller hur det blir. Ska iaf kolla Idol hos henne! 
Blev ingen träning idag då jag inte lyckades få nån sällskap, får se om det går bättre imorgon. 

Jag idag på min rast...


Skitdag

Är en riktig zoombie idag. Gick upp 5 min innan jag började och hetsade dit och kom i tid (inte direkt långt men brukar gå upp 15 min innan). Det enda som är bra med måndagar är en timmes rasten som jag har just nu, då ligger jag hemma i sängen och kollar på tv! 
Och såhär trött var jag imorse 6.30.



IGÅR & IDAG

Blev bara promenad, thaimat till middag och filmkväll igår. Den ultimata chillkvällen typ. 
Idag åkte jag direkt hem till mamma och hängde med henne, Pelle och Jens. Åkte i en av Pelles gammelbilar och fick en jäkla massa pekningar och smygbilder tagna på mig... Lagom stelt! Åt en grym middag och paj till efterrätt. Nu ska jag snart försöka sova typ, jobbar mördarpasset imorgon från 6.30-18.00. Döda mig nu tack! 







FREDAG LÖRDAG

Igår blev det förfest hos Stina och sedan hemmafest hos Hanna i Kärrdal. Mycket trevligt! 
Idag har jag lunchat med Stina i centrum och även shoppat lite. Kom precis ut ur duschen nu, ska fixa mig och börja röra mig mot Nisse.




FREDAG DEN TRETTONDE

Denna dag har börjar allt annat än bra. Inget har gått bra och exakt allt är fel och kaos på jobbet. Håller stenhårt tummarna för att det ska vara bättre när min rast är över!


TORSDAG

Sitter på tåget påväg hem från lilla mami. Var sjukt kul att träffa henne eftersom jag inte gjort det nu på 2 månader (CRAZY!!!). Fick äta min älsklingsrätt pasta och köttfärssås, och såklart matlåda hem också. 
Just nu längtar jag bara tills imorgon kl 16.00 då jag slutar jobbet. FRIDAY!
Jag idag. Börjar bli standard med mina solbrillor har jag märkt nu, men levererar inte utan smink nu förtiden (+ att det är soligt hehe)


HARD WORK WORK

Har rast på jobbet just nu. Idag är vi sjukt underbemannade med mycket barn så det är lite extra mycket jobb. Och som pricken över i:et märkte jag precis att jag fått ÄNNU mer sprickor på min mobilskärm, en som går rätt över kameran där framme och jag ser typ inte ens bilder osv längre, så illa är det. Måste springa förbi tele2 butiken snabbt efter jobbet och se om dem kan fixa de någorlunda fort... Och direkt efter det ska jag direkt hem till mamma och äta middag!


Hej Ms jag leker rik!

Efter jobbet mötte jag upp Ullis och vi drog in till stan. Köpte en skjorta från Ralph Lauren, en till skjorta från Gant och en glansspray från moroccanoil (+ ett nytt busskort...). Så nu blir det att leva på fil och nudlar resten av månaden, men det är det helt klart värt! 



AW

Ska precis röra mig mot Ellen. Där blir det pannkaksmiddag och idoltittande!



Helg osv

Nu är helgen över och jag har såklart glömt bort att blogga under tiden... I fredags förade vi hemma hos Ellen och sen blev det olearys med lite roligt folk. 
I lördags åkte jag in till stan för att fixa mitt hår. Satte in keratinslingor för jag ville ha tjockare och längre hår. Och det blir svinbra, är sjukt nöjd! 
Direkt efter det kom Sophie och hämtade mig och vi åt finmiddag hos henne och sen förade vi där med henne och Emelie. Sen gick vi raka vägen hem till Frida för 21 årsfirande. 
Igår blev en degig dag i sängen med Sophie och Miranda och chips och dipp! 


Håret före och efter. Hade ingen bättre bild än den innan så det får duga haha...






Work

Just nu sitter jag på jobbet och väntar på att barnen ska börja rulla in.
Jobbar 6.45-15.00 idag. Efter det ska jag direkt in till stan med Erika och fixa lite saker. Och ikväll är planen att hitta på nåt jäkligt kul!


EN FLIPP OCH EN FLOPP

I lördags var jag och såg Snabba cash Livet deluxe och den var SVIN asså verkligen SVINbra! Typ 5 av 5 nästan. Så om ni inte sett den, SE DEN!

Idag var jag ju och såg One directions film, This is us vilket var en FET besvikelse! Var exakt som att gå på deras konsert (fast mycket sämre!!) och den har jag redan varit på liksom. Den får typ 1 eller kanske 2 av 5.


BIO

Nu ska jag gå på bio för andra gången denna vecka. Berättar mer vilka bios jag sett osv. POSS


After work

Efter jobbet mötte jag upp Anna. Vad som skulle vart en pw blev årets lunkigaste promenad, bra jobbat! Vi köpte frallor på vägen och drog hem och umgicks med stackars ensamma Ellen. Kollade snabba cash || och hon lagade soppa som vi käkade med frallorna och framför idol. Mysigkväll, iprincip nästan exakt likadan som gårdagen men vem gillar förändring (lol).


Nytt försök

Nu är det så att jag har två kära vänner som vill att jag ska börja blogga igen (mina trognaste läsare). Och har inte hur mycket som helst att göra nu för tiden, utom jobb mån-fre på dagarna dårå. Så nu jävlar ska jag sätta igång igen! Heja heja.

Gårdagens outfit på den då.


RSS 2.0