med hjälp av mobilen

Mina 2 datorer har nu visat sig fått virus eller nåt annat skit så ingen av dom funkar... Kul! Har inte pallat skriva nåt de senaste dagarna heller, men jag har fått massa fina julklappar, shoppat på mellandagsrean och varit med världens bästa vänner. Just nu är jag bara hemma och dör lite pga datorerna och min irriterande huvudvärk men annars rullar livet bra...

23 December



Jag idag

Nä, nu ska jag kila iväg till mina kära barnfamilj (som jag är barnvakt åt), få lite lön pengar och även en julklapp. Dom är så fina hela familjen!:)) Ikväll blir det uppesittarkväll med hela tjocka familjen MYSIGT♥

Säg bara till när, var, hur

jag har världens huvudvärk och skittråkigt. varför sover jag inte?



För skön

hahaha snackar med agnes om imorgon (vi ska ses då) så frågar hon mig om jag är sugen på att dra ut då? Då tror jag självklart att hon menar om jag är sugen på att dra ut IMORGON, och svarar att jag vill dra ut om de händer nåt kul annars inte.. så svarar hon typ " bra är påväg in till stan, middag + treat är du på?" hahahha assså så typiskt Agnes. Köööör ba gulliz

jag o festarN

Dum av dig

TJENA BLOGGENN!!!! I måndags var jag som sagt med mormor, mira och syrran hemma hos mormor. Efter middagen kidnappade jag mira med mig hem och vi käka, kolla film och sov.
Vaknade 2, efter de gick vi till gymmet och tränade i lite mer än en timme. OCH efter de åkte vi in till stan. Då jag äntligen fick mina Hunterstövlar + huntersockor♥.
Nu hänger jag hemma i soffan som vanligt och kollar på vem kan slå filip och fredrik.. OCH IMORN FÅR JAG ÄNTLIGEN JULLOV!!!!!

o såhär snygg var ja i lördags hemma hos ellen med hennes kattiga brillor, i like

Day after tomorrow

Har degat i soffan med mig syster hela kvällen också,o taack för du vet vad ;)
Tänkte lägga upp bilder på mina nya grejer men pallade inte överföra dom till datan heheee, så dem får ni se nån annan gång!
Ska nog sova efter Day after tomorrow som går på tv nu, imorgon blir det julpyssel i skolan (hej dagis) och sen ska jag till mormor och umgås med henne och Mira.

hahah feett läskig hahahaa!!!!!!

Palla

Söndagar är så jävla onödiga! Minns inte senaste gången jag var ute och gjorde nåt på en söndag. Idag har jag inte heller gjort någonting, bott i soffan bara och kollat på Ensam hemma 3 + typ 4 andra program.
VÄNTA kom på TVÅ saker som är bra med söndagar, GG & Vem kan slå Filip och Fredrik!! grymt.

Världens bästa vänner

Fredagskvällen spenderades en liten stund på fest i Väsby, resten hemma hos syrran med film och godis.
Idag har jag spenderat dagen med min saknade vän Anna i Stinsen.. Kom precis på hur jävla roligt vi har tillsammans! ♥ Köpte en blus/skjorta. Vid 9 åkte vi vidare hem till Stina med Miranda och Ellen också. Vi spelade kort och åt heeeeela kvällen. Kvällen knäckte fan fett!!

Tv-mys

Passade barnen till kl 7 och direkt efter det mötte jag Fred. Vi hade tv-mys hela kvällen med pizza, glass och reklamlek! Det var skit länge sen vi träffades så det var jätte kul :)))
Nu ska jag nog sova, imorgon blir det skola och hämta barnen än så länge!!

Jag och min babyboo i våras ♥

Blä

Suttit i skolan och kollat på PH klipp med Miranda i typ hundra år. Väntar på vår lärare som är allmänt seg...... Efter skolan ska jag hämta barnen, och sen träffa Fred och se PH finalen hemma hos mig MYS♥.

Nya


...ett till par älsklingar i samlingen!

21 dagar kvar

Blev ingen skola idag heller! Dock åkte jag till Kista med Ullis Stina och Sophie, köpte ett par skor och en julklapp. Sen köpte jag och Ullis mat på Ica och gick hem till mig och åt PIZZA. Nu har U gått o jaaaaaaaaaaaaa kollar på Grannfejden i brist på saker att göra, lame.

FÖRRESTEN ÄR DET 21 DAGAR KVAR TILL EGYPTEN ÅH♥

Godnatt!


VILL HA!


Jag DÖDAR för den här väskan! Har velat ha den sen den kom ut (1 år sen eller nåt?) men har ändå inte köpt den. Om jag får mycket pengar i julklapp ska jag fan köpa den!
Den kostar 899 kr från modekungen.se

På bättrings vägen

Var hemma idag också, känner (eller iaf kände) mig fortfarande lite sjuk. Det enda jag gjort idag är legat i soffan och kollat på tv.. Så nu kan ni kanske förstå att jag är jävligt uttråkad?
Imorgon siktar jag iaf på att dra iväg till skolan, blir nog lite roligare än att sitta hemma Eeeeeelllllller?

Sjuktjej

Jävla skit, jag är sjuk. SJUK!

Siiiiiiiiiiiiiickt

Jag vaknade nu..... har sovit i 16 timmar & drömt så mycket att min hjärna kommer spricka!
Träning kl 6 - 8 och sen plugga till tyskaprovet imorgon!

Jag älskar dig mami♥


Vad skulle jag göra utan dig?
Love you :)

Våra misstag gör oss till människor

Hahaha aaa vad ska man säga om gårkvällen? Vetttttefan! De var fan stört iaf.. Slutade med att vi var hemma hos en snubbe i stan. På morgonen vaknade vi även upp där och jag & Anjuu drog in till stan för att julhandla, och hur gick det? Såååååådär, fick med mig en ny ring hem iaf. Vid 2 åkte vi hemåt och då hämtade mamma mig på stationen och vi åkte vidare till Kista. Efter de har jag bara chillat hemma med min kära familj!!

I don't want this moment to ever end

Middagen var jätte mysig, vi umgicks och kollade på idolfinalen (JAY♥ vann till dem som missat de). Vid 11 mötte jag massa glada tjejer och vi drog till Fabian, där det var helt ok. Kom hem 2 någongång..

Idag har jag inte gjort något alls typ, förutom att lyssnat på massa grym musik!! Ska snart bege mig vidare hem till Ellen där även Miranda är.. ikväll håller jag tummarna på att Aggan har ff så vi kan börja kvällen där ;))))

NU.........

Friday

Är hemma med mor nu (skolan sög), väntar på att klockan ska gå fortare.. Klockan 4 börjar vår "familjemiddag" som mamma och Pelle har fixat. Får se hur det blir!! Senare ikväll vet jag inte riktigt vad som händer, kanske bara stannar hemma eller träffar pooolersen.
Idolfinal ikväll också, & OM Minnah vinner tar jag helt seriöst livet av mig

för några min sen

GOODNIGHT


snygg som vanligt

Klappat och klart!

Skolan var vanlig, rätt tråkig. När vi (jag och Miranda) slutat mötte vi Stina i Centrum och jag köpte 3 julklappar till. Efter det mötte jag Ullis och vi tränade.
Är heelt hypad, hittat jättteeefina julklappar som jag vet att jag kommer få :):) så livet rullar nu hehee,.. (+ att jag börjar 12.15 imorn yey)

igår katt

If you had a choice, then what would you chose to do?

HeeeeeeejhejhejhejHEJ.
Idag efter skolan åkte jag till tandis och lagade ett litet hål (min nya tandläkare är bästbästbäst). Direkt efter det åkte jag hem till Agnes o hängde lite. Sen vid 7 eller nåt var jag hemma igen och nu ligger jag och deeeeegar i soffan (som alltid...). Snart ska jag gå och hyra film o godis osv med Mato. Puss hej leverpastej.

Om ni undrar varför jag aldrig lägger upp bilder längre är för att jag är så jävla ful hela tiden!! Jag har glömt hur man sminkar sig och hur man fixar håret.... eller nåt sånt.
Såhär ser jag i princip ut VARJE dag nu för tiden, stackars dem som går i min skola som tvingas se mig varje dag hahahhaehe.

Mumz

Sov till halv 2 och nu väntar jag på att Stina Miranda och Ellen ska komma hit. Vi ska baka bullar!!!! Så mysigt, bakade ju lussebullar med Agnes och Carro i lördags och det va super, varför inte göra det igen då?
GALET att vara ledig idag iaf. Kan det bli bätttre? B-)

LEDIG

Hejehejehejje. mådde inte så bra när jag vaknade idag så blev kvar hemma hela dagen. Tränade nyss. nu ska jag till sollentuna och möta upp mina skoltjejer♥. vi ska ha myskväll m massa godis o grejer. är ledig imorgon också. hehejhejehej.

Det finns alltid saker som man inte borde gjort

Helgen har varit GRYM faktiskt. I fredags firade vi Anna med en mysig tjejmiddag och sen sov jag hemma hos min syster. I lördags var jag med Carro och Agnes hela dagen, vi bakade lussebullar och hade det mysigt. På kvällen drog vi till Mattias och där hade jag också kul! Sen mötte jag Mato.

I min nya mysiga mössa i fredags

Lilla lady

ooonödig skoldag, gjorde inte ett skit typ. Sen gymmet med Ellen. Kom just på att jag fan har tränat måndag, tisdag, onsdag och nu torsdag, helt ok bra. Men imorgon får kroppen vila... annars finns risken att den ramlar ihop.

jaaaaaaaaaa vill färga håret! SÅHÄR.

VILL HA!


Funderar på att köpa den här klänningen (eller önska mig i julklapp?) och ha på nyår. Hur fin är den inte?

Pallar ej



idag.

uuuuuuuuhhhhhh

Efter skolan åkte jag och några tjejer till Stinsen och köpte present till Annis. Senare gick jag hem och gymmade med mami och nu dör ja lite. Jag är så jävla lat efter ja tränat, siiiiickt.

assåååååå ja dörrrrrrrrrrrrrr förövrigt just nu, på riktigt hahahahahhahahhaaa ja herregud så pinsam

RSS 2.0