Tidig helg

Sitter just på min sista lektion på hela veckan, skönt va?
Slutar 10 i 5 och då sticker jag och Miranda iväg och solar lite sen åker jag direkt till Ellen och kl 8 ska vi träna.

Haaaaaalloweeeeeeeen

Excited

Idag har varit en låååååååååååååång dag. Riktigt riktigt riktigt lång!
Sen efter skolan (typ vid 5) har jag kollat på ANTM ALL STAR (som förövrigt är grymt!!) och så har mamma och Pelle vart här och fixat massa i lägenheten!

Idag hände även en liten spännande grej, men mer om det på torsdag!

Nytt för håret


Har äntligen beställt hem en Wave maker som det kommer bli grymma vågor med ;)

Lördags

Lördags blev kul tillslut! Det såg jävligt mörk ut ett tag, men det löstes med mysig middag och förkrök hos Sophie och sedan chillkrök och ett oväntat sovaöver kalas hemma hos Jackie. Great!

Och nu sticker jag iväg och tränar med mor!

 


Första advent

Min dag i bilder:

 

 

 

 

 

 


Äntligen "lördag"!

Nu öppnar jag och Stina våra Äntligen lördags påsar och kollar på idol. SES!

 


Nya converse.


Äntligen har jag mina skinnconverse!
Sossos pappa köpte dom till mig när han var i USA och transporterade dom hit till Sverige, tack Larry och Sosso!

Skolan

Nu sticker jag till skolan i min nya tshirt jag fick av mamma från Dublin! Ha det bra.

 


Something


FUNGERANDE MOBIL IGEN.

ÄNTLIGEN fungerar mobben som den ska♥. Ring hur mycket ni vill!

Tränings-mattan

Kom precis hem från ett träningspass med mamma. SKÖNT ATT BÖRJA TRÄNA IGEN(!!!), var sjukt länge sen så kommer förmodligen dö av träningsvärk imorgon...

Igår blev det sleepover hemma hos Ellen och idag har jag varit super duktig. Först drog vi till naturhistoriska riksmuseet med NKB & sen åkte jag och Mirran tillbaka till skolan  FRIVILLIGT och mötte Stina för att sitta och jobba med vårat UF-företag i typ 5 timmar. Så stolt.

och här har ni min älskade soffpotatis♥♥

Cut.


oj vilken mage jag har skaffat mig haha...
Jag duschade precis och passade även på att klippa mig lite (blev rätt bra.... tror jag!). Har inte bestämt vad jag ska göra senare än, blir troligen sleepover hos nån, för att vi ska till Naturhistoriska riksmuseet imorgon och det är jobbigt att ta sig dit ifrån mig!
Så godnatt kära läsa läsare ;)

Internetshopping


Köpte hem detta från H&M för mina (i stort sätt) sista pengar!

I wanna sleep with you next to me.

Kom hem från skolan för ett tag sen. Försöker plugga lite till provet jag har i psykologi imorgon, men går sådär.
Är så jäkla uttråkad på att inte kunna få tag på någon (för simkortet fortfarande är inaktiverat) så känner mig helt ensam. Kom till mig och gör mig sällskap någon please!

Just precis nu.
Har
helt tappat sminklusten..det är mer värt att sova lite längre ist;)

Breaking dawn

VILKET JÄVLA SKÄMT! Vafan. Seriöst. Det kändes som en parodi på de tidigare Twilight filmerna.
Alla som sagt att den är bra måste fan ha problem, skämtat eller somnat. Ja, den är så dålig som jag säger (fast ett + att den var rolig iaf!).

Gaming och breaking dawn

Kom precis till Anna, vi ska gamea marioparty och sen ska vi till kista och se breaking dawn med några av de andra tjejerna!

 


För bra för att vara sant

I fredags tappade jag bort min mobil. Jag var så sur och arg på mig själv att jag typ dog några sekunder. Men igår hände det som ALDRIG händer mig, en kille hittar den och söker upp Ellen och lämnar den till mig!!! Jag har tappat bort så sjukt mycket grejer i mitt liv, och aldrig har något kommit tillbaka. Jag är världens tacksammaste till han som hittade den, guldvärt♥

Dock han jag spärra mobilen innnan jag fick tillbaka den, så det går fortfarande inte att få tag i mig! Nytt simkort kommer i veckan.

ska aldrig lämna dig igen♥♥♥♥♥♥♥♥

True.


Breaking dawn

Kom precis hem från skolan och jag är jävligt avis på alla som ska på Breaking dawn idag! Jag kan inte ens gå in på sf och boka biljetter på min data, vad är problemet??!!

 


It´s the little things that makes life big

Vet att jag typ varit sämst på att blogga de senaste veckorna. Men för det första är jag så jävla ful på vardagar så kan inte lägga upp några bilder då (=inge kul tycker jag) och för det andra har jag inget vettigt att skriva (har jag iof nog aldrig haft men...)

Nu kollar jag på pengarna på bordet medan jag äter mina chips som blev över från igår. Sen ska jag försöka vara duktig och plugga. Pussis.

Chillgrill

Nu ska jag bara dö i soffan hos mamma med mums. Igår var kul, jättekul att sossan är hemma igen!

 


Mer shopping

Blev att jag åkte till Kista idag igen med Stina och Mirre. Vi åt och sen fick jag också med mig massa kläder hem, 2 linnen, 1 tshirt, stickade leggings och en väska. Mycket mycket bra!

Nu tror jag att jag drar till mamma och hämtar lite kläder och får hjälp med tvätten!


tjena mys

Kom hem för ett tag sen, hittade iprincip ingenting förutom en mysigtröja som jag endast köpte i brist på andra grejer. Får bli en soft skoltröja! Nu ska jag typ ta en powernap, är dödstrött.

i den nya myströjan nu!

Stop

Har precis slutat och sitter nu på bussen till kista. Ska möta Anna och shoppa!

 


Helt lonely

Nu har jag flyttat på heltid. Känns skönt, fast är så jävla sällskapssjuk så är aldrig här själv typ (eller jo nu). Men det är skönt faktiskt.
Bodde hos Ellen igår och vi hade mys. Idag var det mys med Ellen och Stina och nu är det sovdags framför HIMYM (saknat dig kära älskade serie & att ha data). Pok.

 


With every heartbeat

Jag saknar dig pappa<3


Not

Hängt hos kusinen inatt, men nu är jag hemma igen och ska ut igen nu. Ska möta mirre och äta, sen möta resten av tjejerna.

 


Spring för livet

Väntar på att snälla Daniel ska komma förbi och lämna en game cube kontroll som jag och Anna ska få låna av honom (vår räddare i nöden). Sen ska jag och Anna åka till henne och gamea lite;). Och ikväll är jag taggad på att göra nåt gaaalet.

Just nu..

 


In time

Kom precis hem, var på bio med Anna. Vi såg In time och den får fan högsta betyg av mig. Grym! Ni som inte redan sett den, se den!

 


RSS 2.0