Kär i ett par fulingar

På något konstigt sätt är jag kär i dem här fula skorna.. vet inte riktigt hur det gick till faktiskt! Testade dem idag och de är sjuuuuuukt sköna också, varma som fan. Jag tycker själv dom är fula men samtidigt på nåt knäppt sätt ändå fina och jag är lite kär. Kommer troligtvis sluta med att jag trampar runt i dem i vinter ändå, och då får jag vara ful MEN varm B-)

Shopping night

Kom hem för ett tag sen från Sollentunas såkallade shopping night! Det var en del rea och man fick goodiebags och sånt. Jag fick även med mig 2 tröjor hem (visar senare).

jag idag


Food!

Jag och Ellen lagade FETASTE middagen igår, typ godaste jag någonsin ätit seriöst..!

Såhär såg det ut:

 


Myskläder

Ligger och kollar på top model i sängen. Väntar på att tiden ska gå, för kl 7 ska jag iväg till Ellen och laga middag och sen äta till idol!

 


Dieten funkar

Vaknade precis, och var nyss och vägde mig (för att kolla om dieten funkar) och det är helt sjukt! Igår morse vägde jag mig också bara för skojsskull för att se om jag gått ner nåt litet hg och då vägde jag redan 1,3 kg mindre! Fast jag tyckte det lät skitskumt så jag mätte mig också och då hade det även försvunnit 2 cm runt midjan. Och när jag vägde mig idag hade jag gått ner yttligare 0,4 kg. SÅ alltså har jag gått ner 1,7 kg på 2 dagar. Så det jag ville säga är att dieten funkar FORT. Dock tror jag att jag kommer stanna upp ett tag i vikten nu, sen får vi hoppas att det går neråt igen!
Och nu står en rejäl frulle på schemat!

Enkelt

Hallå där!
Nu gick Stina och Ellen precis. Vi hade en myskväll framför tvn! Och nu är det Vänner dags för mig, sen sova.
ddaaaaaaagens enkelt

Bowling

Nu är jag på Sollentuna bowling och kollar på när tjejerna spelar medan jag äter frukost, eller en korv utan bröd dvs ;) hörs sen! Puss.


JAAAaaaaa

ÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅååååh YES! Vaknade precis upp till världens bästa grej!! Blogg.se har ÄNTLIGEN skaffat en blogg.se APP på mobilen, så kan ÄNTLIGEN blogga från den! SÅ GRYMT. Nu blir det bättre uppdateringar kan jag lova. PUSS på blogg.se!

Nu ska jag börja fixa mig lite, för ska snart möta FÖDELSEDAGSBARNET (Miranda♥) och metg brudarna!
Puss hörs nog snart eftersom jag kan uppdatera i mobben ;)

När solen skiner är jag glad.


Ledig och ny diet.

Nu har jag slutat för dagen och det betyder att jag är fri som en fågel i två dagar nu eftersom vi har studiedagar både tisdag och torsdag. Så otroligt skönt!

Har även börjat med LCHF idag. Så imorse vägde jag mig och tog mått, och tänker göra det varje måndag och se hur mycket skillnad det blivit under veckorna. Sen har jag också tänkt sätta igång och träna nu när Friskis flyttar och får ett grymt gym. Så nu blir det hårt, så jag lyckas komma i form till nästa sommar haha!

Från och med nu blir det bara klackar.

Jag ser ju fan ut att vara 1,80. Det gillas (Y)

Lördag.

Igår var kul! Fanny hade fixat en riktigt mysig middag med många trevliga tjejer och killar. Efter det blev det hem till Fargas med en jäkla massa folk, som tillslut slutade hemma hos Erika med henne, Anna och Sophie.

I väntan på bättre tider

Nu är jag NÄSTAN färdigfixad inför ikväll, bara håret och lite mascara kvar. Så nu väntar jag bara på att tiden ska gå iprincip. För ikväll ska jag + 17 andra äta middag hos Fanny och även föra där. Och efter det blir det antingen klubb eller hemmafest. Jag är iaf CPTAGGAD. Pussss på er alla som orkar läsa och ha en braaaaaa kväll!
För 5 min sen...

You will find me

Igår blev det Idolmys med morötter och dipp med tjejerna hemma hos Ellen. Och nästan direkt efter det så drog vi vidare till en kille i Viby där det var lite grabbs. Det var helt okej!

Fortfarande utan vanlig data

Ja, som rubriken säger har jag inte min vanliga data hemma fortfarande. Lämnade den i skolan för vi skulle ut och plocka svamp i skogen sista lektionen haha.. Det var liiite lite mysigt måste jag säga, men också sjukt jobbigt! Dessutom var jag så trött när jag skulle ta tåget från norrviken att jag hoppar på tåget åt fel håll.. Och det tar 2 stationer för mig att fatta det, så det resulterade en lång och onödigt jobbig hemfärd!

Pannkakor!


Lagade pannkakor till middag i min ensamhet. Är lite stolt nu haha....


Gammalt



hahaah åååå hittade massa gamla muppiga webbbilder från den här datan på mig och Erika.
Saknar att vara brun, saknar HÅRET och saknar Erkoooo :*

wiiiiiiiiiiiiiii

Nu har jag lämnat in min kära vanliga dator, så är inne på den gamla nu som jag trodde hade dött men det visat sig att den återuppstått WIII saknat dig♥

Vänner♥


Summerlovin

Jag håller på att föra över massa bilder och dokument till ett USB-minne. För att imorgon blir min dator uppdaterad och då försvinner RUBBET. Så måste ta över det viktigaste!
Nu tänkte jag fixa något att äta!
Saknar sommar ♥ Gammal bild från 2010.

ARMY!

Nu är det äntligen färdigt och evenemanget är ute!
ARMYSKIVAN på ACE den 26 april. GRYM lokal och GRYM DJ, OM JAG LÄNGTAR!

Mr.

Idag har jag gått och gåååååååått och gått. Eller så känns det iallafall! Har hängt med Mira hela dagen igen. Vi vandrade runt överallt på stan och fikade.
Känns helt fel, för jag är helt död i kroppen hela tiden. Tror jag börjar bli sjuk?
Men juste, fick en rolig inbjudan hem till Fanny på lördag som piggade upp mig rejält! På lördag blir det middag och förande hemma hos Fanny med massa olika folk(?) och sen ut. Så nu längtar jag efter helg bigtime.

Ensam är stark.

Säger godnatt med min nya favvo låt.

Skönt!

Denna helg har varit fest + lugnt. Mycket skönt!
Enda bilden som togs i fredags hemma hos Sophie.
Och typ också enda bilden tagen i lördags när vi firande världens bästa kusin ♥

Ge mig pengar!

Jag dör lite just nu och inte bara för att jag mår dåligt, utan för jag är SVINPANK! Det är så sjukt jävla mycket jag vill köpa/göra som kostar en del pengar just nu. Så jag har iprincip gått in i depression pga av detta!
Det mesta av de mesta som jag vill ha är det hära:

Sanningen ljuger aldrig


It's all about...

Skolan är slut och jag har varit hemma ett tag nu. Jag väntar på att min fina kusin Mira ska komma hit. Vi ska ha mysig sleepover inatt! :*

YES.


Saknar det.

Får återfall på sommaren.
Nu är det bara rent skitväder hela tiden.
Vill ha lov, vill åka bort från Sollentuna och vill fly från landet.

Idag.


Wonderchild.


Weekend

Helgen har varit.. annorlunda! Haha! Eller mest lördagen då... vill inte gå in på nåt så det är de jag säger.

Ny färg, IGEN!

Jaha! Då var man svarthårig! Klarade inte av att vara sådär rödhårig, det LÖS i solen. Så blev att gå till affären igen och färga yttligare en gång. Vilket resulterade att det blev brunsvart! Men jag trivs faktiskt rätt bra i det. Blir nog finare när jag fixar det lite också, får jag hoppas! Såhär är det iaf nu:

Svar på kommentar

Anonym om Tjoflöjt:
Kan inte du visa lite bilder från din lägenhet? :)
Absolut! Tänkte göra det när exakt ALLT är över (som tex min TV och byrå), DÅ lovar jag er massor av bilder på hur det ser ut! :)

Brunett.

Idag har jag gjort något riktigt korkat, eller kanske inte alls, har inte bestämt mig än. Jag har iaf färgat mitt hår! Och inte bara en gång, utan två gånger... Jag ville egentligen bara färga lite liiiite mörkare blondt än vad jag hade, men det blev GRÅTT. Så var tvungen att göra något åt det, så då blev det en brunröd färg. Så nu är jag MÖRKhårig och alldeles FÖR MYCKET rött i. Vet inte hur detta ska gå. Kommer väl bli kallad ginger eller nåt....
Såhär ser det ut!
(det är när ljuset kommer på det blir mer rött, sorgligt nog!)

Tjoflöjt

Nu ska jag dra till lägenheten, och soooooooova där.
Ensam för första gången. Cool B-)

Ö.D.

Kom just hem från Ikea IGEN, och denna gång för att lämna tillbaka lite grejer. Känns lite som att jag bor där, har hängt där flera gånger i veckan den senaste månaden.
Nu ska vi troligen sticka iväg till lägenheten och fixa IGEN och sen blir det nog säng för mig. Är sjukt trött på kvällarna nu...
Collage: "Såhär såg jag ut idag".

Kär på nytt.

Just nu (från och med igår) är jag galen i Andreas Wijk.
Helt GALEN på att sjunga, världens bästa stil, stört charmig och snygg.
Blir det bättre än så?

Ny tröja!


La.

Idag från att skolan slutade har jag haft ont i huvudet. Och det tror jag beror på vår jävla skiva. Alla är så sjukt oense och jag pallar inte bry mig alls längre. Så får se hur vi gör med det där. Jobbigt skit.
Nu kollar jag på TV med mamma och väntar tills Idol sen blir det sängen som väntar för mig. PUSS.

Min nya älskling.

Har velat ha en FIN RIKTIG pälskrage sen i vintras och idag köpte jag äntligen en. Kommer bli skitsnyggt på alla mina jackor (och tom några koftor). JAG ÄR KÄR :)

Freak.

Idag vart det bara en lektion, dvs att jag slutade tidigt. Och då stod mamma utanför med bilen och vi åkte direkt till Ikea. Köpte massa mer grejer till lägenheten. Och efter det åkte vi och handlade, köpte massa matgrejer till lägenheten, så nu börjar det närma sig flytt helt ;)
NU är det Idol som gäller!

Fredagens.

Juste! Klippningen blev bra! Ingrid lockade även lockarna i håret som jag trivdes i :)

Nytt!


Helg.

Fredagen blev lite hettsig. Men tillslut löste det sig bra. Tack vare Jens! Haha.
Hela lördagen mådde jag SKIT och därför inte gjorde nåt skit.
Idag har jag varit med mamma och mormor på landet och sen fixat lite i lägenheten OCH, OCH städat HELA mitt rum SJUuuKT rent. Om ni visste hur det såg ut innan hade alla tyckt jag var världsbäst. OCH sen fick jag min älskade Thaimat, är galen i min 00:a!
det är slitet nu...

Myspelle.

Ligger i sängen och äter frukost medan jag kollar på Vänner i min mysiga morgonrock. Börjar om typ 30 min, så går väl om ett tag. Sen efter en lektion ska jag hem igen och klippa mig! Ha en toppen dag. Puss!

Jobblös.

Idag sa jag upp mig från mitt lilla jobb jag jobbar på (telefonintervjuare på Mind Research). Fick riktig jävla panikångest när jag var där idag, så jag klarade bara av att jobba i 1 timme och 30 min sen var det nog för mig. Så nu ska jag ta nya tag och söka en nytt GRYMT jobb. ÖVERALLT ska jag gå och söka. Så ska förnya mitt CV i helgen och sen dra ut och leta jobb. SÅ om någon vet nåt ställe som behöver lite extra jobbare, KONTAKTA MIG!
Dagensssssssz dårå

RSS 2.0