Lördag

Fixade dricka till nyår, köpte strumpbyxor, tränade, lagade laxpaj och var på fiskpedikyr. Hela dagen var supermysig!
(Har noll lust att skriva så blir en kortis idag, okok?)


Friskis

Imorse tränade jag och Ullis rumpa. Så min rumpa är rätt död nu... Nu kollar jag på skrek och är fortfarande arg för min klänning inte hinner komma i tid. Så hejdå bloggen för idag.


Fuck ALLT.

Fuck mitt liv, fuck posten och framförallt FUCK TOPSHOP!
Just nu suger mitt liv så jävla hårt. Vill gråta, dö och aldrig mer fira nyår. 
Skulle fått klänningen jag beställde från Topshop (just för att ha den på nyår) senast igår, men den har inte kommit varken idag eller igår och det betyder att jag inte kommer hinna få den innnan nyår. JÄTTEKUL att fattiga jag beställer en dyr jävla klänning PLUS dyr jävla frakt på de JUST för att den skulle hinna komma innan nyår, helt jävla förjäves. JAG ÄR AS ARG!
Så nu blir det strejk på nyår för min del, fram med mjukisbyxorna och tjocktröjan, ingen jävla klänning.

Gamenight

Var vaken 2 timmar igår. Riktig bra jobbat. Mådde inte alls bra med andra ord. Så nu sparar jag mig till nyår!

Idag har jag varit i stan med Ellen, köpte ett par pyjamasshorts på rea och de va allt. Hatar verkligen rea, proppat med folk så vi pallade typ inte kolla nånstans... Ikväll hade Ellen gamenight med ett nytt askul spel och massa snacks osv. Supermys! Nu ligger ja hemma i sängen och kollar Vänner. Sovdags.


25:e

Ligger bakis i sängen och kollar på vänner. Mått svindåligt hela dagen!
Det var hårt igår helt enkelt. Började med lite förkrök hos mig innan de "riktiga" förkröket med Mira och Anna och sen åkte vi till Erika på drinkbjudning som var jätte mysigt med goda drinkar! Sen tog vi taxi in till stan och partade.


Julafton

Julafton har varit hur mysig som helst, som alltid! Har fått massa fina och användbara grejer till hemmet.
Dock vann jag inte ett skit på vår jullek, men eftersom det resulterade i att jag blev ledsen så gav Jens sin plunta (som han hade vunnit) till mig och min syster gav mig en smörkniv (som hon också vunnit) och då blev lilla jag glad igen!


Inget bättre

Det finns inget bättre än att öppna strumpan på morgonen! Jag dör av nyfikenhet just nu och snart får jag öppna, wieeeieieie!


Dan före dan

Idag har varit en super mysig dag! Jag har bakat saffranscheesecake med pepparkaksbotten, pannkakstårta och min favoritsoppa. Allt blev stört gott! Sen ikväll kom även Jens, Jesper och Malin och då har vi bara myst, ätit godis och spelat spel. Var tänkt att spela bingo lotto också men tvn svek det totalt..... Om ett tag är det läggdags och imorgon är det äntligen julafton!


Kär i kärleken, eller nåt

Jag och Ullis har haft en supermysig dag. Vart i stinsen, tränat (eller iaf gjort ett värdigt försök), vart i Sollentuna, ätit ASGOD mat och kollat på film. Vi såg The holiday, som jag konstigt nog inte tidigare sett. Blev helt jävla kär i Jude Law som spelar världens charmigaste kille, GE MIG TACK!!
Nu ska jag kolla de senaste avsnitten av den sugiga julkalendern och sen sova fint. Imorgon ska jag upp tidigt och bege mig hem till lilla mamma för världens mysigaste dag med julbak osv.
 

Mer nagelfix

Nu är även naglarna redo för julafton!


Lite bakis sådär

Hej bloggen! Blev utgång igår..... Som sööööög hårt. Aldrig mera nype säger jag bara. Bara massa skitungar som sprang runt där och vi kände oss som pensionärer. Inte alls kul.
Nu ligger jag i Ullis säng med en deckad Ullis. Jag är lite hungrig så får hoppas hon vaknar snarast! Idag står åka pulka och träna högst på listan, sen FET chillkväll på det. Kan inte bli bättre!


Vi lever!

Känns skönt att vakna upp till en vanlig jord som inte alls har gått under, in your face mayaindianer! 

Har varit och skrivit ut mig hos arbetsförmedlingen och nu ligger jag hemma i sängen och kollar på DH. Planerna idag är väl att dö lite hemma och sen möta upp tjejerna hemma hos Ellen. Sen får vi se vad som händer ikväll. Vi måste ju iaf fira att vi lever!

Love Actually

Sitter och kollar på denna fina film som går på 3an just nu. 
Bästa filmen att komma i julstämning till!

Tummen upp

Idag har jag hängt hos Ullis, bakat egna energibars till träningen, solat och tränat! Nu har jag precis lagat middag till mig själv och ska käka till Vänner. (Y)


Myskväll

Igår efter gymmet mötte jag upp Ellen och Sophie i centrum som skulle fixa sina naglar. Efter de åkte vi hem till Ellen och lagade mat och kollade på Grinchen för lite extra julstämning!
Nu ligger jag i sängen och kollar på Vänner. Väntar på att Ullis ska bli ledig så vi kan leka. Vi ska baka energibars och sen träna!


Min instagram

Lite bilder från min instagram de senaste veckorna.

Pimped my nails

Hade lite tråkigt i väntan på att min taxi-Ullis skulle komma så pimpade mina naglar lite.


Gårdagen

Vaknade upp med en sjuk mamma bredvid mig som sov över från i måndags. Vi åt mysfrulle och sen började jag göra mig iordning och mamma åkte hem till sig. Ullis kom och hämtade mig och vi åkte vidare till Nacka forum med Ellen och Andrea också. Köpte en julklapp till leken och lunch på Sandys. Efter Nacka drog vi direkt till Friskis och tränade. Så skönt att Ullis är hemma nu för hon ska peppa sönder mig att träna och jag ska bli fit som fan. Snart kommer hon och pickar upp mig och så blir de hårdträning igen!


Min blivande nyårsklänning

Denna skönhet är påväg hem till mig nu. Fick låna pengar av syrran den här gången för att ha råd, men det ska den fan vara värd!
 
 
 
 
 
 
 

Tja bloggen

Sitter och pratar med Sophie på fb och så säger hon tycker jag borde börja blogga igen. Jamen varför inte? Tänker ge bloggandet ett försök igen. Blir nog kul!

RSS 2.0