TÖNT

Jag är sämst på att uppdatera. FÖRLÅT ALLA MILJONER LÄSARE! Jag jobbar, umgås med mina vänner och festar (så allt är i sin vanliga ordning alltså).

Var precis och shoppade med Miranda i centrum. Köpte 5 nya bikiniset, ett halsband och sen hämtade jag ut en klänning också. Har fått någonting för halsband, köpt jättemånga nya och hittar fler jag vill ha hela tiden.
Har shoppat galet mycket nya kläder och smycken nu de senaste veckorna, känns sjukt skönt att förnya garderoben nu inför sommaren. SÅ nu går jag på lyckopiller just nu tack vare min shopping (lol tönt)!


SÅ ÄRE

Nu har jag shoppat för 3000 kr på 4 dagar. Så sjukt nöjd med allt jag köpt så det är det värt! Blir en snål helg för mig dock, då jag verkligen MÅSTE börja spara pengar till Barcelona (vilket inte har gått jättebra än sålänge!!)

Imorgon blir det jobb som vanligt och sen möta Stina och käka.


BAKSMÄLLAN III

Så sjukligt jävla bra. Skrattade mig igenom (iprincip) hela filmen.


Shopping=lycka

Åkte äntligen till stan och shoppade idag med Anna. Fick med mig massa grymma saker i form av en skjorta, en blus, 3 "party"linnen och 2 klänningar. Shopping gör en verkligen lycklig, bästa som finns! B-)


Varje dag

Får paket efter paket efter paket känns det som! Idag fick jag från två föräldrar/barn till, blir så himla glad!


20 ÅR

Jag har haft en sjukt bra födelsedag!
Jobbat 7-15 och efter det mötte jag Ullis och fick finaste presenterna, så lycklig TACK! Vi åkte till Kista och köpte en klänning (allt annat jag ville ja var självklart slut i min storlek...). Efter de gjorde jag min debut på Systembolaget (YEEEYY FEST!) och efter det blev jag bjuden på middag och efterrätt hemma hos Stina med fina tjejer.
Jag har verkligen världens bästa vänner!


!!!

Jag har verkligen världens bästa kollegor. Tack fina Elisabeth och fina Ursula!


Världens bästa helg

Japp! Jag har haft världens bästa helg. Sjukaste och roligaste kvällen på riktigt länge när vi firade mig hemma hos mamma i fredags med girlsen. Fick grymma presenter också!
Söndagen kom hela släkten och vi firade mig ännu en gång och fick även då grymma presenter och mysigt sällskap. Och som toppen över i:et drog vi till Ollan på kvällen.
Så, om några timmar är man 20 år, som jag har längtat haha!


RSS 2.0