Snabb

Idag har jag hängt med Ellen hela dagen, och gör de fortfarande. Ska sussa här och imorgon blir det ett tajt schema, de blir ju kryssning och grejer. Taggat!


Broes

Jag sticker till Nils och hänger med han och Fred. Tja.


Ellen<3

Kan man bli sötare?! Ellen kom förbi och lämnade en stor påse till mig och sa, "här är lite krya på dig presenter till dig". Tack finaste bästis, du betyder världen för mig!


Jag har världens bästa vänner

Jag är så jävla lycklig. Det finns verkligen ingen som har så bra vänner som mig!
Gårkvällen började med ett jätteroligt förkrök hemma hos Tom. Men slutade däremot lite värre...
Inne i stan råkade jag krocka med en kille och flög då ner på tågspåret, precis bakom tåget (som tur var....). Så det slutade med ambulans för jag var så chockad och hade ont i vänstra arm och höft/sida. Så där tillbringade jag min natt med bästa Anna och Sophie.
Jag har inte brutit nåt och förutom att jag är jätte svullen på höften och inte kan böja mig så bra osv så mår jag skitbra.
Sjuksköterskan sa att jag skulle köpa en trisslott idag för att jag hade haft så tur.

Jag har världens bästa vänner som sagt. Puss på er älsklingar.

image description

Sosso kom med donken till mig och Anna när ja låg på sjukhuset. Så jävla söt, du är bäst♥

 


Jobb

Nu snart kommer mamma och kör mig till jobbet. Medan jag är borta får ni se de lilla jag shoppade igår(/fick av mami).

image description

Kuvertväska och High tech lighter från Make up store.

 


Grabbz

Direkt efter skolan blev det gym med Ullis och Ellen. Även lite lite shopping!

Ikväll har jag haft en super mysig game kväll hos Nils med han och Fred. Vi har spelat marioparty, mariokart och kollat på Bert B-).
Kom precis hem och nu MÅSTE jag sova, för jag jobbar imorgon. Puss hej hej.

 

 

 


Home

Kom precis hem från en lång dag. Gick en 2-3 timmars prommis med skolan som tillslut slutade de hemma hos Ellen med skolflickorna.
Nu tänkte jag hoppa i säng med min dator och kolla ett par avsnitt HIMYM tills jag slocknar. Godnatt!


Död

Kom precis hem från ett 2 och 1 halv timmars träningspass, blev både gym och Richards medelpass. JAG ÄR HELT SLUT. Så kommer sova som en gris inatt. Nu ska jag dö i sängen. Ses när jag vaknat igen.

Bara köra

Är hemma med Ellen nu, vi ska sticka iväg till Stinsen och äta, träna och köpa matsäck till imorgon (vi har frilufsdag då). Hörs sen!


Stolt

Jag har precis varit nere i tvättstugan och hämtat sista rundan tvätt. Tvättade helt själv idag och det gick skitbra. Jag är faktiskt stolt över mig själv!
Shayan kommer om ett tag och då blir de som sagt film:)


Funny story

Tjenare! Sitter hemma hos Ellen och äter potatissoppa och mackor. Blev bara 5 minuters skola idag, för vi fick jobba hemma på lektionen B-).

Ikväll ska jag tvätta och ha filmmys med Shayan!

image description

Min snygging och jag


Que

Duschade precis, har varit och tränat core. Nu tänkte jag stoppa i mig nåt att äta och kolla på mammor och mini modeller!

image description

idag

 


Work

Igår blev en liten liten utgång, kom inte längre än till wokhouse... 

Idag började jag jobba kl 11. Det var väldigt lugnt, så jag fick sluta rätt tidigt. Då åkte jag Anna och kollade på Bratz haha...
För en stund sen hämtade mamma mig, så nu är jag hos mor och lagar mat:)

Min heta vän B-)

 


JOBB!!!!!!!

YEEEEEEEEEY! Jag fick jobbet på cafét och jag kan inte vara gladare!!!! Tycker faktiskt det var skitkul att jobba, jag lärde mig massa nya saker och tiden gick super fort. Ska jobba imorgon också, så längtar redan till 25 februari ;)

Nu ska jag äta och vila benen lite, sen ska jag vidare till Sophie för annat bus. PoK.

Provjobb

Idag ska jag provjobba på ett Café. Ullis jobbar där så skulle vara GRYMT om det gick bra idag och vi fick jobba tillsammans.
Väntar på att mamma ska hämta upp och köra dit mig. Börjar kl 12, så önska mig lycka till nu!!!


S.T.P

Efter skolan drog jag till Kista där jag mötte Stina. Shoppade för FÖR mycket pengar... Fick med mig en pälsväst (som jag jagat efter lääängelänge), ett par jeans (som jag jagat efter ännu längre) och en mössa (som jag köpte lite impuls). Visar bilder senare hihii.
Efter de hämtade mamma mig och vi åkte och gymmade i ca 1 timme. Sen mötte jag upp Stina, Ellen och Sophie i Kista igen och åt middag. Och nu sitter jag hemma hos Sophie och kollar på när de andra spelar klart pokern (jag har åkt ut:(). PUSS.

 


Home

Kom just hem från 2 lektioner, shopping i centrum, uthämtning av legg hos polisen och solning!

 


Träning & film

Var och tränade kl 8 på mitt favoritpass! Duschade för ett tag sen och nu ligger jag i sängen och kollar på tv. Senare kommer Shayan hit och har filmkväll med mig :D

jag precis just nu med vacelin på ögonfransarna, har hört att det ska va bra? eller?

 


Hår

Såhär vill jag se ut i håret i sommar


Marioparty

Kom precis hem från 1 timmes jobbigt spinningpass. Duschade precis och nu ska jag kila iväg igen till Daniel för att ha gamekväll med han, Fred och Mathias!


Hyffsad

Sitter just nu hemma hos Ellen och gör klart de uppgifter jag missat i webbdesign. Men min hemsida har flippat ur så det går hur segt som helst, så tog lite fina bilder istället tjoho


Blått och rosa

Tjena tjena igen!
Valde att följa med mamma hem, för att slippa riskera att bli väckt kl 7 på morgonen av att dem över mig borrar igenom golvet (dem renoverar tydligen sitt badrum som ligger precis över min säng....).
Nu sitter jag och äter caesar sallad och väntar på att nya serien "mammor och mini modeller" ska börja:) PoK


Blackout

Är just nu på Friskis, men var tvungen att gå ut från coren för jag mår skit. Fick svart för ögonen, ont i huvudet och mådde illa på samma gång. Kul! Så nu sitter jag utanför och väntar på att passet ska ta slut, så mamma kan skjutsa hem mig.


...


Shooo

Igår var kuuul, slutade i solna hemma hos Erik med trevligt folk. Blev också sleepover där med Anna och några!

Just nu är jag hemma hos mamma med henne och syster. Innan var vi på gymmet och tränade lite. Har faktiskt tränat 6 gånger denna vecka så jag är super nöjd wihuu!


Sliten tjej igår innan ja somnade:)

 


Forever alone

Är just nu gåendes påväg till gymmet, för att gymma helt jävla själv... Kommer kanske inte bli skitkul men what to do!
Idag har mamma lärt mig tvätta i min tvättstuga och ikväll blir det gladiatorerna och sen är resten oklart!
Nu har mina händer blivit is så tjarå.


Chill på grill

Blev en fet chillkväll med spel, kladdkaka, cola och hela köret! Så nu ska jag lägga mig och kolla på HIMYM och sova fiiint :) pusssss

Lite av min dag typ.....

 


Världens bästa

Har jag världens bästavän eller har jag världens bästa vän?!

 


Go go go

Kom precis hem från gymmet. Blev ett 2 timmars pass, så nu är jag nöjd! Har haft ont i nacken/axeln både idag och igår, och först trodde jag att det var för jag hade sovit knäppt men pratade just med mamma och hon tror det är för jag överansträngt den muskeln på nåt sätt, så imorgon blir det vila.
Nu ska jag fixa middag och kl 9 ska jag kolla Fast and furious som går på 6an. Myskväll ensam haha...:(

567

Sitter hemma hos Ellen nu, vi ska gå ut med Betty och sen kommer pappa Johan och skjutsar oss till Friskis för hårdträning! Kan inte bli bättre:)):)

 

 


Bryn och fransfärgning

Nu när jag är hos mamma passade jag på att färga både ögonbryn och ögonfransar. Så nu slipper jag iprincip fylla i ögonbrynen eller ha mascara (Y)

Resultatet!

 


Dream on

Kom precis hem till mamma från gymmet. Först gymmade vi i ca 30 min och sen gick vi på medel i 1 timme. Jag är rätt trött nu kan jag erkänna! Imorgon blir det också träning för fjärde dagen irad DET GÅR BRA NU. Har även ätit nyttigt som en gris och fått i mig endast ca 800 kalorier.

Kan ju iaf drömma om att jag lyckas bli såhär snygg till sommarn... hhaha....

Fyfan vilka minnen♥














Magaluf 2011

Riktig skit

Jag har en sån sjukt jävla störig RETHOSTA. Det kittlas i halsen 24, speciellt nu lite senare på kvällen. Kommer troligen aldrig somna ikväll. Får sticka förbi mamma imorgon och sno hennes hostmedicin. Kill me.

That awesome moment

Kom just hem från Ellen. Drog dit efter vi hade gymmat och lagade pannkakor och kollade Drive (som förövrigt är bland de sämsta filmerna jag sett!!). Nu ska jag bara lägga mig i sängen och kolla på tv, och så är jag troligen ledig imorgon wieieieiuuuiihiuuu!

 


NU:GYM

 

 


Hej nya sunda liv

Nu har det börjat! Mitt nya liv...typ. Kom precis hem från 1 timmes core och ska snart in i duschen, men innan det ska jag äta middag!

Visst ser det gott ut? haha fyfan, de e iaf tonfisk keso och tomatooos

 


Gladiatorerna

Kollade på reprisen av Gladiatorerna igår. Det är iprincip exakt likadant som det var när jag var liten (= AS BRA!!), FÖRUTOM att jag är livrädd för de flesta gladiator tjejerna som både ser helt jävla galna ut och även är helt jävla galna OCH de flesta killarna är typ bara snygga (speciellt Toro♥) och inte alls så skrämmande.

Igång igen

Igår blev det utgång igen! Magenta denna gång, var helt ok kul! Kvällen slutades på donken (precis som utgången i fredags också gjorde), jag måste ju passa på att käka onyttigt innan nyårslöftet börjar (IMORGON!). Då blir det träning varannan dag.
Ikväll ska jag hänga med mato som just kommit hem från utlandet!

 

Bilder från i fredags

 


Jag lever

Hej allihopa! Förlåt för den usla bloggningen, men den kommer nog fortsätta vara usel tills på måndag då jag börjar skolan igen. Jag gömmer mig just nu i södertälje hos min söta kusin och tar det lugnt. Skriver som sagt mera senare, puss alla!

Gammal bild jag hittade på instagram:


RSS 2.0