Feszzsst

Kom hem från gymmet för ett tag sen. Och eftersom Friskis nu ligger i Stinsen så kunde jag även köpa det lilla som saknades till min maskerad-utklädnad (eller nåt), för på lördag blir det halloweenfest hemma hos Stina. Så nu är jag glad och nöjd! ;)

 


Planer

Kom precis hem från skolan och är ovanligt glad. Det är lov om 2 dagar och planerna inför lovet är på topp, så kan inte bli annat än bra!
Sen blir det sleepover party med Stina imorgon då vi ska planera lite till ;)

 


You.

Sitter och försöker plugga till provet på torsdag, men de går sådär. Ikväll tänker jag träna (om jag inte hinner till Friskis får det blir här hemma) och sen ska vi också fixa yttligare lite saker i lägenheten!


Äntligen

Blogg.se appen har vart helt fel idag. Så det är faktiskt inte mitt fel att jag inte bloggat nåt!
Nu ligger jag i sängen och försöker sova, men är så jäkla svårt utan mina Vänner eller HIMYM. Och imorgon är det skola och sen ska jag försöka hinna köpa en ny laddarsladd till lilla datorn så jag kan göra någon nytta hemma igen! PoK.


Godnatt

Nu vinkar jag godnatt i mitt nu väldigt tomma rum. En mindre byrå och en mindre tv. Har 0 att göra här egentligen. Livet suger utan dator och tv helt enkelt.

Gammal bild på en blond och hyffsat brun Matilda. Saknar det lite måste jag erkänna..

Helg

Helgen har vart soooft! I fredags var det hejdå middag hemma hos fina sosso med god middag, som sen slutade hemma hos Sigge.

Igår hängde jag med Anna hela dagen och kvällen (standard). Först hemma hos Anna och kollade sagan om konungens återkomst (eller egentligen Frodos färd till vulkanen) och sen åkte vi till mig och bakade pizza, och sen tillbaka till Anna för Marioparty kväll. Blir inte bättre än så ;)

Nu hänger jag med mormor. Samtidigt som jag packar kläder till lägenheten. Nästa månad flyttar jag in!


Bättre

Mådde fortfarande rätt illa när jag vaknade, så stannade hemma idag med. Nu mår jag dock sjukt mycket bättre än tidigare, så imorgon blir det skola igen!

Mina datorer har flippat ur så därför måste jag blogga från mobilen hela tiden, vilket är lite jobbigt... Men ska försöka fixa någon utav dem imorgon! Hörs.


The notebook


Hade glömt hur jävla bra den här filmen är. Jag är kär.


Sjukling

Ligger i soffan och kollar på Over the hedge. Mådde skit imorse, så stannade hemma från skolan idag. Har en del att plugga så måste göra det efter filmen. Annars ser min dag väldigt lugn ut!

 


You never entirely recover


Fiskpedikyr

Just nu sitter jag i en feeet fåtölj, och har benen i en bassäng med ca 850 fiskar på mig! Vi har suttit med hela kroppen i bassängen i typ 1 timme, så nu är jag jätte len över hela kroppen. Grymmaste grejen på riktigt länge! Tack för du finns Ullis ;)

Träning och fiskspa

Sitter och äter ett äpple och väntar på att tiden ska gå lite fortare. Ska nöta Ullis på gymmet kl 5, och efter det ska vi till Ullis jobb, fiskspa! Jag är cp exalterad och lite rädd... Men mer om det senare! Hejdoo.

 


Middag och bio

Sitter på tåget in till stan med mamma och Amanda. Vi ska möta upp Pelle Jens Jesper och Malin och äta middag i stan, och sen kolla på En dag!


Ikea

Nu sticker jag iväg till IKEA med mamma och Amanda. Ska köpa yttligare lite grejer till lägenheten, och nästa månad flyttar jag in!

 


Fredag

Kvällen började med idolkoll hemma hos mig med en bunt tjejer och thaimat. Efter idol så drog vi vidare hem till sosso och spelade beerpong, och ännu lite senare åkte vi till en kille i töjnan!

 


Dubbeldate

Kom nyss hem från träning nu igen (i'm good!). Tredje dagen irad så imorgon ska jag vila och äta gott! Jag har nämligen raggat upp två tjejer (Ellen och Ullis) som ska på date med mig. Vi ska gå och köpa Thaimat (min favorit) och sen kolla på Idol ihop! Sen får vi se vart kvällen leder oss.
Nä nu är det ju fan läggdags.
ja, bilden herregud... faktiskt den enda bilden som fanns på hela fb som var på mig, Ullis och Ellen.
Dags att ta lite nya bilder tillsammans kanske?

Plugg

Ligger hemma i soffan och har pluggpause (trots att pluggandet aldrig riktigt började). Dricker varm oboy och kollar på tv! När koppen är tom så ska jag börja plugga igen, hejhejehj!

 


Bäst i Sverige

Kom just hem från 2 timmars träning. 1 timme i jobbiga gymmet och 1 timme på ännu jobbigare pass (mitt nya favvo pass!!!). Så jag är helt enkelt bäst i Sverige! Nu ska jag sätta på HIMYM och sova och aldrig vakna igen.

Pank

Tjena mittbena!
Jag ligger och kollar på HIMYM i soffan. Är lite depp för jag är helt jäkla pank! Kan inte ens följa med och äta i Kista med girlsen ikväll... Och det ger mig fet ångest. MÅSTE skaffa jobb nununu! Någon som vet nåt?! ;)

just nuuuuuuuuu

 


Senaste shoppingen i bilder

(blev jätteful på bild)
Var tvungen att visa er min fina vattenflaska också, haha ;)

Träning

Nu sticker jag iväg och tränar! Fast innan passet börjar ska jag försöka hinna kolla i lite affärer. Hörs senare.

 


Om man kunde döda för någon

Så stört jävla snygg.

Crazy, stupid, love

Bion igår var riktigt riktigt bra. Ni som inte sett den, SE DEN!

Bio

Hela dagen har jag kollat på film/serier. Nu fortsätter det med bio. Haree!

Believe.

Kom precis hem från gymmet. Och innan det var jag och mamma i lägenheten och satte upp en spegel och mitt skohäng. Nu ska jag duscha, sen blir det söndagsmiddag med the family och filmkoll!

Pyjamasparty

Det är nåt fel på blogg.se i mobben så kunde aldrig publicera inlägget jag skrev igår, så här kommer det. Bättre sent än aldrig ;)
"Rubriken säger ju allt. Ikväll är det en fet jävla filmkväll och pyjamasparty!"

Updatering: FILMEN SÖG, aldrig sett något sämre! Se den INTE, tips!

Jävlar, bra.

Bläälooooöööööööööööööööööööölööo! Så känner jag just nu! Är så sjukt jävla trött efter träningen ikväll, men inte dåligt trött, utan skönt trött. De e perfekt faktiskt. Ska lägga mig i sängen nu och sova längelänge eftersom jag börjar 11.45 imorgon, då det ÄNTLIGEN är fredag. Tack gud att veckan gick fort!

PS. Jag fick VG på mitt geografi prov jag hade förra veckan och VG var högsta betyg, 23 av 26 möjliga, GRYMT. DS.

I skolan


Sitter på Geografi lektion och dör lite. Är så sjukt jävla trött och har fortfarande sån sjuk jävla träningsvärk. Efter skolan tänkte jag gå och köpa en mascara och sen sticka iväg och träna.

 


Today

 

 


++++

Tjenare bloggeeen!
Efter skolan blev det stan med Stina och Ullis, fick med mig ett till linne hem. Direkt efter det mötte jag upp syrran och tog lite bilder till mitt CV. Och nu sitter vi hemma i soffan och larvar oss med Photo Booth.
jag e söt

Good girl

Kom hem från ett svettigt friskis pass för ett tag sen, och har precis duschat så nu är jag riktigt jävla slut i kroppen!
Innan passet var jag på shoppingrunda med mamma, så jag fick med mig hem ett par nya skor, en sport bh, skinnhandskar, två toppar, en vattenflaska OCH en present till lille Miranda som ska firas på fredag. Jag är fortfarande glad över shoppingen, så ska passa på att börja plugga (psykologiprov imorgon) nu när jag är pigg och glad ;)

8 månader till student och födelsedag

Ellen kom just på att det är exakt 8 månader kvar tills jag fyller 19 år, och också exakt 8 månader tills vi tar studenten! Wooo taggat


Tv time

Nu är jag helt slut efter träningen! Så nu ska jag bara dega i soffan framför tvn och unna mig med morötter, dipp och te!

 


Träning.

Nu sticker jag iväg och tränar med Ellen & Ullis i nya Friskis och Svettis i Stinsen. Det är skiiiiitfint där så kommer bli grymt att gymma och gå på pass där istället för det gamla placet! Ses!

You and I


Söndagsmys

Har nyss färgat håret, duschat och bäddat sängen med nya lakan osv. Så nu ligger jag och myser i sängen med syster och kollar på Bridesmaids på Tvn!

Hörs imorgon!


LCHF bröd

Nu har jag bakat LCHF bröd! Var tråkigt att inte kunna äta bröd överhuvudtaget så det här får duga :)
Visst ser det gott ut?.. haha

Chill ya.

Nu gick precis både Anna & Ellen som jag hängt med hela helgen typ. Ellen har ju bott hos mig och Anna kom hit igår morse. Blev en feeet myskväll igår med film. Dock sög det att jag inte hitta NÅGOT lördagsgott pga min dumma diet medan Ellen och Anna satt och åt godis hela kvällen... smällar man får ta!
Nu väntar jag på att mamma ska komma hem så vi kan åka till Stinsen och shoppa skor + mat.
Ha en bra söndag!

Party

Blev utgång igår, till en början otroligt fail men tillslut stötte jag, Ullis och Ellen på Jens och då blev det grymt igen! Det blev Fridays och sen Nype.
Nu ligger jag och Ellen i soffan döda och kollar på film, hörs!

 


RSS 2.0