FILM TAJM


Hemma hos Ullis med lite tjejer o killar.

Oh baby baby

Kom hem från VÄRLDENS JOBBIGASTE PASS för ett tag sen. Snart är det mat & nu blir det dusch!

Vintertid


typ såhär snygg är jag just nu, stört kattig, VISSSSSSST?

Jag och Ullan vaknade iaf halv 11 (ni har inte glömt att ställa tillbaka klockan va?). DIRR började vi lira ssx o lirar fortfarande.. Träning kl 5 och sen får vi se vart livet tar oss!

Man lever bara en gång

Igår efter stan med Miranda blev det Sollentuna, köpte både jeans och en söt tröja. Sen drog jag hem till Ellen där Ullis också var, vi checkade Idol och the hangover.
Idag har jag varit i Stinsen med 3 muppar, tränat på sats (jätte längee), käkat middag hos Ullis, målat mina naglar, gamat galet crash, kollat på Ullis när hon lekt med duplo, klarat 10 banor + en boss. Vad ska jag säga? Man lever bara en gång!
Mitt uppe i mitt game

Mina fina naglar!!! *stolt_tjej-1993*


Mot staden

Nu ska jag in till stan med min vän Miranda. Sen till Sollentuna igen och köpa ett par jeans. Livet leker.
Tog just bilder på nya grejerna oxå, så de kommer stax! (alla bryr sig skitmycket javet)
lite bilder av uttråkning.. körde på knas frissssa idag (också pga uttråkning).

Vaknade vid 10, wtf?

Så jävla typsikt! Att jag vaknar vid 10 och inte kan somna om, vad är problemet liksom? Min kropp vill verkligen jävlas med mig... Och nu måste jag ta rushen till kylskåpet och käka, FORT! Jag är nämligen i en nära-döden-upplevelse just nu

Bowlingmästare

HÖSTLOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOV! Känner så jävla skönt, AH va skönt det känns!
Aaaaajajaaja barnvakt var helt ok, två sekunder senare hade jag dock shoppat upp allt jag tjänade (+ lite till), köpte nya leggings och ögonskugga.
BOWLING efter de, som va GALET kul, riktigt jävla spännande. Alla (mest jag) var stenseriösa med världens vinnarinstinkt, och det slutade som vanligt med att jag vann ;)))))))))
Ska visa bilder på nya jackan, leggingsen och ögonskuggan imorn oxå. PUSSSS O GODNATT!
bevis bah. (miranda som skrivit namnen, och dom stämmer inte för fem öre!!)

Kl 14.15 smäller det!

Letade precis fram min peakjacka (saknat dig, fast bara lite och bara för att du är så varm), kände att jag vill vara varm idag + att jag antagligen kommer få leka en hel del utomhus. Längtar tills bowlingen kl 8 med mina girls!
O här är jag som vanligt

Jag räknar ner

Nu är det sovdags! Har varit en mysig kväll framför tvn.
Imorgon (första timmarna på lovet) ska jag jobba (barnvakt) & sen blir det bowling med skoltjejerna... hmmmm undra vem som kommer vinna brudar?? DET LUKTAR SEGER!

freddsan o jag i fredags, (då det började gå utför)

Om 21 timmar har jag höstlov!

Lyckades bli ledig på fredag så har alltså lov om 21 timmar :):)) jag klagar inte!
Gick precis o köpte snyggjackan förresten, visar bild senare! (+ att mina ringar har kommit!!!) Det går bra nu kan man säga ;)

OCH ÄNNU BÄTTRE såg Carolina Gynning idag för andra gången, lätttttttt Sveriges snyggaste kvinna!

Dagens köp

Det här köpte jag idag!
1. Skjorta, 249 kr
2. Stickad tröja (lång), 149 kr
Båda är från Cubus. (Dom hade värsta speciella dagen idag så man fick 30% på alla plagg, LUCKY ME!)

10/11

Sitter hemma med Stina & har pluggat lite. Gjort en idrottuppgift bl.a. KÄNNER MIG GRYM! Hittade en skitfiiiin vinterjacka som jag tror jag ska köpa imorgon (eller möjligtvis ikväll).
Här är jag just precis nu!

God bless the broken road


Dagen shopping

Skjorta från Gina tricot, 199 kr.
har typ en likadan men vad ska man göra, jag gillar skjortor!

Skjut mig i skallen

Kom hem för ett tag sen, var och tränade. Nu ligger jag i sängen och kollar på DH. Sen får vi se vart kvällen tar mig ;)))) behöver plugga som in i helvete men har ingen som helst ork... som sagt, skjut mig snälla!
jag idag, såg fan riktigt knas ut på bilden... inte riktigt mattan på den!

Svar!

Postat av:

hur vet du vilken strl duhar?:D

 

Någon undrade hur man vet vilken storlek man har i ringarna från Stylebytyra. Jag mejlade dom och frågade för jag fattade inte heller storlekarna. Storlek 7 motsvarar 17 mm och storlek 8 motsvarar 18,3 mm. Så nu vet du anonym!




Nä nu ska jag kolla på I Anneli och sen SLAGG.

MINA!

Beställde nyss hem dom här ringarna.
Dom kommer från stylebytyra.

Rockstar

Ingen skola för mig idag. Försökt plugga lite, och ska plugga mer senare. Var även med Ellen & Ullis ett tag. OCH snart ska jag iväg och träna!
nåra dagar sen..

Min bästa vän

Tja fannnnn. I fredags var vi hos mig (fick rätttt mycke skit av mamma idag för de, men va ska man göra liksom.) O aah jag skämde ut mig men vafan gör de om tusen år :)):))
Igår var vi hemma hos sossobosso, till en början jag ellen ullis och sophie bara. Sen kom också lite hldgrabbs.
Idag har jag chillat som fasen o för 15 min sen kom ja hem från ett galet jobbigt pass. Så nu ska jag hoppa in i duschen, sen blire MAT.
o här är min älsklings bästis (som förövrigt har lämnat mig lite o skaffat kille, gratttis grattis... *tårögd, ledsen o lite lite arg*)

Fest

fest hos sosso... typ eller nåt. bara kanske.
riktig jävla karatefylla igår (sånt som händer liksom..) nä lite pinsamt men va ska man göra. jajajajajjaja hejdå.


Jag är en soldat för dig

Sitter & käkar frukost medan jag kollar på ett KEFFFFFT barnprogram (hotell kantarell heter de).. Ska dra till en skitigi skoldag snart. Längtar tills kl blir 7, då är allt jobbigt slut!
OCH VAFAN SNÖ?!?!?!?!!???! NU? Jävla skit.
hahaa sötmacktjej B-)

Atilla Kilic

Sitter och pratar med Atilla (en kille som jag gick i samma klass som i 7an - 9an) och FAN va jag saknar den grabben! (han har flyttat till Norrland nu). Han är fan bland dom sjukaste jag träffat och hade så jävla roligt med honom på lektionerna (förutom dem stunderna jag ville slå ihjäl han). Saknar iaf han stört mycket & saknar hela min klass & HLDskolan. ALLT de där var fan braaaaaaaa tider <3<3<3<3<3<33

Good news

En bra bra bra bra grej fick jag precis veta! Spikad tjejmiddag hos mig imorn, (TILL ALLA TJEJER, VI KÄKAR HOS MIG IMORN!) o sen får vi se vart kvällen leder ;) men kan nog inte bli annat än bra, wyeyeoeeo.
Nåt bra i allt skitplugg iaf...

nä nu ska jag nog sova, så jag pallar med 3 prov (som ja kommer få ig på dock), vara barnvakt o sen hem o feeeeesta hehehhehe

Jag ger upp!

Jag har helt gett upp skolan. Och nu menar jag det verkligen. Har 3 lektioner imorgon, på alla 3 lektioner har jag prov. Har jag pluggat ett skit till nåt av dom? Svar nej. Jag klarar inte av det! Får panik. Det funkar inte längre. Det här skolåret kommer sluta med att jag har alla IG. Utom typ Svenska kanske. Fan vad illa!

en snygg bild på det deprimerande inlägget!

True story, true story

matilda säger (20:23):
asso kolla på bonde söker dru
who the fuuuuuuuck vill ha nån av dom bondarna
anna säger (20:23):
dom är äckliga!
matilda säger (20:23):
ser ut som alla har kommit från mars
anna säger (20:24):
hahahhahah
söta marsbor
Jag & Anna snackar på msn...

Matilda: Asso kolla på bonde söker fru. who the fuuuuuuuck vill ha nån av dom bondarna?
Anna: Dom är äckliga!
Matilda: Ser ut som alla kommer från mars
Anna: Hahahhahah! Söta marsbor

DAGEEEEEENZ yea

nä nu blir de träning!

FKB

Drog från skolan (stan aktiviten) vid halv 11 kanske, stack o käkade BK i Stinsen med Miranda & Stina. Sen åkte vi vidare till Rudbeck för att kolla på deras fotbollsturnering B-) ooooooo nu är jag hemma & väntar på min vän Ulrika, vi ska dra o träna kl 7!
KOLLA!!!! KOLLLAAAA! jag är fan i mig helt amazinggg. Ska få helt grön vecka, tror faktiskt inte ja har fått de på hela terminen (cool som ja är)

(Y)

Cp dag i skolan idag, så kommer troligtvis glida runt i stan med någon miffad grupp som vi blivit indelade i "KUL" (Y)
ah hej

Burn

Har fikat på Waynes med en massa brudar. Fick lite plugg gjort iaf. Sen har jag tränat med U också (duktig som jag blivit, sommar 11 here i coooooome heeheiehe). Nu sitter jag o degar i soffan, men ska troligtvis gå och sova snart!

Skit skola

Sitter som världens jävla frågetecken just nu! Har skit matte B & är helt lost. Min lärare förklarade precis hur jag skulle göra & då fattade jag, sen drog han & jag skulle testa göra ett piss tal själv & fattar såklart INGENTING. Jag behöver hjälp..
Längtar tills jag slutar så jag kan fika med mina älsklingar (Ellen & Ullis, PUSS PÅ ER:*)
en jävligt förvirrad brud just nu

Generös

Ska snart rulla iväg till skolan.. juste höll på att glömma ta med mig min viktiga grej till skolan, tur som fasen att ja kom på de nu, annars hade E blivit tjurig.

idag är jag bussig o bjussar på en slängpuss!

Like i never left

Körde ett core pass på en timme. Så nu är jag lite tränad och utvilad! Ligger i sängen nu & kollar på paradise reprisen. Imorgon är planerna att PLUGGA som fasen på Waynes med Ellen & Ullis. Ska även ha en mysig bakdag med Ellen ;) Blir nog nice ändå! Ska försöka somna tidigt, så blir väl snart då. Godnatt :*

Fit for fight

Drar & tränar. sh0

Varit död i minuten

Har varit FETT trött hela dagen. Skolan har känts seg o jag har bara velat dra hem o SLAGGA. men näe. Nu är jag iaf hemma och väntar på att Sosso ska komma och hjälpa mig med plugg. HAR 4 ELLER 5 PROV + 5 INLÄMNINGAR DENNA VECKA... hoppas nån skjuter mig!
TJEEEEENA MATTSAN

Lördag + söndag

I lördags drog jag o nåra tjejer hem till Sebbe där redan lite killar var. Stannade där till 12 kanske sen drog jag och hängde med Sammy.
På söndagen åkte jag hem till Ullis där Erika också var. Vi planerade o kollade på London resor (får se hur de blir med de). Sen mötte jag Mathias och chillade med han hela kvällen.

Tungt tungt

Idag har jag vaknat, dragit med Miranda på lite äventyr, mött Ullis, käkat på sams kebab o handlat med mor min.
mamma köpte BÄSTA nagelgrejen, SKITBRA! man ser inte så bra på bilden men nu är mina naglar helt lena o skitfina, behöver inte nagellack eller nåt. ska försöka ta en bättre bild sen så man ser hur fint de är B-)... fan att ja klippte naglarna igår.

FREDAGEN

Jag, Stina, Erika & Miranda käkade ihop på donken vid 6 eller nåt, sen drog vi till city gross o köpte chips för vi skulle ha en myschillkväll framför Idol.. men de ändrades rätt fort o jag & Miranda blev taggade o stack till Nils istället med massa grabbar (som jag förövrigt saknat CP mycket). Typ inte skrattat så mycke på en kväll på riktigt länge, hldkillarna vet hur man underhåller och de gillas! B-) Vid 12 drog jag o Miranda vidare till Rotan o var där med ett par andra sköna killar, också roligt. Sen somnade jag i soffan framför Idol reprisen vid 3.
KUL kväll iaf :)
o såhär såg ja ut, förutom att ja bytte kläder senare........

Ny header

hahaha har ny header som ni kanske ser! Riktig mobbad, MEN vill sticka ut lite så gjorde nåt annorlunda mohehehahehah.

Magic

Hemma nu, har varit i typ nån timme.. var iväg o passade barnen o innan de hängde jag med anniz. (hade prov idag, men skippade de så slutade 12). Nu har jag tusen miljoner grejer att plugga men pallar aldrig, men idag ska jag fan försöka kriga lite. Nä nu säger magen att den är hungrig så ska va snäll o ge den nåt att äta.
mer bilder från mig idaaaaag... med en RIKTIG kamera den här gången ;)

Time to go

DAAAAAAAAGENS :)))))))))))))
(e lite flippad idag heehehe)

Favoriterna just nu


Sjuk ja e

Fyfan va grym jag har blivit, tränat 3 dagar i sträck & innan det med en dags mellanrum. Jag är så jävla bäst, det är sinnes!
Men IAF, efter skolan drog jag & mötte Anna (m. Stina & Mirre) i Rudbeck & kollade på deras fotbollsturnering, sen drog vi direkt till Sats & gymmade i typ 1 & en halvtimme. & nu är jag hemma & ska försöka plugga MASSOR!

DAGENS FACELOOK & OUTFIT
hahahahha leker storbloggare..........hahhahahahh
..är fan nära nu asså!

RINGZ jag vill ha

ringar från, stylebytyra.se, asos.com & tjallamalla.com

JA MAN


Träna träna träna

Efter skolan åkte jag till Stinsen med Stinafina, sen kom även Ullisbullis. Vi käkade BK o sen drog vi hem till mig där kusin Mira stod o väntade. Vid 7 åkte jag, Ullis & Mira med mamma o fixade så jag har min älskade mobil o kamera igen *happyhappy*. Sen åkte vi DIRR till gymmet o "gymmade" i 40 min o sen pass i 1 timme ;) fit till vintern (egypten)!

12/10

Nu drar jag till skolan, ah lite sent. Efter skolan ska jag fixa kamera och ny mobil (om jag hinner) och möta Mira, sen ska vi träna o ha sleepoverparty nr 2. tjarå!
jag för 5 min sen

Date 2

Skrev nyss in DATE 2 men anabanana i almenackan. Ska bli jävligt nice. Onsdag SPIK.

My boo

Hemma från skolan idag, pallade inte.. måste skärpa mig. Min älskling Ulrika kom iaf förbi runt 12, sen drog hon runt 5 igen.
Kom precis ut ur duschen, har varit och tränat duktig som jag blivit. Om 10 börjar PH & sen kl 8 kommer bästa Ullis igen awie!

Gossip

JAAAA MÄRKTE JUST ATT GOSSIP GIRL BÖRJAR IDAG KL 19.00!!!!!!!!! kulkulkulkul

Just the way you are

Har varit en riktig chillhelg, vilket har varit jävligt skönt.. Idag har jag hängt med efterlängtade Ullis, varit i Stinsen o bakat! Sen har jag tagit bort benen på min säng så den står på golvet, fett mycket mysigare! Nu ska jag käka pizza från Pizza hut, yeah.

Chillkväll


Schyssta

Aaamen tjenare.. igår vare en kort skoldag, sket sig totalt på matte provet precis som väntat. Vid 1 eller nåt drog skolgirlsen hem till Ellen o kollade Toy Story 3 (som ja trodde skulle va sämst men va bäst). Sen åkte jag till Rudbeck o hämtade Smilla, sen åkte vi hem till dem o lekte massa o bakade o allt. Sen hem och åt och sen till Sammy o kollade på Idol. De va typ min fredag!
Idag har jag tränat o nu är ja hemma o ska fixa mig och äta, sen kommer syrran med en ny data till mig (hennes förra, som ja gillar) och sen FÅR VI SE :)
BILD 1: jag igår
BILD 2: busungen Smilla igår

Bredvid ditt namn står ett namn till

Tjena snyggingar. Passade barnen (eller mest Melvin dårå) i typ 5 timmar. Spelade fia med knuff (som alltid) i 2 jävla timmar, as kul verkligen. O sen hitta vi på massa annat bus... OCH imorn är de dags igen!
BILD 1: typ så såg jag ut
BILD 2: han hängde jag med
BILD 3: de lagade jag (vi)
BILD 4: de var en av sysselsättningarna

Finally!

YES! den fanns äntligen att beställa, ska komma hem till mig nästa vecka *lycklig*.

Mer än du ser

Hade på mig dem här finisarna igår. Har fått lånat dem av Mira, kan vara bra att ha en kusin med bra smak i samma storlekar ibland B-)

Inställt

Ingen skola alls idag, tur att jag tänkte skippa första lektionen så jag slapp gå till skolan o direkt hem. Nu ska jag försöka plugga som en galning,..får se hur de går. Kl 3 ska jag iaf dra iväg o hämta Melvin och Smilla sen leka o laga mat och allt tills 7 :)

Dagens köp

Ugglering, vet faktiskt inte vad butiken heter men den ligger i Kista Centrum iaf och kostar 89 kr!

Äventyr mitt i vardagen

Var på date med Anna, vi såg på bio, i rymden finns inga känslor. Den var skitbra faktiskt, rolig och ändå sorglig. Efter bion när båda vi var FETT trötta och bara ville hem o sova så hoppar vi självklart på fel jävla buss o åker igenom hela Tensta och kommer till slutstationen Spånga! FAN VA KUL DE VA. Ett litet äventyr blev de iaf...
de ja hade på mig tooday

Woops.. (kommentarer)

Postat av: random

du glömde jeansen? :O :'(

 

 

 

JUSTE glömde lägga in bilden på de nya jeansen i inlägget längre ner märkte jag nu, här är den!

 

jag om Allt jag shoppat de senaste 3 dagarna:

kan du inte börja skriva vad allt kostar och vart allt kommer ifrån? :) jättefina grejer


Tack! Jo absolut kan jag göra det. Börjar från och med nu B-)

 


Kusin Vitamin

Mötte Mira i stan vid 5 & sen gick vi runt o kollade i massa affärer, hittade inte ett pizzz. Vi köpte hem en brownielängd från Seven Eleven o köpte mat på Ica. Sen drog vi hem o gjorde mat o nu ligger vi feta i soffan o käkar på vår brownie o kollar på exeffekt hehe. Blir väl en film på de sen hej hopp.


Morgondagen

Imorn blir det skola från 9.50 - 17.50 (wiiiie), direkt efter jag slutar ska jag sticka in till stan och möta min fina kusin Mira. Vi ska kolla lite i stan och sen hem till mig och ha sleepover party! Kommer bli riktigt myzigt.
Nä nu borde ja sova pözzzz

Mira & jag på landet 2008

Hurtbulle

JAG ÄR DÖD asså verkligen D Ö D . Har gått dubbla pass, först spinning i 1 timme, sen direkt efter core i 1 timme. Det var jobbigt men roligt faktiskt! Och nu känner jag mig som en död korv. Kommer sova gott inatt... väldigt gott!



2 cool 4 school

Ligger i soffan o degar, väntar på att min första lektion ska ta slut så jag kan komma på nästa (I TID). Efter skolan idag ska jag först hämta mina 3 par skor som är och klackas om i Sollentuna, sen vid 6 ska jag träna. Kulkul!

Allt jag shoppat de senaste 3 dagarna


Jajemän

Pratade nyss med syrran och hon ska hit och fika, och tar även med sig sin kamera, så jag ska kunna fota allt jag köpt. Så snart kommer ni få KAMERA bilder istället för SKIT mobil bilder. NIZENIZE.

Lördagen

Kvällen började hemma hos Agnes och där vare FL1PP. Sen drog vi vidare, först skulle vi dit o sen dit (förvirrande) men vi drog till sist till Lukas i Edsviken. Där var de.... mindre kul om jag säger så  :) så drog därifrån rätt tidigt och gick hem och la mig.
1. de hade ja på mig igår
2. agnes o carro i flippmode

Tack världens bästa mamma!

Storshoppade med mamma igår + lite idag.
Har fått med mig 4 par skor, 1 ring, 1 par jeans & silikondroppar hem (lovar att ta kort på allt senare). HELT UNDERBART med alla skorna. TACK VÄRLDENS BÄSTA MAMMA! pusss på dig :*



Ikväll blire FL1PP. Kvällen börjar hos Aggan med massa tjejor.

sh0

hahahah la nyss in 2 bilder som ja tog nyss men faaaan va fula dom va, raderade! sh0
nu drar ja till dah schoool.

efter skolan ska jag fixa legg med mor o sen shoppa med henneee.

RSS 2.0