Nyårsafton

Nu tänkte jag kila iväg till mamma för att äta och sova där. Imorgon är det ju nyårsafton och då ska jag hem till Stina på dagen och fixa mig. Sedan blir det mysig nyårsmiddag hos Ullis med mina finaste tjejer. Och efter det hoppas vi på att problemen vi har nu löser sig och att vi alla kan vara på tolvslaget tillsammans! Puss och kram.

jag och ett gäng killar vi hängde lite med i onsdags på daam :)

 


Osv

Igår shoppade jag, solade, åt thai och hängde med broeszeeen.
Köpte ett nytt busskort, par skor, en blus och en tröja.

Nu har jag inte vart utan Anna sen i söndags, vi har haft sleepover sen dess. Ska snart åka härifrån (Anna) till min madre för att fixa oss lite osv. Ikväll blir det utgång tjoho!


Fest123

Tjena bröder och systrar! Gårkvällen även fast jag tappade bort massa saker. Slutade med sleepover hos Jens med han och Anna. Idag har jag mått som jag förtjänat, alltså riktigt sjuk jävla dåligt. Nu är jag hos Anna, vi har spelat supermario i 5 timmar och nu ska vi se film. Godnatt!

 


Vi har kul

 

lättroade...

 


Julafton

Min julafton har varit grym. Jätte fina presenter, världens godaste mat (INTE vanlig äcklig julmat), mysigt sällskap och vår hetsiga roliga jullek! Så jag kan inte vara annat än nöjd B-)

Nu sitter jag, syster och Mira och kollar på skräckfilm på deras feta projektor. Är rädd så var tvungen att gömma mig bakom mobilen ett tag! Hörs imorgon, hoppas ni fina läsare haft en mysig jul!

image description

 


God jul!

Eftersom Pelle glömde extra sängen på Djurö så var jag och Jens tvungna att trängas i soffan, så sov inte lika bra som jag brukar göra på julafton. Men men:), har iaf öppnat fina paket från mamma nu och ätit familjefrukost. Nu ska jag hoppa in i duschen och fixa mig, sen bär vi iväg till moster och kusinerna och firar resten av julafton! B-)

image description

GOD JUL ALLIHOPA! :)


Dagen före

Nu är jag hemma hos mamma. Har precis slagit in alla paket och nu ska jag baka lite. Ikväll kommer bli mysigt!!

 


Cosy

Kom just hem från en fet myskväll hos Anna. Är helt full i magen/illamående märkte jag nu... åt för mycket chips :(
Nu ska jag försöka somna till GG och nu är det bara EN dag kvar till julafton! Men morgondagen kommer också bli grym, ska till mamma och baka lite sen på kvällen kommer syster, Jens, Jesper och Malin dit också och äter mysig middag osv. Och så ska jag få massa trisslotter av mamma wiiwoooioowo taggat!
image description

Toppen Å toppen igen

Det gick GRYMT att sälja igår. ALLA tog slut och det kan i princip inte ha gott bättre. Vi är sjukt nöjda (eller iaf jag!)

Just nu sitter jag i skolan och kollar på julkalendern medan jag väntar på att mirre ska komma. Vi ska göra klart lite gamla uppgifter i dumma hatade FEK B... Önska oss lycka till, det behöver vi!

Bilderna är från igår.
Haha andra bilden kom lille bus Oskar förbi och tog på oss, älskar den för att mirre ser ut som hon gjorde när hon gick i 4an. Åh snutteMirre♥!

 


Nu ska vi sälja!

Nu sticker jag till centrum och säljer trasor! Pusspuss.

 


Kom och hjälp oss!

image description
Imorgon står vi i Renast UF i Sollentuna Centrum från kl 10.00 - 20.00.
Kom dit och hjälp oss är ni världsbäst. Pusspusspuss på er alla :)

Att kunna släppa taget


4 dagar kvar

Nu ska jag klä på mig och åka till Stina för att trycka massa. Sen ikväll ska jag träna med Ullis! Ha en bra dag, puss!

Som ett litet barn

Jag längtar till julafton/dagen innan julafton som ett litet barn. Julen är så himla mysig tycker jag! Alla familjer och vänner är samlade på samma plats, alla är glada och trevliga och bara myser tillsammans, det kan inte bli bättre än så!! Ja, jag längtar som tusan helt enkelt!


Och här har ni min favorit jullåt just nu. Lilla Justin♥.

Julen är här

Kom just hem från solning med Stina och nu gör jag ingenting? Imorgon ska vi UF:are trycka en jäkla massa trasor, och på onsdag står vi i centrum och säljer! Kom dit och köp så blir ni våra små änglar ♥ ;)

Såg en jätte söt liten snögubbe när jag var påväg hem, var tvungen att ta kort på den haha..

 


Instagram

Nä nu blir det instagram! Följ mig där på matildakjellstrom :)


Bara vara

Ligger i soffan hemma hos mamma och kollar på första Harry Potter filmen som går på tv. Är lite sliten från gårdagens festligheter hemma hos Fanny!

 


Oh yeah

Nu sticker jag iväg till Sollentuna och möter Ellen, vi ska äta subway innan vi far iväg till Fanny för förfeeeest. Fest.

 


Torsdag

Har inget intressant att skriva eftersom inget intressant händer nu när jag är sjuk osv. Det enda jag gjort idag är tryckt massa trasor med mina två UF-vänner, ätit och kollat på Gossip girl. Verkligen det enda jag gjort! Visst låter det kul? Neea.

Imorgon däremot, jag är så himla taggad på min dag jag ska ha! Först ska jag sola och sen dra till ICA och köpa massa gott för att sen ha en hel mysdag med mina favvisar Ellen och Stina. Längtar redan!

♥♥♥

Nyårslöfte

Mitt nyårslöfte iår är att bli riktigt jävla FIT och att komma i bra form tills  när jag tar studenten och tills sommaren. Ska träna som fasen och bara äta bra (förutom några helger hit och dit, då jag kommer unna mig lite). Jag har lovat mig själv att verkligen ta tag i de här löftet och utföra det, det kommer bli grymmeeers!

Så det är såhär jag kommer se ut januari-juni. Ses på gymmet;)

de e chill varje dag

Är fortfarande sjuk as heeeeeeeeeell, så därför ingen skola idag heller! Lite senare ska jag dock släpa iväg mig till Stinsen för att fixa lite stuffs till vårt UF-företag.. Känner mig faktiskt duktig som orkar!

Jag struntar i att tänkta på skolan denna vecka, istället blickar jag fram till helgen som ser riktigt lovande ut. På fredag är inget bestämt, men jag hoppas på en fet chillkväll hos nån av mina fina vänner (nån som är på?) och på lördag ska jag hem till fröken Fanny och förfesta lite, sen är det oklart vad vi ska göra men är säker på att det blir nåt grymt!!

Jag, Fanny och Sophie


So sick

Har åkt på en rejäl förkylning och mår inte alls bra! Därför ska jag nu vandra till mamma så jag slipper vara ensam och sjuk, de är ingen höjdare!!


GG

Har i princip kollat på gossip girl non stop sen jag kom hem. Nu har jag precis ätit och senare blir det plugg hela kvällen på borta plan! Ha en mysig kväll.

image description

gjorde just min första fiskbensfläta nånsin också, schyggtt.

 


Långhelg

Den här långhelgen (tors-mån) har känts som ett helt lov. Jag har haft sjukt kul och det har vart fest varje dag (eller inte igår då). Rätt slitet, men så blir det ibland!

Idag blir det plugg till psykologi slutprovet som är imorgon... på tiden att börja plugga till de nu känner jag.
image description

NT-festen, årets största flopp?

Nej men typ? Lite så känns det faktiskt! Det var iiiiiinte så kul, tråkigt nog. Alla har skrivit om hur kul det kommer bli osv, så kanske hade för höga förväntningar(?), eller så var det bara inte så kul helt enkelt!

En full Anna och en kines Matilda på tåget in.

 


Boring

Nu har jag bara en fråga kvar på denna skitiga hemtenta, och det ska såklart vara den jobbigaste frågan... Nu väntar jag på att mamma ska åka hem från jobbet, så hon kan hjälpa mig med sista frågan osv. Så ikväll blir lika tråkig som igår och idag, kul liv!

Plugg

Nu har jag varit GRYM och skrivit lite mer än 3 sidor på min hemtenta. Så nu tänker jag ta en paus, kolla på Top Model och tagga till NT-festen som är på torsdag. Och får hoppas jag har lika kul då som jag hade i ute lördags!

bild från i lördags

Julklappshandling

Nu har jag köpt klart alla julklappar utom en, som är till mamma. Så jävla skönt!

Kom nyss hem från skolan och nu ska jag plugga sönder på min geografi hemtenta. Hörs sen!

Köpte även en tidig julklapp till mig själv ;)

 


Let's find some beautiful place to get lost

 


Min tredje tatuering

Den här saken var då det jag gjorde i torsdags, som jag sa skulle bli en överraskning.
Jag har velat göra den sen i juli och nu är den äntligen gjord! Egentligen hade jag tänkt att göra den på underarmen, precis under armvecket men tatueraren sa att det skulle bli konstigt om några år, sen därför blev det på insidan av armen istället.

"the brightest star"
För mig betyder den här tatueringen hur mycket som helst. Texten står för mig själv, min familj och mina vänner. Alla som någonsin har betytt något för mig/betyder något för mig, det är dem jag har runt hjärtat och det är dem jag ska tacka för att jag är just den person jag är idag. Och tillsammans är vi för mig den ljusaste/starkaste stjärnan!


ps fick inte till någon bra bild, får försöka fixa en bättre snart.

G-g-g-g-grymt

Hemligheten gjordes igår och blev grym, är så nöjd! Men mer om det senare i helgen.

Eftersom vi var lediga både igår och idag så körde jag en sleepover hemma hos Ellen med henne och Stina, mycket mysigt. Igår hann jag även köpa present till Annisen som ska firas STORT imorgon och jag kan inte blir mer TAGGAD till!

Nu tänkte jag ta en fet dusch och sedan vänta på att kl blir 6 då jag ska möta Ellen och Stina (igen) och köpa mat och sen direkt hem till Stina och lira Guitar Hero och sedan Idol, g-g-g-g-g-grymt.

RSS 2.0