De senaste dagarna


SKANSEN

Sådär! Nu har jag spenaderat ännu en dag på Skansen med några av barnen. Är rejält trött faktiskt. Men eftersom det är fredag så ska jag socialisera mig med några vänner ikväll men med tidigt slut, då jag jobbar imorgon med på cafét!

Lånade min systers ryggsäck idag, första gången jag hade det sen jag var typ 10(?!), jävligt skönt var det iaf!


Oupsi

Min dvdkontroll råkade åka med i både tvättmaskin och torktumlare. Batterierna var helt blöta när jag tog ut den så trodde aldrig den skulle fungera, men dra på trissor DET GJORDE DEN. Lol.


PRESENT

Fick present av en förälder på mitt dagis. Blev så himla glad! Och dessutom hade hon prickat helt rätt på vad jag gillar :)
/lyckig tjej som gillar sitt jobb


HEY

Nu är jag på rast (som vanligt). När jag slutat 16.45 ska jag städa och sen hem till syrran för att låna ryggsäck till utflykt till Skansen för andra gången den här veckan!


TIS ONS

Igår efter jobbet blev det häng med Ellen och Ullis, precis som de gamla goda tiderna haha!
Idag efter jobbet träffade jag Anna i Centrum och sen gick vi till gymmet (en jättekortis för min del dock). Nu är jag hemma och ska duscha. Efter det SÄNGEN.


Tja jobbet

Jobbar 8.00-16.15 idag. Är svintrött redan nu så det här bådar inte gott!


Lugn

Har tagit de lugnt som tusan de senaste dagarna. Orkar inte skriva om de så struntar i det och lägger upp lite fina bilder istället.


SEG

Godnatt! Bloggar imorgon, är dödstrött och ligger redan i sängen som ni kan se.


NEW

Blev lite shopping på rasten. Velat ha detta halsband jättelänge och kände att det var dags att beställa de nu!


Rast

Idag jobbar jag 8.30-16.45. Efter de blir det hårdträning för magen!


KBK

Först jobb, sen Kista med Mirre och sist gym. Kort och gott!


MÅNDAG

Jobbat 8-16:15. Efter de drog jag till gymmet med Miranda. Körde 40 min kondition och sen mage. Efter de solade vi en snabbis och nu ligger jag i sängen och ska sova för imorgon börjar jag 6:45!

Började även med detta idag!!


TORKA

Tjatjaaaaaa bloggen.
Helgen har varit bra. Fredag blev det bra förkrök och utgång. Lördag jobb 11-17 och sen chillkväll och sleepover med Ellen Anna och Erika. Idag åkte jag med Ellen och hennes mamma till Ikea (3e gången på en vecka haha..) och sen fikade vi lite och "grillade" korv med Sophie och Stina.
Nu borde jag sova för imorgon blir det jobb som vanligt!


JHL

Nu drar jag till jobbet och tänker på annat. Efter jobbet (16.45) ska jag träffa bästa Ellen.


NATTINATTI

Ligger i sängen med världens fetaste ångest. Ska försöka släppa det och tänka på annat och sova så jag är pigg inför jobbet imorgon. VILL DÖ LITE FAN I HELVETE!


BRA DAG

Började dagen med en grym äggmacka och sen mötte jag Ellen. Vi solade och sen promenade vi gymmet. Efter de blev de snabbshopping av lite hudgrejer innan hemgång.
Efter dusch kom mamma och hämtade upp mig och vi åkte till Ulriksdal och fikade i solen. Sen åkte vi en sväng till Ikea och kollade. Fick hem lite nödvändiga småsaker och min första äkta blomma i en söt kruka. Mycket mysig dag!


OBESKRIVLIGT

Jag är olyckligt kär, men kommer ändå sova och drömma riktigt gott inatt. TACK FÖR VÄRLDENS BÄSTA KVÄLL ONE DIRECTION!!!


(Tog bilden från syrrans kamera, hon tog feta bilder som jag troligen kommer lägga upp nån gång)


ONE DIRECTION

TAGGAD TILL TUSEN!


NEW

Köpte ny jacka i lördags. Är lite smått kär!


Jobb

Ska gå till jobbet nu typ, börjar kl 8 och slutar 16.15. Efter de ska jag möta upp syrran och vi ska gå och handla mat osv och sen bär det av till friends arena för att se mina älsklingar!!!!


SUNNYDAY

Jobb 8.45-16.45. Sjukt nice väder så jobbet var väldigt skönt då vi är ute mycket! Efter jobbet gick jag Sosso och Miranda pw i solen och sen in på gymmet och körde lite rumpa. Nu är jag hemma och äter sallad och ska typ sova snart (hehe). Taggar sönder till 1D imorgon!!!


Drömmiddag

Efter den evigt långa jobbdagen mötte jag upp Stina i centrum och handlade lite grejer hem samt saker till vår middag, sallad!
Sen gick vi till Stina och gjorde iordning middagen. Asså säger bara DRÖM, godaste jag nånsin ätit typ (överdriver lite kanske men typ så var de).


FRÅN HELGEN


Tjena sommar?

TJA BLOGGEN. Är just nu på rast, tänkte städa lite hemma och göra nytta men har NOLL ork så det blir att decka i sängen på rasten istället. Värt! Idag är en riktig helvetes dag, jobbar 11 och en halv timme. Får se om jag överlever!
Kollade precis vädret också, ska för tusan bli 20 grader och imorgon ska de bli över 20 grader(!!!!!!) så nu jag välkomnar sommaren!!


ILLA

Har varit jätte dålig på att uppdatera men har inte orkat (orkar inte nu heller lol). Kom hem typ nyss från en mysig dag vid centrum med fina vänner. Och nu ligger jag i sängen och kollar på vänner. Blir kanske middagsdejt senare, vi får se. Pallar inte skriva om helgen så gör de i nåt annat inlägg eller nåt.

Jag just nu


Bra dag

Jobbade 8.45-17.15 och efter de drog jag till Stina nya lya (nya hängstället) och var med henne Camilla och Sophie. Pratade skit, åkte och handlade och lagade pannkakor! Och nu är jag i säng på tok för sent, imorgon blir det utflykt på jobbet och jag har pannkakor och yoggi i matsäck, brutalt taggad!


Valborg

Det var superkul igår (inlägget skulle publicerats igår, men blogg.se dampade). Uppsala och god picknick på dagen och sen fest hos Stina på kvällen. Tummen upp!


RSS 2.0