Make love

Efter skolan gick jag, Stina och Miranda o fikade i Sollentuna. Köpte även en ny mössa, vantar och kofta! Direkt efter de mötte jag upp Mira, vi gick hem till mig o käkade, sen drog vi till gymmet, sen när vi kom hem duschade vi o så, jag färgade även mina ögonbryn + fransar och nu ligger vi i sängen och kollar scrubs (Y)

o här är snyggingen

Chillare

Pallar aldrig blogga längre, för de är så tråkigt utan bilder (jag är för lat för att ladda upp nåra). Men idag har jag pluggat med Miranda och Ellen, sen tränat ett JOBBIGT pass med mami!

MATTIS SAKNAR SIN ÄLSKLIIIING :(♥

1:a advent

Längtar till sjukt många saker just nu, och det leder ända fram till sommarn men några grejer börjar närma sig nu känner jag!!
  1. Nästa helg (fira Anniz och troligen lite fest hos Agnes)
  2. Jullov!!!
  3. Julafton♥
  4. Nyår
  5. EGYPTEN!
  6. Alla lov därimellan
  7. Alla 18 års fester
  8. JAG 18!!!!!!!!!!!!!!
  9. Sommarlov
  10. MAAAAAGGAN.
De här kan inte bli annat än bra

Tjenare pinglan

Pallar inte ens berätta om gårkvällen faktiskt, vill bara tacka alla mina fina vänner NI ÄR BÄST I VÄRLDEN!!!♥
Idag har jag endast tagit det lugnt, inte gjort nåt annat än att sova och kolla tv, har fan inte ens ätit middag kom jag just på(?)
Ser INTE fram emot en jobbig skitdag i skolan, men de är bara att bita ihooooop och hänga i skolan till 5 (som har blivit standard nu för tiden).

ELLER FÖRRESTEN! En sak vill jag säga om igår, THAIMATEN VAR GUUUUUUULD.


With you

Gårkvällen började med familjemiddag, mormor och Amanda kom nämligen på besök! Sen hade jag tänkt att ja bara skulle chilla hemma hela kvällen, men efter Idol fick jag tråkpanik och drog till de andra tjejerna, som åkte vidare till Väsby. Jag hade faktiskt skitkul, " de blir vad man gör de till" som vi brukar säga ;);)
Snart ska jag dra iväg och möta Carro, Ellen och Anna, vi ska käka på Thaien sen dra till mig! OCH jag garanterar fan en ruuuuuuulig kväll!

o så såg ja ut igår shooooooooooooooo

Död

JAG ÄR HELT SLUT! Nationella prov i Engelska B tidigt imorse, barnvakt i några timmar, cirkelfys i lite mer än 1 timme. Kan man ens sova dåligt efter en sån här dag? Näe.

Snart är jag troligtvis såhär pigg igen......hoppas jag

Barnvakt

Har suttit barnvakt från 8 - 10 ikväll. Kom hem för ett tag sen och helvete vad kallt det är ute, om de inte vore för Ullis trendiga vantar som jag fick låna hade jag fingrarna fan gått av..
Imorgon blir det barnpassning igen och sen träning med Ulla ♥


hemma hos barnen.. ja, jag hade tråkigt medan dem sov.
Förresten, vad tycker ni om min nya tröja?

Skit ögon

Minns ni att jag berättade att jag hade ögonlocksinflammation? IALLAFALL efter det har mina ögonlock varit skiiiiittorra och helt cp, så nu har mamma äntligen fixat en receptutskriven salva som jag ska smörja in ögonlocken med varje kväll. Hoppas fan det hjälper, annars kommer säkert alla ögonfransar lossna av uttorkning....

Alla killar är svin

Skolan var ovanligt rolig idag, mest tack vare att jag och Stina var så jävla barnsliga men fan va jag skrattade TACK STINSEN ♥. Ikväll har jag varit på mammas kör konstert, där Magnus Bäcklund (han från Fame ni vet?) sjöng tillsammans med mammas kör. Det var faktikst rättså mysigt... Nu kollar jag på CT.. sen ska jag vänta till reprisen på PH går (kl 00.30, skjut mig)

o såhär såg jag ut idag weeey

Godnatt

Fattar inte vad jag gör uppe, är stört jävla trött och borde somnat för typ 2 timmar sen om jag ska palla med hela dagen imorn..

hahahhaha standard ♥

Check!

Idag vaknade jag 10 min innan jag började, så jag var tvungen att hoppa upp och gå dirr (=se ut som helvete hela dagen). Efter skolan (kl halv 5) mötte jag alla tjejer som ska iväg till Magaluf i sommar och betalade handpenningen!!! Direkt efter de gick jag och tränade med mamma och Pelle. Ikväll ska jag inte göra ett skit och imorgon blir det skola till halv 5 igen, fan va kul :D:D:D:D

jag i fredags.

MINA!


Beställde nyss hem dessa skor!
Så jävla snygga, har väntat på att dom ska komma in i flera veckor.

Helgen

I fredags var vi hemma hos Agnes med massa bruttor & senare även lite grabbs. På lördagen vaknade jag hemma hos Agnes, vi beställde pizza och var allmänt övertrötta så vi garvade i princip igenom oss hela dagen. Typ vid 5 drog jag och Anna hem till mig och gjorde min läxa (tack älskliiiing för hjälpen♥ BTW kan vi plugga tillsammans imorgon med???) Ännu lite senare åkte vi vidare till Erika där det blev filmmys med 5 tjejer. OCH ännu lite senare drog jag till Mattepatte. Och om typ 15 min drar jag iväg och tränar med Ullis!

Har haft en GRYM helg. Tack vare min älskade vänner, puss på er ♥



Bildbomb från helgen kommer ut snart (eller ah ikväll)

Skola jobba träna

Skola, jobba, träna som sagt de e så ja har rullat idag. Nä men har varit i skolan, sen hämtat Melvin och lekt i några timmar, direkt efter de mötte jag Ullis och körde cirkelfys i 1 timme (skiiitjobbigt men bra).
Just nu pratar jag med Aggan i tele om morgondagen. Ser ut att bli kulkulkul, men vi får se :) pussssssssi

jag imorse, ser jätte kinesig ut på morgonen har jag märkt.. hahah åh peace o allt

Clean

Nu ska jag förflytta mig till sängen, men innan de ska jag tvätta bort sminket och borsta tänderna NOGA (fick beröm av tandläkaren att jag borstade jääätte bra o hade fina tänder, äääääsch då). Sen ska jag plugga affärsjuridik! ..GODNATT!


jag för 3 sek sen..

Dance

Agnes drog nyss härifrån. Vi skippade bion och körde på PH-mys istället med en massa godis (håller på o döö nu seriöst). Nya tandläkaren va grym o så värt att åka till Söder för henne, tur de.
VÄLKOMMEN ÅTER NU, DAGS O DRA!


flippad chey idag eller vadå.. eller näe

WTF

Nu är de läggdags (=kolla på tv tills ja deckar helt). Imorgon har jag 2 lektioner, och efter det ska jag först till tandis med mamma och sen ska jag möta Agnes. Vi ska antingen på bio (om jag får pengar av mor dvs) ELLER så gör vi nåt annat flippat.

tagen i helgen nångång

Dagens från igår

Eftersom jag aldrig pallade ladda upp några bilder igår får ni DAGENS från igår HÄR:



16 november

Idag har jag gått i skolan från 09.50 - 16.30, GALET! Klarade mig iaf rätt bra och hann tom göra ett omprov i matten som jag fick G på (YEEES!) Efter skolan mötte jag upp Ullis på gymmet, sen gymmade vi i ca 1 timme.
Efter det käkade jag middag, kollade på PH och lyckades få klart en uppgift i engelska (tack shayan bebis♥).

jag idag med min stora mysiga halsduk från Zara förra året

snuttiz


Här är min DUMMA vän fred...... han ville bevisa att han är dum OCH snygg, tycker ni han lyckades?... det tycker fan jag, snutte då♥

♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

åååååååh har just lärt mig hur man gör hjärtan (typ 1 år senare). de här kommer bli min nya standard grejjj ♥♥♥♥♥


Friends forever


Jag har en fiiiiiiiiiiiiiin vän <3
Sånahär söta småsaker lyser upp min dag!

usch och fy

SH0000000000000 var nyss och tränade med mamma, nu sitter jag och äter mat. Har tänkt att plugga, men det blir nog efter PH isåfall. Har jätte mycket att göra i skolan och ligger efter som fan, så måste jobba på!

snygg i träningskläder

Borta bra men hemma bäst

Min söndagkväll har varit perfekt. Riktig mysig! Jag, mamma & Amanda låg bänkade i min säng framför tvn och hejade på filip och fredrik (eller felix dårå), familjemys alltså! Amanda gick precis, så nu är jag ensam och kollar på tv. Blir väl sova snart. HEJ EN HELT GRÖN VECKA! :)

Grattis på farsdag!

Grattis på farsdag världens bästa pappa!
Jag saknar dig... det är dig jag lever för<3

ERIK <3

Var hemma hos Ellen igår med massa tjejer. Jag tycker att det var väligt mysigt faktiskt!
Idag har jag myst med Anna och nu är jag själv. Väntar på GG och mat..

Fick en jättefin ring av Agnes också. Tack bebbbbbbbbooo <3<3<33
Vi har döpt honom till Erik, söt va?

fli1pp

Bokat resa nu tiiiiiiiiiiiiill *trumvirvel x2* ... MAGALUF! I 2 jävla veckor, skit nice hotell & med 9 HETA TJEJER, kan det bli bättre???????! JAG ÄR SÅ JÄVLA TAAGGAD!



-


Cp

Öhhhhhhhh blä. ör så jävla uttråkad och fattar inte varför jag är uppe då? ikväll kollade vi iaf på idol hemma hos erika (ANDREAS OCH OLLE KLARADE SIG <3333333<3<3 pusspuss). Sen nu är jag hemma, kom hemm för typ 30 min sen eller nåt vad vet jag. IMORGON ska vi TJEJER (jag anna erika carro agnes ellen miranda sophie o ullis) till resebyrån och planera/boka resa till i sommmmmmar LÄNGTAR!!!!!!!!!!!!!!
hej och godnatt, nu är jag övertrött... vilket kanske märks...............?

55 dagar kvar!

På min startsida har jag en nedräkning på om exakt hur lång tid de är kvar tills jag drar till Egypten (Tack Sophie för tipset! ;);)). OCH DET ÄR EXAKT 55 DAGAR, 0 TIMMAR, 22 MINUTER OCH 52 SEKUNDER KVAR! TAGGGGGGGGGGGA MIRA!!!!!



Här är hotellet vi ska bo på. SER DE SKÖNT UT ELLER VAD?!?!??! Fan va jag längtar!

Till mina trognaste läsare (Anna och Ullis)


grön & kattig fett guzzzzzzzzzzzz


Idag har jag sovit, alldeles för länge, kom till skolan 2 och gick 3, fan va jag suger ibland.. Efter skolan åkte jag & hämtade Melvin & hans kompis Linus på dagis. Var där i typ 3 timmar, sen drog jag hem & nu är jag hemma & har skittråkigt.. Imorgon ska jag hämta Smilla hänga med henne i någon timme bara, sen blir de löööööööön :)

Första julklapparna köpta

Tränade med Ullis i någon timme, sen gick vi till Centrum och jag mötte mamma. Köpte även 3 julklappar!! En till mamma, en till mormor och en till min syster. Känns skitskönt att ha det överstökat. Hämtade också ut Wii så har nördat det hela kvällen heeheheeehe.

OCH HÄR ÄR LILLA JAG JUST NU!

Pluggdags


jag sitter och käkar min favvofil (pussar lite på den oxå). Nu ska jag PLUGGA SÖNDER, har typ 4 prov jag ska göra imorgon.. Väntar på Ullis ska komma och ge mig lite pluggsällskap, jag suger verkligen på att plugga själv.. som ni kanske märker.
Lite senare ska vi iväg och träna också.

Du finns överallt

kl 8 blev de träning som ja sa innan. FAN va ont de gjorde i benen o rumpan, det var riktigt kämpigt (pga min träningsvärk från igår). Nu ska vi bara ta de lugnt i soffan framför tvn med kladdkaka, mysigt va?

I can see it in your eyes.

Kan Mira sluta snart eller och komma hit? Har stört jävla cp tråkigt!!


Bild tagen igår.

Försov mig lite...

... Vaknade nu! Sitter & käkar frukost i sängen medan jag kollar på Greys. Om ett tag kommer Mira hit, först ska vi bara mysa lite sen blir det träning kl 7 eller 8. även fast jag har VÄRLDENS träningsvärk i rumpan sen igår..


Mira

Det är inte värt de

-Följ ditt hjärta.

Jag dödar för den här hunden!


SERIÖST HUR SÖT ÄR DEN INTE??!?!?!?

Good girl

Nu har jag varit duktig! Har nämligen tränat dubbelpass (spinning 45 min, sen core i 60 min). Är slut i hela kroppen.
Nä nu ska jag lägga mig med täcket i soffan och bara degaaaaaaaaa.

jag idag

Öga

Ändrade designen lite sådär fort. Hade tråkigt...

Veckans babe

JAG HAR SÅN JÄVLA ÅNGEST! Kan man inte bara ha lov hela livet ut? Jävla skitskola förstör mitt liv. AH BLÄ FITTA!
Fast nu har jag bestämt mig för att verkligen SATSA (så jag iaf får G i alla ämnen), får se hur det går men nu tror jag fan på mig själv!! Det blir skola och träning i första hand :):))


Det har bannemig varit du & jag mot världen den här veckan. DU blir även VECKANS BABE, bara för att vi två är bäst <33<3<33<3<333<33

Rip 500 lapp

Så jävla arg på mig själv!! I fredags när jag hade jobbat några timmar som barnvakt fick jag 500 kr och de första jag gör är självklart att tappa 500 lappen. FAN FAN FAN va arg jag blir på mig själv!

Ångest

Igårkväll åkte vi till Väsby, där det var sådär. Åkte hem rätt tidigt och var inte där alls länge. Idag har jag bara varit med Ullis, som vanligt. Fast nu har hon gått :(
Nu ska jag beställa hem Wii, de röda ni vet? hahaha inte alls nördig nääe. Och sen blire mat o tv!

Update: BESTÄLLD!!!!

Ögonlocksinflammation

JAG HAR ÖGONLOCKSINFLAMMATION! JÄVLA SKIT... SER UT SOM ETT RIKTIGT CP :)

fest hos mig

Hej svejs! Just nu ligger jag i ellens säng med ellen o betty (vi är så jävla coola med våra mobilen,sickt). Kl 4 ska jag ullis o kanske ellen träna, innan dess vet jag inte! BTW igår var vi hemma hos tom där de var rätt proppat med folk (Y)

Hey hoe let's go!

Snart ska jag gå och möta Ullis, Carro & Ellen. Får se vad vi hittar på för bus, för det blir de iaf ;)););))


puuzzzzzzzzzzzzzzar från moi!

Standard.

Nu har jag kommit hem från min andra dag av barnvakt! Det känns jävligt skönt nu när det är avklarat med pengar i fickan, är helt slut.. De senaste dagarna har jag hängt med min bästis Ulrika 24/7 (förutom barnvaktstiden dårå).
Vaknade med ett svullet ögonlock och helt torr i ansiktet idag, vettefan vad som har kommit och spökat i min kropp(?). Nu har svullnaden iaf lagt sig lite och hoppas på att den lägger sig mera, annars tänker jag inte gå ut!
Nu väntar jag på mat, är vrålhungrig och har inte ätit sen frukost!
Efter maten blir det väl att möta lite tjejer (iaf Ullis de e standard heheege).

Vi köpte lite automatgodis. Standard.

Saw 3D

Har lite brådis nu men ska till Kista med girlsen och se Saw 3D (hjäääälp!!!), efter de blir de lite festfest (om alla vill och orkar dvs). SH0.

Vad ska man säga?

Snart ska jag vandra till Sollentuna, möta lite chix. Sen ska jag ta spruta med Ullis, Ankan och Aggan. Måste nog hålla lilla U hårt i handen...

kattigaste minerna

Mot Cafe 60


Tränat i 2 timmar & nu drar alla tjejer in till Cafe60.

Nya grejer!

Postat av:

visa alla kläder du köpt:D:D

 

Här kommer alla nya kläder ja köpt på senaste tiden!

Ögonskugga från IsaDora, 99 kr

Leggings från Gina tricot, 199 kr

Jacka från Designers' loft, 2449 kr

Tröja från Salt, 299 kr

Skjorta från Vila, 349 kr

Jeans från Demin Jeansmakers, 599 kr


RSS 2.0