Jobb & utgång

Kom precis hem från jobbet. Fick med mig massa mackor, bullar osv hem, så jag är helnöjd.
Nu måste jag springa in i duschen, fixa mig och springa iväg till Stina som ska firas ikväll med tjejmiddag och utgång. Puss!


Lycka

Dem blev mina!!! Tack mamma :*


Shopping

Lite av de grejer jag köpt den senaste veckan, är inte ens hälften men orkade inte ta kort på det här hemma så letade upp bilder på internet och då fanns det bara på dessa tre. Får visa resten en annan gång ;)

Kör på

Kom precis hem från gymmet med mamma. Vi pratade skiva och student hela tiden så jag blev lagom taggad. Hon sa också att hon skulle köpa min studentklänning till mig, så nu behöver jag inte tänka på priset lika mycket ;)
Imorgon efter skolan blir det en sväng till Rudbeck för att köpa min Rockskivebiljett (taggat!), sen blir det solning med Ellen och sen möta upp mamma och kolla på massa grejer hon ska köpa till mig när hon åker till USA. Sen på kvällen blir det chill någonstans. Jobb 9-17 på lördag nämligen, skoj!

Myskväll

Är fortfarande kvar hos Ellen. Vi har lagat mat, gått prommis till Sollentuna med Betty, så jag fick köpa min skinnväst jag velat ha hela veckan. Sen har vi kollat tv, pluggat och bakat muffins. Riktig myskväll!


17:07

Gårkvällen var superkul, dansade i höga klackar hela kvällen. Sen blev det donken och slagg hos Sosso. Idag har jag vart i skolan i 30 min och sen käkat bakismat med Ellen och Stina. Nu kollar jag på Hitta Nemo hos Ellen. Ikväll blir det troligen prommis med mamma!


Tagga skiva!

Blev en rejäl ändring! Får en gratis biljett av Fanny till deras klassskiva som är ikväll med temat: Va något på din egen bokstav. Jag är mörk, kul va? Haha... Nu ska jag och Stina käka sen föra, wiiiii TAGGA!!!


Måndag/tisdag

Sitter på min första och sista lektion för dagen. Igår blev det fotografering inför skivan och träning med mamma. Fotograferingen var skitkul! Hoppas bara att bilderna blir bra:)
Efter det här ska Stina färga håret på mig och sen inget planerat! Posss.


Tandläkaren

Sitter i väntrummet hos min tandläkare och väntar på min tur. Efter ska jag försöka hinna ta livmoderhalscancer spruta innan vi ska fotas i Rudbeck inför vår Armyskiva!


Våffeldagen

Har jobbat 11-17. Aldrig varit så mycket folk på jobbet som idag typ, så jag är helt jävla slut.
Nu är jag hemma hos mamma och äter våfflor, eftersom det är våffeldagen idag :-)


Gladitorerna

Gårkvällen var kul. Började på Saxo med tjejerna, sen åkte vi till Ollan.
Idag har jag hängt med sosso hela dagen, kollat på tv och sovit typ.
Nu kollar vi på gladiatorerna. Ikväll blir det fet chillkväll!


Dreams

Jag somnade kl 10 igår. Hel sjukt. Vaknade typ för 10 min sen. Hann drömma 3 helt sjuka drömmar. Önskar faktiskt att alla drömmar var påriktigt, då hade jag vart lyckligaste tjejen på jorden!
Nu ska jag käka frukost och dra iväg till skolan.


FML

Skola från 8.30-16.00. Är helt jävla död. Inte van med såhär långa dagar. Så nu ligger jag i sängen och vilar. Ville träna idag, men tvek om jag orkar det nu...


Stolt

Jag är fan stolt över mig själv. Enda sen kl 3 (då jag kom hem) har jag verkligen krigat för att få det fint i min lilla lägenhet. Tvättat, bytt till rena lakan osv. Så nu ligger jag här i världens skönaste nybäddade säng och njuter. Säger bara såhär, mannen som gifter sig med mig är jävligt lyckligt lottad!!

hängt i min gamla keps hela kvällen, trivs i den!

 


Städkväll

Nu har jag dammsugit jätte jätte noga i hela lägenheten med mammas BRA dammsugare som hon var här och lämnade för ett tag sen. Nu ska jag sticka ner till tvättstugan och tvätta allt, samt gå ut med soporna. Sen ska jag diska all disk. Hej duktig tjej.


Dagens shopping

Linnet

"plugg"fika

Sitter på espresso house och dricker chailatte med Ellen och Sophie. Var meningen att det skulle vara en pluggfika, men har inte pluggat ett skit och istället läst bloggar och internetshoppat. Duktig är man. Nu ska vi gå vidare och kolla i affärer.

 


Get out

Efter en lektion åkte jag och Ellen hem till henne och kollade film. Sen har vi även lagat godaste middagen på riktigt länge, potatissoppa och pannkakor. Efter det drog vi till ICA och jag handlade hem lite mat, har vart tomt i både kylen och skafferit riktigt länge så det var ju bra. Sen hade vi BB mys och nu ligger jag i sängen och försöker sova.


Dygn 192

Gårkvällen var mycket rolig även den. Började med förkrök hos Ellen med ett gäng tjejer och killar. Sen drog vi vidare till Olearys där många redan var. Och sen tillsist slutade det hemma hos Anna med ett gäng grabbs och girls igen. Sov inte en blund på hela natten. Blev frågestund med Ante istället för slagggg.

Idag har jag bara degat med Anna Sophie och Ellen. Köpt Fresta, kollat på film och tagit igen lite sömn. God middag hos mamma och sen BB kväll hos mig med Ellen.
tog inga bilder alls igår (tråkigt nog) så fick bli en gammal

Night

Blev för hos Sophie och sen utgång. Roligaste utgången på sjukt länge faktiskt. Var där till stängning och kom hem runt 5.
Just nu är jag hos Anna med lite girls. Hörs sen. Sho.

hahaah ja så fina

 


81 dagar kvar.

Håller på att leta som en galning på internet efter en studentklänning och ett par svarta pumps. Hur svårt kan det va?!??!!? Har lite smått panik. Sen kom jag på att jag måste börja hårdträna/banta nu de sista månaderna till studenten och sommaren. Ska vara SNYGG som fan på stranden i sommar!


21:10

Gårkvällen var mycket rolig. Fast förkröket var lätt bäst, hade det väldigt trevligt!
Idag har jag legat död i sängen, vart på donken och käkat mina efterlängtade pommes med Ullis och Ellen, käkat hemmagjorda burgare hos Ellen och sen död i sängen ännu en gång.

 

 

 


I väntan

Ellen kom hit för en stund sen. Vi sitter och lyssnar på Newkid och väntar på att Isabelle, Louise och Ullis ska komma hit, så vi kan börja fixa oss och föra! Sen drar vi in till Pure och festar på Whiteskivan.


Shopping

Här är de saker jag shoppat i helgen + ett senilsnöre i läder från NK.

Armbandet är från ullis UF-företag som heter Autumn UF (jättefina smycken!!) och mobilgrejen är från H&M.

image description

Vitt (jätteskönt) linne från Gina med uringad rygg och shorts från H&M. Min White outfit ikväll!

Blå tajt kjol från H&M.

 


White

Väntar på tåget hem från stan som kommer om 5 min. Har vart här och handlat hela min White outfit till White skivan som jag ska på imorgon. Blev lagom taggad nu!!


Hej vår


Promenix

Mysig dag idag! Promenad vid bögsgård i solen med mamma. Vi gick helt sjukt långt och det var jätte skönt! Direkt efter det drog vi vidare till kista och filade, sen shoppade jag lite också. Och nu snart ska jag kila, tja.


Mello<3

Melodifestivalen var grym. De blev som jag trodde, Loreen 1a och Danny 2a, ja skulle ha tippat fan heijiiihi. Myser hos mig med Stina och Ellen. Nu hejjej!

Ville stödja Danny lite:


889

Igår blev det pizza hos mig med tjejerna till förandet och sen blev det ju som sagt hemmafest i Täby. Jag hade skitkul och fribar+bartenders är ju alltid nice, resulterade dock i att alla blev svinpackade.
Idag har jag varit i stan med mamma och syster. Kollar ut vilka raybans jag vill ha av mamma (jätte fiiiina) och fikat. Nu om typ 5 min ska jag sticka iväg till Sollentuna och möta Stina och Ellen. Ikväll blir det kebab till middag ;) nyttig ja e.


Soulmate

Igårkväll var den roligaste/knäppaste/skrattiga kvällen på riktigt länge. Det var häng med gamla klasskompisarna Cippa och Cappe och såklart Ellen. Jag och Ellen kom i säng hos mig runt 1 tiden nångång och deckade direkt.
Idag har jag hunnit vara i skolan, hos mamma och hämtat lite bikinis/bh:s osv och solat med Ellen. Nu ska jag börja städa upp lite i lilla lägenheten och duscha, för ikväll blir det förkrök hos mig och sedan bär det av till Täby på hemmafest.
Jag och Ellen i Magaluf♥

Hej hej skolan

Sitter på min sista lektion för dagen, filosofi. Jävla genomgångar alltså.
Efter skolan blir det häng med Ellen (standard), vi ska göra en hemlis lite senare och efter det ha sleepover hos mig. Kommer bli bästa på länge!


What makes you beautiful

Känns som jag har hunnit med hur mycket som helst idag. Jag har klippt mig, tränat, solat och haft skivmöte med tjejerna. Mycket effektivt. Ellen har vart med mig på exakt allt och vi har hängt tillsammans i mer än ett dygn. Myspys. Nu ska jag lägga mig i mina sköna nytvättade lakan och kolla på BB mm.

De e chill

En lektion idag. Resten av dagen har spenderats hos Ellen med henne, massa fika och lilla Betty. Nu om 10 min har jag tvätttid, så ska snart kila iväg. Sen kommer Ellen till mig som ska bo här inatt! Kan inte bli bättre


I miss you daddy <3

Finns inga ord i världen som kan beskriva min saknad efter dig. Jag älskar dig pappa.


2 cool

Jag överlevde första skoldagen på länge. Haft 3 lektioner och en fet håltimme som jag och Mirre drog och solade på. Nu ska jag äta mat och ta en powernap. Ikväll blir det träning och kanske mys med Frediboy.

image description

tjena fräknar och torra läppar haha, fresh

 


Go hard or go home

Har jobbat hela dagen. Är helt slut i benen och trött som fan.
Direkt efter jobbet åkte jag iaf hem till mamma och åt familjemiddag. Och sen skjutsade mamma hem mig och nu är jag hemma. Ska lägga mig i sängen och kolla på tv och äta lite bubblig Marabou, tyckte jag var värd de!


ett kul inlägg

äh orkar inte ens sitta och säga va jag har gjort de senaste dagarna. tråkigt att läsa ändå.
just nu är jag sjukt jävla sur bara. men livet går vidare eller vad är det man brukar säga? vill faktiskt bara lämna det gamla och köra på nytt. men så blir de ju aldrig. blö. hejhej. kul inlägg :)

RSS 2.0